Συνέντευξη για επαγγελματίας οπλίτης (2009)
νόμιζα ότι είχαν καταργηθεί αυτά.. γιατί τώρα άντε να σου ζητήσουν ένα ποτάμι να τους πεις που βρίσκεται και να μην ξέρεις... είχα την ελπίδα ότι ήταν προσωπικές και μόνο!! και αυτά θα είναι προφορικά ή στον υπολογιστή; πώς λέγονται τα βιβλιαράκια;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 5
αναλογα απο τι αρχίζει το επίθετο σουrea1986 έγραψε:Και εγω περασα... 4/11/2008 αθηνα... Γιατι τοσο αργα;
Οι γνωσεις που εχεις αποκομισει απο ΑΕΙ - ΤΕΙ θα σε βοηθησουν. Καποιος πτυχιουχος εχει αλλη προσωπικοτητα και άλλο επιπεδο. Θα ξεχωριζει σαν την μυγα μεσα στο γαλα.
δηλ. ανάλογα με το επίπεδο σου θα σου κάνουν και τις ανάλογες ερωτήσεις; έτσι πάει;
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 1
αντε να πανε οι προτοι να μασ πουνε τι ρωτανε
δεν ξερω πως λεγονται τα βιβλια που κυκλοφορουν αλλα γνωμη μου μην κανεις τον κοπο να αγορασεις κι αν δεν απαντησεις σωστα σε μια ευκολη ερωτηση μην αγχωνεσαι δεν νομιζω να σε φανε. περυσι που εδωσα εγω η κοπελα που ητανε πριν απο μενα την ρωτησανε πανευκολα"τι ειναι ο καβαφης"κ τετοια και εμενα μετα "με ποιες χωρες συνορευει η μεγαλη πρεσπα"αλλη ερωτηση πολλαπλης ητανε με χρονολογιες σε σχεση με τον βασιλια οθωνα" που ενταξει δεν λεω τα μαθαμε στο σχολειο αλλα που να θυμασαι τωρα, ασε που εχεις την πενταμελη επιτροπη απεναντι σου να σε κοιταει και που μυαλο να σκεφτεις χεχε! βυσμα και παλι βυσμα.. βυσμααααααααα
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 11
tasos έγραψε: δηλ. ανάλογα με το επίπεδο σου θα σου κάνουν και τις ανάλογες ερωτήσεις; έτσι πάει;
μην αγχωνεσαι...
οι ερωτησεις μπορει να ειναι για ιστορια, γεωγραφια και τετοια αλλά μη φανταστεις τρελες λεπτομερειες...
γενικα και "χτυπητα" πραγματα που ολοι λιγο πολυ τα ξερουμε ή ολο και καπου εχουμε ακουσει...
τουλαχιστον τετοια ρωτουσαν στην προηγουμενη που εδινε ο φιλος
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 6

τι δεν καταλαβαινεις δλδ.. τιποτα; τεσπα αν διαβασεις "προσεκτικα"την προκυρηξη "για εποπ" (στρατου) θα καταλαβεις, θα την βρεις στο www.army.gr. οσα ποιο πολλα χαρτια στειλεις(γνωσεων κτλπ.)τοσα ποιο πολλα μορια εχεις, δηλαδη ποιο πολλες ελπιδες να περασεις
-
- Στρατιώτης

14/10 νταλιπη ειμαι. στην συνεντευξη θα πρεπει να απαντησεις σε ερωτησεις, αν τις απαντησεις ολες σωστα θα φυγεις με 200μορια, αν δεν ξερεις καποια/καποιες λιγοτερα
-
- Στρατιώτης

ναι ειμαι νωρις γιατι το επωνυμο μου αρχιζει απο "β". κυριως ιστοριας και γεωγραφιας θα ειναι, πολλαπλης επιλογης, ευκολα βαζουνε. ειναι η 2η φορα που δινω, περισυ κοπηκα στις αθλητικες στα 100μ, ατυχηματακι
-
- Στρατιώτης

θεσ/νικη(καλαμαρια)εσυ;7/11 σε ποιο στρατοπεδο εισαι;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες