Βάσεις - μόρια για ΣΣΕ (2010)
Παιδια ειμαι β λυκειου... Θεωρητικη! Και το θελω οσο τιποτα αλλο να περασω σσε. Εστω κ οπλα... Εχω απελπιστει... Στα μαθηματικα ειμαι μαθητρια του 13 ενω στα αλλα ειμαι του α7 με 18... Εχω απελπιστει... Πφφφφ! Εχω πιθανοτητες να περασω ευελπιδων; Ας μου πει καποιοσ, ευχαριστω εκ των προτερων!
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 2
Κοιτα αννα αν το θελεις πραγματικα θα τα καταφρεις. Το μονο0 προβληματακι ειναι τα μαθηματικα που πρεπει τουλαχιστο του χρονου στην τριτη να πετας! Αν αυτο ειναι το ονειρο σου Μην φοβασαι τιποτα! Να ξερεις παντως οτι θελει τρομερη προσπαθεια...
Ρε παιδια εγω δινω με το 10% και εχω 17100 μορια, πως το βλεπεται θα περασω;S.O.S
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 11
Ευκολα δυσκολα θα περασεις αλλα προσοχη στα ΠΚΕ
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 7
Ακριβώς έτσι... Προετοιμαστείτε καλά για ΠΚΕ διότι οι απαιτήσεις (σωματικές κυρίως) ανεβαίνουν... Τα μόριά σου είναι πολύ καλά...
ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
Για σας παιδιά θα ήθελα να μάθω για τις πανελλήνιες για την σ. Σ. Ε οπλα... Του χρόνου δίνω και μετα απο αυτά που γίναν φέτος με τα οικονομικά μετρα για τους στρατιωτικούς πιστέβετε θα πέσουν τα μόρια απο 16.400 που ήταν για τα όπλα; Ευχαριστώ
-
Δυστυχως παιζει να ανεβουν γιατι ολοι ορμανε στα ΑΣΕΙ καιΑΣΣΥ για να βρουν δουλεια δυστυχως
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 7
Η ΣΣΕ είναι ΣΣΕ... Ποτέ δεν ξέρεις... Η συμβουλή μου είναι να κάνετε την προσπάθειά σας και στο τέλος αφού περάσετε απ'τις ΠΚΕ τότε να ενδιαφερθείτε για τους βαθμούς... Αν θέλετε πραγματικά να μπείτε γιατί σας το λέει η καρδούλα σας και η ψυχή σας και θέλετε πραγματικά να γίνετε Ευέλπιδες τότε μην νοιάζεστε για τους βαθμούς πριν περάσετε τις ΠΚΕ... Είναι λάθος σκεπτικό...
ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
Το ποιο δυσκολο δεν ειναι να μπεις στη σχολη αλλα να παραμινεις, να αντεξεις αυτα που περνουν ολοι οι 1ετης κυριως τα καξωνια Η νειλα οπως λεγετε μεσα στι σχολη γι αυτο σκεφτιτε εαν το θελετε πραγματικα... Μην το μετανιοσετε!
-
Πως βλεπετε να κυμαινονται φετος οι βασεις
βλεπετε μεγαλη ανοδο
βλεπετε μεγαλη ανοδο
-
Πως βλεπετε να κυμαινονται οι βασεις στη σσε;
-
Πως βλεπετε να κυμαινονται οι βασεις στη σσε;
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 4
Παιζει αναλογα με τα θεματα. Εγω πιστευω οτι θα βαλουν δυσκολα. Ποσο πια θα τις ανεβασουν αυτες τις βασεισ; Ασε που με την καταργηση της βασης του 10 θα μπαινεις στο πανεπιστημιο και με 5. Οποτε ποιος ο λογος να βαλουν ευκολα θεματα; Βεβαια με ολες αυτες οι περικοπες στους στρατιωτικους ισως απομακρυνουν καποια παιδια αλλα απο την αλλη πολλα ισως ερθουν λογω ανεργιασ. Ειναι πολυ νωρις για να μιλησουμε για την βας της σχολης καθως υπεισερχονται και αλλοι παραγοντς (αριθμος εισακτεων 310 φετοσ)peter1992 έγραψε:Πως βλεπετε να κυμαινονται οι βασεις στη σσε;
Μαλλον θα ειναι αναμεσα στα 16000 και 17000 πιο πανω αποκλειεται
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες