Μειωμένη θητεία και μεταθέσεις

Πληροφορίες για μεταθέσεις, μετατάξεις, αποσπάσεις και πως επηρεάζονται από τη μειωμένη θητεία
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από Greek_Army »

Γενικά να το πιέζεις. Μην σε ξεχάσουνε
αντρέας
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από αντρέας »

Οκ ευχαριστώ πολύ, δε θα το αμελήσω

bill

Δημοσίευση από bill »

Μια διόρθωση μόνο.

Οι 8μηνοι δεν μετρούν 4 μήνες στην πρώτη μονάδα, αλλά 4 μήνες απ' την ημερομηνία κατάταξής τους και παίρνουν την τελευταία τους μετάθεση.

Αυτό είναι ξεκάθαρο νομικά και έχει αποδειχτεί στην 308 που παρουσιάστηκε 17 Αυγ. Και πήρε μετάθεση 17 Δεκ. Και πρόκειται να συμβεί και στην 309 από έγκυρες πληροφορίες που θα πάρουμε μετάθεση στις 10 Μαρτίου ενώ μπήκαμε 10 Νοεμβρίου.

Πραγματικά απορώ γιατί αυτό το τόσο απλό πράγμα παρερμηνεύεται; ...

Εξαιρέσεις δεν υπάρχουν, τώρα αν η μετάθεση θα είναι καλή είναι μια άλλη ιστορία.

NIKOLAS

Δημοσίευση από NIKOLAS »

Αν εισαι 8μηνος λογω πολυτεκνειας υπαρχει περιπτωσει να γυρισεις (οχι στο 4μηνο δλδ) νωριτερα απο την μοναδα... Κατι σαν κατ΄ εξαιρεση μεταθεση?
bill

Δημοσίευση από bill »

Κατ εξαίρεση μετάθεση μπορεί να ζητήσει ο καθένας για οποιοδήποτε λόγο και θα αξιολογηθεί ανάλογα... , αλλά 1 μήνας το κέντρο και αν σου κάτσουν και 40 μέρες εκπαίδευση (3 εβδομάδες εκπαίδευση και 20 μέρες τα γκρουπ Χριστουγέννων ή Πάσχα) σε κέντρο, καταλήγεις να κάνεις 50 μέρες παραμεθόριο!

Βγάλε μια εβδομάδα προσαρμογής, βγάλε και μια άδεια άλλες 5- 6 μέρες άδεια με 2 μέρες ΤΑΠ θα κάνεις 35 μέρες παραμεθόριο και έληξε η ταλαιπωρία με κατ' εξαίρεση και τρέχα βρες βύσμα κτλ κτλ.

Το παν είναι να είσαι 8μηνο!

αντρέας
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από αντρέας »

Γεια σας θα ήθελα να σας ρωτήσω μπήκα το Νοέμβρη και είμαι 8μηνος. Θα πάρουμε όλοι οι 8μηνοι μετάθεση από την παραμεθόριο, αλλά δεν ξέρω πότε ακριβώς. Ξέρει κανένας, έχει έρθει σε κανέναν η μετάθεση; Το Μάρτιο ή τον Μάιο θα φύγουμε?
PPPPPPP

Δημοσίευση από PPPPPPP »

10-20 Μαρτίου θα πάρεις μετάθεση αρκεί να φαίνεται στο ΓΕΣ ότι είσαι για 8μηνο. Ναι οι μεταθέσεις σε αρκετές μονάδες έχουν ανακοινωθεί και φεύγουν 17 Μαρτίου.

Τον Μάιο πως τον σκέφτηκες ή μάλλον ποιος μα... Σου το είπε;

Τέλη Ιούνιου είσαι απολυμένος αν βάλεις την άδεια απολύσεως οπότε ποιο το νόημα να σε μεταθέσουν Τότε;

christos_kok
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από christos_kok »

Παροθσιαστηκα 10 νοεμβριου στο ναυπλιο. Εφιγα 10 δεκεμβριου στον 21 ΛΜΧ κομοτηνη. Εχω συμπληρωσει φρουρα προτιμισης στο κεντρο και εχω παει τα χαρτια για 8μηνο. Δεν εχει ερθει ακομα σήμα για μεταθεση στη μοναδα μου ομως. Ενω στους πιο πολλους γνωστους μου σε αλλες μοναδες ηρθε. Χρειαζεται να κανω χαρτια κ εδω; Και αν τα κανω τωρα σε ποσο καιρο θα ερθει και σε εμενα η μεταθεση; Παιζει να ειμαι αμεταθετος χωρις να το επιλεξω;

poto84
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από poto84 »

Ρε παιδια ειμαι κι εγω 8μηνος. Διαβαζω να λετε οτι επρεπε να χουμε συμπληρωσει στη μοναδα η στο εκε φρουρα προτιμησης. Το μοναδικο χαρτι που μου δσανε να συμπληρωσω ηταν στο κεντρο (σπαρτη) οπου μου λεγανε να διαλεξω τρεις νομους. Αυτο εννοειτα η επρεπε να μου χουν δωσει κι αλλο; Γενικα εμεις οι 8μηνοι ΠΖ που ειμαστε απο αττικη παιρνουμε τη μεταθεση κοντα στο σπιτι μας η θα με στειλουνε καμια μακεδονια?
soldier84
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από soldier84 »

Παρουσιάστηκε φιλος 10 φλεβάρη 2010.
Είναι τριτεκνη οικογένεια.

Αυτό σημαίνει ότι ακριβώς πάνω στους 4 μήνες (10 ιουνίου 2010) θα του έρθει μετάθεση για μονάδα εσωτερικού;

Έχω ακούσει για καθυστερήσεις του στυλ, η μετάθεση έρχεται στους 4,5 μήνες ή και στους 5 μήνες...
Τι γνωρίζετε εσείς;
MixalisRockMetal
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από MixalisRockMetal »

soldier84 έγραψε:Παρουσιάστηκε φιλος 10 φλεβάρη 2010.
Είναι τριτεκνη οικογένεια.

Αυτό σημαίνει ότι ακριβώς πάνω στους 4 μήνες (10 ιουνίου 2010) θα του έρθει μετάθεση για μονάδα εσωτερικού;

Έχω ακούσει για καθυστερήσεις του στυλ, η μετάθεση έρχεται στους 4,5 μήνες ή και στους 5 μήνες...
Τι γνωρίζετε εσείς;

αν εκανε τα χαρτια του απο το κεντρο δεν θα πηγαινε καν παραμεθοριο... Θα τα φτιαχνανε ολα στο κεντρο και η μεταθεση του θα ηταν στην αθηνα... Αν τα εχει κανει τα χαρτια τωρα που εχει παρει μεταθεση θα περιμενει περιπου μεχρι 45 μερες απο την μερα που καταθεσαι τα χαρτια... Καλο θα ηταν να ρωτησει στο πρωτο γραφειο της μοναδας του αν εχουν στειλει τα χαρτια στο ΓΕΣ γιατι εμενα ενω τα ειχα ετοιμασει ολα κανανε 10 μερες να τα στειλουνε! Οποτε πανω κατω υπολογιζε 45 μερες απο την μερα που εδωσε τα χαρτια και καπου εκει θα του ερθει και η μεταθεση για κα'τεξερεση!

Κωστας9

Δημοσίευση από Κωστας9 »

Καλησπερα. Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση κ οποιος μπορει να απαντηση.
Παρουσιαστηκα στον στρατο στις 10\2 κ πηρα μεταθεση στις 12\3 στην Αλεξανδρουπολη.
Ειμαι απο θεσ/νικη κ ειμαι 8μνιτης, θα ηθελα να μαθω ποτε θα παρω την μεταθεση κοντα στο σπιτι μου
κ αν θα παρω την μεταθεση κοντα στο σπιτι μου;
Κωστας9

Δημοσίευση από Κωστας9 »

Καληπερα!
Παρουσιαστηκα στον στρατο 10\02\10 κ στις 12\03\10 πηρα μεταθεση στην αλεξανδρουπολη.
Οταν ειμουν στο κεντρο μου ειπαν να καταθεσω τα χαρτια για μειωμενη θητεια κ στο κεντρο που ειμουν κ στο στρατολογικο γραφειο που ανηκω ετσι ωστε να παρω μεταθεση μετα απο την παραμεθωρειο κοντα στο σπιτι μου Κ ετσι εκανα.
ξερετε ποτε περιπου θα παρω μευαθεση κοντα στο σπιτι μου;

megane

Δημοσίευση από megane »

Παιδια γνωριζει κανενας ποτε θα παρον περιπου μεταθεση οι 8μηνης θητειας 310 σειρα; Αν γνωριζει καποιος ας μας πει και επισης ποσο καιρο περιπου νωριτερα θα το ξερουμε που παμε?
Γιωργος 32

Δημοσίευση από Γιωργος 32 »

Ρε παιδες γνωριζει κανενας για τους πολυτεκνους, αν περνουν μεταθεση η οχι; Δεν θεωρουμε προστατης παντως. Και εχω ακουσει οτι κανουν και 8μηνο!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης