Γυναίκες στις Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες και συζητήσεις για τις στρατιωτικές σχολές,την εκπαίδευση, τους μισθούς, τη βαθμολογική εξέλιξη και τη ζωή των στρατιωτικών
Απάντηση
Στρατός και θητεία
love-lok
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από love-lok »

Είμαι κορίτσι 15 χρονών και όταν μεγαλώσω 8έλω να πάω στις ειδικές δυνάμεις... !!! το σκέφτομαι όμως για τις μετα8έσεις... μερικοί μ λένε να μην ασχοληθώ με τον στρατό αλλά είναι το όνειρό μ... μ αρέσει να έχω όπλα και να τρέχω, να σκαρφαλώνω κ. λ... κάποιες φορές εύχομαι να ήμουν αγόρι ώστε να πήγαινα στρατό... τι να κάνω; να ασχοληθώ με τις ειδικές δυνάμεις; Εικόνα Εικόνα
DM90
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από DM90 »

love-lok έγραψε:Είμαι κορίτσι 15 χρονών και όταν μεγαλώσω 8έλω να πάω στις ειδικές δυνάμεις... !!! το σκέφτομαι όμως για τις μετα8έσεις... μερικοί μ λένε να μην ασχοληθώ με τον στρατό αλλά είναι το όνειρό μ... μ αρέσει να έχω όπλα και να τρέχω, να σκαρφαλώνω κ. λ... κάποιες φορές εύχομαι να ήμουν αγόρι ώστε να πήγαινα στρατό... τι να κάνω; να ασχοληθώ με τις ειδικές δυνάμεις; Εικόνα Εικόνα

σκέψου όμως ότι δεν είναι μόνο αυτά ο στρατός.. είναι και πολλά άλλα πράγματα που θα αναλώσουν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου.. πχ πειθαρχεία, εντολές, υπηρεσίες, πίεση... καλύτερα να το ψάξεις λίγο πιο πολύ

πάντος αν στα αλήθεια σου αρέσει να το κάνεις.. με την προϋπόθεση ότι έχεις μια πιο καθαρή εικόνα για το τη παίζει και ότι θα ξέρεις τη θα ακολουθήσει αν επιλέξεις να πας εκεί..
love-lok
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από love-lok »

το ξέρω ότι θα υπάρχει πίεση και πρέπει να υπάρχει και πειθαρχεία και μ αρέσει αυτό με την άποψη ότι δεν 8ελω να γίνω κάτι και να κά8ομαι.. για αυτό επέλεξα και τον στρατό αλλά και φυσικά επειδή μ αρέσει κιόλας!!! ξέρω τι θα ακολουθήσει αν τελικά πάω εκεί και δεν με ενοχλεί... είναι πολλές όμως οι μεταθέσεις για γυναίκα;
Hλυσιακός-Ι ΜΑΚ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Hλυσιακός-Ι ΜΑΚ »

Ότι είναι και για ένα άντρα πάνω κάτω. Πως σκέφτεσαι να μπεις, σαν εποπ ή από στρατιωτική σχολή;
liberta
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από liberta »

Γεια σας! ειμαι 15 χρονων και θελω να γινω στρατιωτικός! το κακό όμως ειναι οτι λενε οτι δεν εχουν πιθανοτητες οι γυναικες στο στρατο... προσθετουν οτι πηγαινουν φασιστες! και βεβαια δεν ειναι ετσι αλλα αν καποια ειναι ηδη στην εθνικη ελλαδος καρατε ασχολειτε με πολεμικες τεχνες και ειναι καλη μαθητρια; πιστευετε οτι πραγματικα δεν υπαρχουν πιθανοτητες εφ' οσον μου αρεσει πειθαρχια, η στρατιςτικη ζωη, ακομα και με τις μεταθεσεις δεν εχω προβλημα γιατι δεν σκοπευω να παντρευτω και να κανω και παιδια αρα δεν θα εχω και ανχος για το παιδι μου (το σχολειο του) και για τον αντρα μου (δουλεια του) ευχαριστω τους αναγνωστες

ΗΛΕΚΤΡΑ
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από ΗΛΕΚΤΡΑ »

liberta, να ξερεις οτι αν το θελεις πραγματικα θα το πετυχεις , ασχετα με το τι γνωμη κυριαρχει... οι αντρες πανε στο στρατο γιατι επιβαλετα(οσο αφορα τη θητεια) , οι γυναικες επειδη το επιθυμουν! Οι γυναικες εκτος τον αλλον ειναι πλασματα απο φυση τους αυτοσυντηρουμενα... Και κατι ακομη για την γνωμη σου(την σεβομαι απολυτα) αλλα να ξερεις οτι καθως μεγαλωνεις θα αλλαξεις τις αποψεις σου για πολλα πραγματα, ειναι πολυ νωρις για να λες οτι δεν σε ενδιαφερει η οικογενεια (συζυγος, παιδι)... Σου ευχομαι καλη επυτυχια !!! Εικόνα

ΒΑΣΩ
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από ΒΑΣΩ »

ειμαι 15 χρονων και το ονειρο μου ειναι να περασω στισ ειδικεσ δυναμεισ. ξερω οτι ειναι πολυ δυσκολα και ειδικα για τισ γυναικεσ αλλα ξερω επισησ οτι αν θεσ κατι πραματικα το πετυχαινεισ, και ειδικοτερα αν εχεισ πεισμα και τσαμπουκα. ελπιζω να τα καταφερω(τωρα που το σκεφτομαι σιγουρα θα τα καταφερω)!!!
Hλυσιακός-Ι ΜΑΚ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Όχι, δεν σε κόβουν λόγω τρεξίματος, κάμψεων και τέτοια
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από illy »

Χάρις χθες τυχαία διάβασα αυτό το θέμα κ είχα να την ανάγκη να σου πω πολλά Υποκλίνομαι για τη διαύγεια, το καλλιεργημένο πνεύμα σου, την εξυπνάδα σου, την δύναμη, την επιμονή σου, για το πάθος κ το ζήλο που δείχνεις για τον στρατό κ για την αποφασιστικότητα σου. Ειλικρινά σε θαυμάζω που είσαι τόσο γενναία γυναίκα κ πραγματικά είσαι παράδειγμα προς μίμηση για πολλές από εμάς ! Κυνήγησε το όνειρό σου, μην τα παρατάς, μην σκέφτεσαι πως δεν θα είσαι σε μάχιμη θέση. Το ξέρω ότι θα είσαι καταπληκτική σ'αυτό που θα κάνεις κ πως θα ανταπεξέλθεις ανετότατα κυρίως γιατί θα το κάνεις με πολλή αγάπη ! Θα σου θέσω κ εγώ το ερώτημα που σου έκανε ο ανώνυμος: είσαι διατεθειμένη να θυσιάσεις την οικογένεια για την καριέρα Διότι θα είσαι ταγμένη στη δουλειά σου, στην καριέρα σου. . Ρωτάω διότι ο κύριος αυτός ανέφερε ότι θα έχεις πολύ σοβαρά γυναικολογικά προβλήματα ! Αξίζει μία τέτοια θυσία; Ή όταν θα περάσουν τα χρόνια κ θα έχεις πλέον αποστρατευτεί, θα έχεις μετανιώσει για την επιλογή που έκανες; Πάντως μην τα παρατάς, ΕΙΣΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ! ! Μπες στο στρατό κ ας μην είναι ε δ , ας είναι μία άλλη μάχιμη ειδικότητα... Ειλικρινά με κάνεις να νιώθω περήφανη που είμαι γυναίκα, μπράβο σου κορίτσι μου, δεν έχω λόγια να πω ! ! Κυνήγησε το όνειρό σου. . Καλή επιτυχία σε ό, τι κάνεις στη ζωή σου ! Όσο για όλους εσάς που την κατακρίνατε, αναφέρατε ότι θέλει να αποδείξει στους άντρες ότι μπορεί να τα καταφέρει. . Δυστυχώς δεν καταλάβατε κάτι πολύ "σημαντικό" ... δεν το κάνει για να αποδείξει σε κανέναν τίποτα, ο λόγος είναι πολύ απλός:"αγαπάει" πάρα πολύ στον στρατό κ λυπάμαι που δεν μπορείτε να αντιληφθείτε τον διακαή πόθο κ την αγάπη της για τον στρατό ! Σας ενοχλεί επειδή είναι γυναίκα, αν ήταν άντρας ούτε που θα αντιδρούσατε. τί να κάνουμε, η φύση της έπαιξε άσχημο παιχνίδι κ την έκανε γυναίκα κ δεν μπορεί να παλέψει για τα ιδανικά της ! ! Θα σας θέσω το εξής ερώτημα: τί προτιμάτε, στρατεύσιμους που υπηρετούν την πατρίδα μόνο κ μόνο επειδή είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν και το βλέπουν σαν αγγαρεία κ με τον α ή β τρόπο προσπαθούν να βγουν ΓΙΩΤΑΔΕΣ ή ακόμη για να λουφάρουν ή ανθρώπους που είναι "ταγμένοι σώμα κ πνεύμα" στον στρατό-όπως είναι η Χάρις-; Υποτίθεται πως όλοι θέλουμε ικανό κ μάχιμο δυναμικό στον στρατό . . Πρέπει να επικροτούμε τέτοιες στάσεις ζωής όπως της κοπέλας κ όχι να την κατακρίνουμε κ να καταφερόμαστε εναντίον της με υβριστικούς χαρακτηρισμούς ! Δεν νομίζω ότι της αξίζει κάτι τέτοιο. Όπως άλλοι είναι ταγμένοι σώμα κ πνεύμα στον Θεό, άλλοι είναι ταγμένοι στον στρατό κ θεωρώ πως τέτοιοι άνθρωποι πρέπει να υπηρετούν κ να υπερασπίζονται την πατρίδα ! Χάρις, μην χάσεις ποτέ τα ιδανικά σου. Μπράβο σου !
Dum spiro spero
Hλυσιακός-Ι ΜΑΚ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Πολύ παλιό το θέμα αυτό Είσαι πίσω 2 μήνες περίπου Αυτά τα είπαμε Μακάρι να πάει και να τα καταφέρει, δεν χρειάζεται να τα ξαναλέμε και πιστεύω ότι όντως πολύ κακό και κουβέντα χωρίς λόγο
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Τι να κανουμε δηλαδη που τωρα επεσε στην αντιληψη μου αυτο το θεμα; Εγω δεν δημιουργησα κανενα κακο... ειπα απλα ενα τεραστιο μπραβο για την κοπελα κ για την σταση ζωης της! Κ δεν απαιτησα απο κανεναν να απαντησει ή να συμμετέχει στην συζητηση... απλα το αφησα σαν ρητορικη ερωτηση κ να μας προβληματισει λιγακι για το πως πραγματικα θελουμε να ειναι οι στρατευσιμοι που υπηρετουν την πατριδα

Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

αγαπητοι φιλοι ας μη κοροιδευομαστε

αν θελετε να σας πω για τις γυναικες στις ειδικες δυναμεις μπορω να σας περιγραψω τι εγινε στη ρεντινα περισυ... σοδομα και γομορα

δεν κανουν για το στρατο οι γυναικες. για αλλα πραγματα κανουν

illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

κομαντο έγραψε: αν θελετε να μαθετε για τις γυναικες στις ειδικες δυναμεις θα σας πω εγω που το εζησα το θεμα στη ρεντινα στην πρωτη φουρνια

η πιπα και το πηδημα σε αξιωματικους σε αποθηκες, γραφεια βαγονια ακομα και ελικοπτερα πηγε συνεφο. ποια εκπαιδευση και τεστ. ουτε τα τεστ δεν περασαν

γιατί ήσουν μπροστά κ έπαιρνες μάτι; Μην τα ισοπεδώνουμε όλα, δεν μπορούμε να τους βάζουμε όλους σε ένα σακί, υπάρχουν κ άξιοι κ ικανοί άνθρωποι
ΗΛΕΚΤΡΑ
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από ΗΛΕΚΤΡΑ »

Αυτες ειναι φαλοκρατικες αποψεις απο στενομυαλους και απαιδευτους ανθρωπους. Και αυτο που θελετε να καταφερετε γραφωντας τα αυτα ειναι να βαλετε τις κοπελες του forum στη διαδικασια να απαντησουν σε ολα αυτα που εχετε γραψει παραπανω... Και κατι ακομη ειναι ηλιου φαεινοτερο οτι αυτα τα δυο αστεια μηνυματα ειναι απο το ιδιο ατομο...
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες