ΥΕΑ: Είναι υποχρεωτικό να υπηρετήσω;
Μ'εχουν βάλει για ΥΕΑ, αλλα δεν θέλω να πάω για δόκιμος. Θα το δηλώσω εκεί που θα παρουσιαστώ ή πρέπει να πάω απο τη στρατολογία;
Παιδια (οσοι ειστε :P) και εμενα το χαρτι γραφει ΥΕΑ (Ε. Δ.) και εχω μια σειρα ερωτησεων. Η εκπεδευση γινετε ΣΕΑΠ; Αν ΝΑΙ τι Συμπεριλαμβανει; Μετα ειναι 50-50 πιθανοτητες να παω πεζικο (κατι που δεν θα ηθελα); Αν ΟΧΙ απο τι ε3αρταται;
Ποσοι μηνες ειναι η θητεια ΕΔ (λογικα 9 αλλα 3ερετε Ο καθενας λεει τα δικα του) Και ποσοι ΥΕΑ ΕΔ;
sorry αν τα παραπανω εχουν ξαναυποθει αλλα δεν τα βρηκα καπου :/
Ποσοι μηνες ειναι η θητεια ΕΔ (λογικα 9 αλλα 3ερετε Ο καθενας λεει τα δικα του) Και ποσοι ΥΕΑ ΕΔ;
sorry αν τα παραπανω εχουν ξαναυποθει αλλα δεν τα βρηκα καπου :/
Μπορεις να πας στο θεμα "ειδικες δυναμεις και υπαρχουν επιμερους που θα λυσουν τις αποριες σου
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 1
Παιδια προσφατα μου ηρθε το χαρτι για τη θητεια μου και ελεγε πεζικο ΥΕΑ. Τι ειναι το ΥΕΑ; Θα υπηρετησω δηλαδη ως αξιωματικοσ; Νομιζω ΥΕΑ=υποψηφιος εφεδρος αξιωματικοσ
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 11
Δεν είναι υποχρεωτικό
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Αν θελεις πηγαινεις... Τυχερε...
Καλησπέρα. Μου ήρθε χαρτί για Ειδικές Δυνάμεις στην Αυλώνα ως ΥΕΑ. Φαντάζομαι έχω την επιλογή να μην πάω ΥΕΑ. Και επιπρόσθετα : Η θητεία εξακολουθεί να είναι 9μηνη; Ευχαριστώ πολύ.
Η θητεία είναι 9μηνη (ακόμα) Δεν είναι υποχρεωτικό να πας ΥΕΑ. Μπορείς να κοπείς στα αθλήματα.(τρελό γέλιο να βλέπεις άνθρωπο να κόβεται επίτηδες)
Βέβαια, ένας φίλος μου πριν 5 χρόνια ήταν στο ΚΕΕΜ, τον πήρανε αναγκαστικά. Όλοι κοπήκανε στα αθλήματα και πήρανε μερικούς έτσι...
Βέβαια, ένας φίλος μου πριν 5 χρόνια ήταν στο ΚΕΕΜ, τον πήρανε αναγκαστικά. Όλοι κοπήκανε στα αθλήματα και πήρανε μερικούς έτσι...
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
σε περνουν και με το ζορι για Καλυφθούν οι θεσεις;Signaller έγραψε:Η θητεία είναι 9μηνη (ακόμα) Δεν είναι υποχρεωτικό να πας ΥΕΑ. Μπορείς να κοπείς στα αθλήματα.(τρελό γέλιο να βλέπεις άνθρωπο να κόβεται επίτηδες)
Παιδια το χαρτι μου γραφει αεροορια στρατου ΥΕΑ
υπαρχει περιπτωση να το αποφυγω. θελω να κανω εννιαμηνο οχι 17 μηνες.
η εκπαιδευση ειναι υποχρεωτικη;
υπαρχει περιπτωση να το αποφυγω. θελω να κανω εννιαμηνο οχι 17 μηνες.
Που και σε ποιον δηλωνουμε οτι δεν θελουμε να γινουμε ΥΕΑ;
εαν εχουμε γραμματικες γνωσεις (πτυχια, μεταπτυχιακα, ξενες γλωσσεσ) και δεν θελουμε να γινουμε ΥΕΑ αλλα θελουμε να τα καταθεσουμε για να παρουμε καμια καλη θεση στο σωμα που μας γραφει το χαρτι καταταξης (πχ για εμενα αεροπορια στρατου) μπορουμε ή θα θεωρηθουν χαρτια για ΥΕΑ;
ευχαριστω
εαν εχουμε γραμματικες γνωσεις (πτυχια, μεταπτυχιακα, ξενες γλωσσεσ) και δεν θελουμε να γινουμε ΥΕΑ αλλα θελουμε να τα καταθεσουμε για να παρουμε καμια καλη θεση στο σωμα που μας γραφει το χαρτι καταταξης (πχ για εμενα αεροπορια στρατου) μπορουμε ή θα θεωρηθουν χαρτια για ΥΕΑ;
ευχαριστω
-
- Στρατηγός
Σε ρωτάνε αν θες να πας ΥΕΑ λες ότι δεν θέλεις να πας και ξεμπερδεύεις
-
- Στρατηγός
JOHNROSE έγραψε:Παιδια το χαρτι μου γραφει αεροορια στρατου ΥΕΑ
υπαρχει περιπτωση να το αποφυγω. Θελω να κανω εννιαμηνο οχι 17 μηνες.
Δεν σε υποχρεωνεί κανένας να πας χωρίς την θελησή σου ΥΕΑ
Ότι χαρτιά έχεις τα καταθέτεις γιατί αλλιώς θα θεωρηθεί ότι έκανες κακή χρήση αναβολής και θα έχεις πρόσθετη θητεία. Ένδειξη ΥΕΑ έχουν όλοι όσοι έχουν τελειώσει απλά το λύκειο. Μόλις παρουσιαστείς περνάς από αθλήματα εξετάσεις κτλ αν δηλώσεις ότι επιθυμεις να γίνεις ΥΕΑ.
Καλησπερα παιδια! Μια ερώτηση... Μου ήρθε χαρτί για ΥΕΑ στο ΚΕΔΒ Καλαματα... Επιθυμώ ομως να μπώ Προεδρική Φρουρά. Επηρεάζει τιποτα αυτο; Η επιλογή απο τους αξιωματικούς της Π. Φ. Γίνεται κανονικά και στους ΥΕΑ ετσι;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες