Τι να πάρω μαζί μου όταν παρουσιαστώ;

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Velerefontis »

Καλο ειναι για αρχη να μη τον φερεις. Καβατζωσε τον μετα σε καποιο επισκεπτηριο.
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
arisba
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από arisba »

Κινητο με κ αμερα επιτρεπεται τελικα; Σεντονια δηλ κ υπνοσακο να ας τα φερουν σε επισκεπτηριο?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Greek_Army »

arisba έγραψε:Κινητο με κ αμερα επιτρεπεται τελικα; Σεντονια δηλ κ υπνοσακο να ας τα φερουν σε επισκεπτηριο;

φίλε αν μπαίνεις εποπ. Ξέχνα προσωρινά sleeping bag και δικά σου σεντόνια
ΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΑΝΝΑ »

Παιδια για σας ξερεται αν επιτρεπεται να παρει κοπελα εποπ επιγονατιδες οτα μπει μεσα για βασικη και επισης ψαλιδακι μικρο επιτρεπονται; Αν ειναι ευκολο να μου απαντησει καποια γυναικα που ξερει ευχαριστο!

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 6
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Επιγωνατίδες; Με την καμμία.
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Rafale »

ΑΝΝΑ έγραψε: Παιδια για σας ξερεται αν επιτρεπεται να παρει κοπελα εποπ επιγονατιδες οτα μπει μεσα για βασικη και επισης ψαλιδακι μικρο επιτρεπονται; Αν ειναι ευκολο να μου απαντησει καποια γυναικα που ξερει ευχαριστο!

μου κανει εντυπωση γιατι την θελεις την επιγονατιδα; Ψαλιδακι μπορεις να εχεις

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος cristi την Τρί Απρ 27, 2010 2:00 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΑΝΝΑ »

Κριστι μου για προληπτικους λογους να ειναι ποιο σταθερο το γονατο σε τρεξιμο πορειες κλπ! σας ευχαριστω για την απαντηση

Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

ΑΝΝΑ έγραψε: Κριστι μου για προληπτικους λογους να ειναι ποιο σταθερο το γονατο σε τρεξιμο πορειες κλπ! Σας ευχαριστω για την απαντηση

αννα μου καλυτερα τις πρωτες μερες να μην τις παρεις. Ελα σε επαφη με το γιατρο του κεν και ρωτα τον καλυτερα και μετα πες εναν δικο σου ανθρωπο να σου τις φερει αν σου πει το οκ. Αν θες μπορεις να πας να παρεις μια γνωματευση απο ενα ορθοπεδικο εξω και να την εχεις μαζι σου οποτε στο γιατρο του κεν του την δειχνεις μηπως και σου δωσει το οκ

ΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΑΝΝΑ »

Ευχαριστω πολυ κριστι αυτο θα κανω δεν εχω καποιο προβλημα τωρα απλα πριν ενα χρονο που γυμναζομουν ειχα παθει φλεγμονη στην επιγονατιδα απο αποτομη και υπερβολικη ασκηση και μου ειχε πει γιατρος οταν γυμναζομαι καλο θα ειναι να της φοραω αν θελω για προληπτικους λογους! να σε ρωτησω και κατι αλλο ειχε γραψει η ιλλυ οτι μπορουμε να εχουμε επιδεσμους για τα ακρα το ποδιων επειδη η αρβυλα ειναι σκληρη και η ερωτηση μου ειναι αν αυτο ισχυει θα μας τους αφησουν;

Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

ΑΝΝΑ έγραψε: Ευχαριστω πολυ κριστι αυτο θα κανω δεν εχω καποιο προβλημα τωρα απλα πριν ενα χρονο που γυμναζομουν ειχα παθει φλεγμονη στην επιγονατιδα απο αποτομη και υπερβολικη ασκηση και μου ειχε πει γιατρος οταν γυμναζομαι καλο θα ειναι να της φοραω αν θελω για προληπτικους λογους! Να σε ρωτησω και κατι αλλο ειχε γραψει η ιλλυ οτι μπορουμε να εχουμε επιδεσμους για τα ακρα το ποδιων επειδη η αρβυλα ειναι σκληρη και η ερωτηση μου ειναι αν αυτο ισχυει θα μας τους αφησουν;

δεν μου ετυχε να δω τετοιο περιστατικο για επιδεσμο στα ακρα αλλα και δεν μπορω να φανταστω να φορας επιδεσμο στα ακρα και αρβυλα. Επειτα δεν θα μπορεις να περπατας η τουλαχιστο την αρβυλα πρεπει να την παρεις 2 νουμερα μεγαλυτερη για να κανεις κουμαντο το ποδι σου εκει μεσα. Δεν το εχω ξαναματαδει που λενε

Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Ελπιζω η φλεγμονη να καταπολεμηθηκε χρηζουσας φαρμακευτικης αγωγης στο παρελθον. Μα εχε υποψη σου οτι ισως καταπονηθει ξανα. Οποτε αυτο με το γιατρο η γνωμη μου να το κοιταξεις με την πρωτη ευκαιρια. Απλα ο ορθοπεδικος ας γραψει πανω στη γνωματευση οτι πρεπει να φορας επιγονατιδα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος cristi την Τρί Απρ 27, 2010 6:00 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ANNA

Δημοσίευση από ANNA »

Για τη φλεγμονη εκανα θαραπεια 20 μερες με ταμπλετες αντιφλεγμονωδες και σταγονες και να φανταστεις δεν ειχα τετοια προβληματα αλλα δυστηχως τυχενουν για αυτο μου ειπε για προληπτικους λογους να τη φοραω για να μην καταπονηθει δεν ειναι κατι σοβαρο αλλα πρεπει να προσεχω !

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες