Σε ποιο κέντρο παρουσιάζονται οι ΕΠΟΠ;
Ναι άννα έχει πλυντήρια αλλα επίσης Υπάρχουν οι εξής λύσεις : Ή στο χέρι για όσους έχουν χρόνο (δηλαδή σχεδόν κανένας) , ή σε κάποιο επισκεπτήριο να σας φέρουν οι δικοί σας κάποια εφεδρικά ρούχα καθαρά , ή υπομονή μέχρι την ορκομωσία που θα πάρουμε την μίνι άδεια!
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 5
α ωραια τοτε! οταν λες μινι αδεια! ποσες μερες δηλαδη;D.Y.K έγραψε:Ναι άννα έχει πλυντήρια αλλα επίσης Υπάρχουν οι εξής λύσεις : Ή στο χέρι για όσους έχουν χρόνο (δηλαδή σχεδόν κανένας) , ή σε κάποιο επισκεπτήριο να σας φέρουν οι δικοί σας κάποια εφεδρικά ρούχα καθαρά , ή υπομονή μέχρι την ορκομωσία που θα πάρουμε την μίνι άδεια!
Πιστεύω το πολύ 4 με 5 μέρες!
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Α παλι καλα. γιατι ετσι οπως το ειπες μινι αδεια το μυαλο μου πηγε στις 2 μερες. αν ειναι 2 μερες μεχρι να παω κομοτηνη θα πρεπει να γυρισω. αλλα 4-5 καλα ειναι.D.Y.K έγραψε:Πιστεύω το πολύ 4 με 5 μέρες!

Για εσάς που έρχεστε απο μακρυά όντως θα είναι λίγο μανίκι αλλά παιδιά υπομονή!
Τι να κάνουμε!
Τι να κάνουμε!
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
εσυ δυκακο απο που εισαι?D.Y.K έγραψε:Για εσάς που έρχεστε απο μακρυά όντως θα είναι λίγο μανίκι αλλά παιδιά υπομονή!
Τι να κάνουμε!
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
μια χαρα φαινεται! πολυ ωραιο. ευχομαι να ειναι και καπως καθαρο. αυτο μου φτανει!

Μηπως ξερει κανεις πως πηγενουμε για μεσολογγι ειμαι απο βορεια ελαδδα. εχει σταθμο στο μεσολογγι;
Και αν ξερει καποιος αν το στρατοπεδο τοθ μεσολογγιου ειναι κοντα στην πολη.
Απ'οτι μου εχουν πει το στρατοπεδο στο μεσολογγι απεχει γυρω στα 2-3 χιλιομετρα απο την πολη. καλο θα ηταν να το διασταυρωσεις ομως κιολας μην σε παρω στο λαιμο μου!
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 3
jein4 έγραψε:Απ'οτι μου εχουν πει το στρατοπεδο στο μεσολογγι απεχει γυρω στα 2-3 χιλιομετρα απο την πολη. Καλο θα ηταν να το διασταυρωσεις ομως κιολας μην σε παρω στο λαιμο μου!
ναι βασικα αυτο που λες δεν ισχυει... Το στρατοπαιδο ειναι μολις 10 λεπτα με τα ποδια απο την πυλη της πολης δλδ ειναι 500-1000 μετρα το πολυ.
Καρλ Μαρξ: Οι επαναστάσεις είναι οι ατμομηχανές της ιστορίας.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 3
jimis έγραψε:Μηπως ξερει κανεις πως πηγενουμε για μεσολογγι ειμαι απο βορεια ελαδδα. Εχει σταθμο στο μεσολογγι;
φιλαρακι μονο με κτελ... Δν παει ουτε τρενο ουτε αεροπλανο... Μονο κτελ!
Καρλ Μαρξ: Οι επαναστάσεις είναι οι ατμομηχανές της ιστορίας.
Οι μερες φτανουν μετα θα εχουμε τρεξιμο καλο κοθραγιο σε ολους. Απο αθηνα για μεσολογγι εχει λεοφορειο; Και ποσες ωρες ειναι; Αν γνωριζει καποιος!
Ναι υπάρχει ΚΤΕΛ από Κηφισό για Μεσολλόγγι και είναι κάπου 3 ώρες (δεν θυμάμαι ακριβώς γιατί έχω να πάω κάμποσα χρόνια εκεί).
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες