Μόνιμος στο Στρατό
Μόνιμος στο Στρατό
Φϊλε μου, ποτέ μη τα παρατάς. Ο πατέρας μου, μετά το θάνατο του μεγαλύτερου αδελφού του το 1955, πήγαινε σε εσπερινό 6-ταξιο Γυμνάσιο και το πρωϊ δούλευε στο παπουτσάδικο του παππού μου. Πέρασε και στο Πανεπιστήμιο. Ποτέ μη λές ποτέ. Άλλοι τελειώνουν το σχολείο στα 60 τους και περνάνε στη σχολή των ονείρων τους.
Πραγματικά λυπάμαι που δεν μπορείς να μπεις στο Στρατό.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 8
- Ενδιαφέροντα: paintball
- Επάγγελμα: Χασαπης
Μόνιμος στο Στρατό
Nassos έγραψε:Φϊλε μου, ποτέ μη τα παρατάς. Ο πατέρας μου, μετά το θάνατο του μεγαλύτερου αδελφού του το 1955, πήγαινε σε εσπερινό 6-ταξιο Γυμνάσιο και το πρωϊ δούλευε στο παπουτσάδικο του παππού μου. Πέρασε και στο Πανεπιστήμιο. Ποτέ μη λές ποτέ. Άλλοι τελειώνουν το σχολείο στα 60 τους και περνάνε στη σχολή των ονείρων τους.
Μακάρι να ήταν και το κράτος σαν εσένα φίλε μου...
με ανεβάζουν ψυχολογικά τέτοιοι άνθρωποι, σαν και εσένα. Να είσαι καλά φίλε... Ευχαριστώ.
Μόνιμος στο Στρατό
Το κράτος αδελφέ είμαστε εμείς και οι πολιτικοί μας ο καθρέπτης της ίδιας μας της κοινωνίας.
Μη ξεχνάς ότι στην Ελλάδα η οικογένεια είναι το "κοινωνικό κράτος".
Μη ξεχνάς ότι στην Ελλάδα η οικογένεια είναι το "κοινωνικό κράτος".
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 8
- Ενδιαφέροντα: paintball
- Επάγγελμα: Χασαπης
Μόνιμος στο Στρατό
Σωστά-σωστά... ! Είπες μια μεγάλη πραγματικότητα.
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 1
Μόνιμος στο Στρατό
MΗν απογοητευεσαι φιλε. Εσυ εισαι νικητης στη ζωη. Και ανθρωποι σαν εσενα δεν πανε χαμενοι. Πραγματικα θα ηθελα να σε εχω συναδελφο. Σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου, ολα να σου πανε καλα
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Μόνιμος στο Στρατό
Velerefontis έγραψε:MΗν απογοητευεσαι φιλε. Εσυ εισαι νικητης στη ζωη. Και ανθρωπο σαν εσενα δεν πανε χαμενοι. Πραγματικα θα ηθελα να σε εχω συναδελφο. Σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου, ολα να σου πανε καλα
Ακριβώς. Στα δύσκολα αντέχει πολύ περισσότερο από κάτι άλλους """πλούσιους""" κενού περιεχομένου (κοινώς μαμόθρεφτα).
Μόνιμος στο Στρατό
Υπενθυμίζω ότι ΔΕΝ προβλέπεται μονιμότητα στο στρατό για απλούς φαντάρους ή ΔΕΑ, ο θεσμός έχει καταργηθεί εδώ και δεκαετίες.
Μόνο από παραγωγικές σχολές (ΣΣΕ, ΣΜΥ, κλπ) ή μέσω προκηρύξεων για ΕΠΟΠ.
Μόνο από παραγωγικές σχολές (ΣΣΕ, ΣΜΥ, κλπ) ή μέσω προκηρύξεων για ΕΠΟΠ.
-
- Πολίτης
Μόνιμος στο Στρατό
Καλησπέρα σε ολους...
Είμαι νέος στο φόρουμ δεν ξέρω αν ήταν η δημοσίευση μου σωστή και για αυτο ζητάω προκαταβολικά συγνώμη...
Το πρόβλημα μου ειναι το εξής:
Δεν έχω παει ακόμα στρατό εχω πάρει αναβολή μέχρι κάποιο χρονικό διάστημα λόγο σπουδών... Θα ήθελα να μάθω αν μπορώ να μείνω μόνιμα στο στρατό εννοώ να δουλεύω εκεί και μέχρι τι αξιώματα θα μπορούσα να αποκτήσω και πως; Γενικά τι θα πρέπει να έχω ή τι να κάνω για να μείνω μόνιμος... Θα σας παρακαλούσα πάρα πολύ αν μπορείτε να με βοηθήσετε...
Ευχαριστώ... Περιμένω κάποια απάντηση

Είμαι νέος στο φόρουμ δεν ξέρω αν ήταν η δημοσίευση μου σωστή και για αυτο ζητάω προκαταβολικά συγνώμη...
Το πρόβλημα μου ειναι το εξής:
Δεν έχω παει ακόμα στρατό εχω πάρει αναβολή μέχρι κάποιο χρονικό διάστημα λόγο σπουδών... Θα ήθελα να μάθω αν μπορώ να μείνω μόνιμα στο στρατό εννοώ να δουλεύω εκεί και μέχρι τι αξιώματα θα μπορούσα να αποκτήσω και πως; Γενικά τι θα πρέπει να έχω ή τι να κάνω για να μείνω μόνιμος... Θα σας παρακαλούσα πάρα πολύ αν μπορείτε να με βοηθήσετε...
Ευχαριστώ... Περιμένω κάποια απάντηση

-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 3
- Ενδιαφέροντα: διάβασμα,κυνήγι,πουλιά
Μόνιμος στο Στρατό
Μπορείς να μπείς με πανελληνιες σε σχολές αξιωματικών (ΣΣΕ-ΣΣΑΣ).
Μπορείς να μπείς με πανελλαδικές στη ΣΜΥ-ΣΤΥΑ κλπ.(Ως μόνιμος υπαξιωματικός)
Τέλος μπορείς να μπεις με το θεσμό των ΕΠ. ΟΠ.
Μπορείς να μπείς με πανελλαδικές στη ΣΜΥ-ΣΤΥΑ κλπ.(Ως μόνιμος υπαξιωματικός)
Τέλος μπορείς να μπεις με το θεσμό των ΕΠ. ΟΠ.
- stratiwtis2401
- Υποδεκανέας
Μόνιμος στο Στρατό
Ρε παιδια υπαρχει δυνατοτητα αν με επιλεξουν ως ΥΕΑ να παραμεινω για παντα. η απλα κανεις παραπανω θητεια και μετα τελοσ...
Μόνιμος στο Στρατό
Κατι ασχετο εχω ενα φιλαρακι εφεδρο αυτος μπορει να μεινει μονιμος (οχι ως εποπ) αν ναι τι ακριβως παιζει?
Μόνιμος στο Στρατό
Για χιλιοστή φορά και βάλε... ΟΧΙ
Μόνιμος στο Στρατό
Γιατι σβησατε το ποστ μου ειπα κατι που πειραξε την "ιεραρχια" της ιστοσελιδας?
Μόνιμος στο Στρατό
Παιδια ιμε 20 ετων και θελω να μαθω αν μπορω αφου υπηρετισω τη θητεια μου να μπω μονιμος ευχαριστω
Μόνιμος στο Στρατό
Πάρε χαρτάκι και περίμενε στην ουρά γιατί ενδιαφέρονται και άλλοι
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης