Αγαπημένο βιντεοπαιχνίδι

Απάντηση
Στρατός και θητεία
kostaslou
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 1

Αγαπημένο βιντεοπαιχνίδι

Δημοσίευση από kostaslou »

Το κορυφαιο πιχνιδι ειναι το modern warfare 2. Οποιος το εχει παιξει ξερει
NIKH.21
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 8

Αγαπημένο βιντεοπαιχνίδι

Δημοσίευση από NIKH.21 »

SUPER MARIOΕικόνα
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 105
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Αγαπημένο βιντεοπαιχνίδι

Δημοσίευση από Su-35 »

Greco 27 Προβλεπω console war.
Απλα αναφερω οτι το playstasion 3 ειναι τελευταιο σε πωλησεις υστερα απο το Will (Nindendo) και το X-Βox 360 (Μicrosoft).Play 3 αγοραζουν κυριως τα fan boys. Οι hardcore παιχτες αγοραζουν Χ-Βox 360.
Επισης το play 3 ειναι 100 ευρω ακριβοτερο.

Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Αγαπημένο βιντεοπαιχνίδι

Δημοσίευση από Su-35 »

Τοπολ-μ;40 χρονων εφτασες και ακομα τρεχεις να (τσιπαρεις) κονσολες; Πειρατη!

Εγω τα νοικιαζω και οταν ειναι καποιο παιχνιδι που μου αρεσει πολυ και εχει μεγαλη διαρκεια τοτε το αγοραζω ενα χρονο αργοτερα στη μιση τιμη.
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Αγαπημένο βιντεοπαιχνίδι

Δημοσίευση από Su-35 »

kostaslou έγραψε:Το κορυφαιο πιχνιδι ειναι το modern warfare 2. Οποιος το εχει παιξει ξερει
Συμφωνω απολυτα. Δες και το avatar μου.Εικόνα
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Αγαπημένο βιντεοπαιχνίδι

Δημοσίευση από Su-35 »

NIKH.21 έγραψε:SUPER MARIOΕικόνα
Ποιο απο ολα;ΕικόναΜηπως λες το παλιο για gameboy;Εικόνα
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 54

Αγαπημένο βιντεοπαιχνίδι

Δημοσίευση από greko_27 »

Su-35 έγραψε:Greco 27 Προβλεπω console war.
Απλα αναφερω οτι το playstasion 3 ειναι τελευταιο σε πωλησεις υστερα απο το Will (Nindendo) και το X-Βox 360 (Μicrosoft).Play 3 αγοραζουν κυριως τα fan boys. Οι hardcore παιχτες αγοραζουν Χ-Βox 360.
Επισης το play 3 ειναι 100 ευρω ακριβοτερο.

1ον Το PS3 κυκλοφορησε ενα χρονο αργοτερο.

2ον Μεχρι τα Μεσα του 2009 το X-Βox 360 ειχε περισσοτερους τιτλους απο το PS3. Αυτο πλεον εχει αλλαξει.

3ον Σαν κονσολα το PS3 Ειναι πολυ ανωτερη σε τεχνικα χαρακτηριστικα Απο Το ΧΒΟΧ 360. Δε χρειαζεται να στο αναλυσω τωρα Το γνωριζεις ηδη.

4ον Το PS3 Slim Με 250 gb σκληρο δισκο κανει μολις 50 ευρω παραπανω απο ΧΒΟΧ 360 ELITE Edition με το 250αρη σκληρο.

5ον Οι προγραμματιστες των παιχνιδιων αναπτυσουν τα παιχνιδια τους (για ολες τις κονσολες) με βαση το ΧΒΟΧ 360 εχωντας επεξαργαστει και εξαντλησει πληρως ολες Τις δυνατοτητες της συγκεκριμενης κονσολας ενω παραδεχονται οτι το PS3 ειναι πολυ ποιο μπροστα τεχνολογικα και δεν εχουν επεξαργαστει ακομη τις πληρες δυνατοτητες του ενω παραλληλα Υποστηριζουν πως οταν το καταφερουν θα αλλαξει Εντελως η αναπτυξη και ο προγραμματισμος των παιχνιδιων. Να δω τι θα πετυχει η ΜΟΥΦΟMICROSOFT με τις νεες 3D-Vision τηλεωρασεις και τα νεα 3D-Vision μελλοντικα παιχνιδια τα οποια θα απαιτουν μεγαλη επρξαργαστικη ισχυ σε FULL HD αναλυση 1080p... Η SONY ειναι ηδη ετοιμη και με 3D-Γυαλια... Και με το PLAYSTATION-MOVE.

4ον Το PS3 παιζει και blue-ray ταινειες και δε χρειαζεται εξτρα ασυρματο εξοπλισμο για να συνδεθει ασυρματα με το router στο internet και τσαμπα μαλιστα, ασε που το slim σαν συσκευη και μικροτερη ειναι απο το ΧΒΟΧ 360 Και Δεν εχει εξωτερικο μετασχηματιστη οπως το ΧΒΟΧ 360... ΗΜΑΡΤΟΝ... Και τελος υποστηριζει bluetooth συνδεση και οχι ασυρματη ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΩΜΕΝΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΛΙΘΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΛΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΤΥΠΟΥ ΑΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΧΒΟΧ 360.

6ον οσο για τις πωλησεις το PS3 Εχει Κλεισει την ψαλιδα απο το ΧΒΟΧ 360 μετα την ελευση του PS3 slim απο τον Σεπτεμβριο... Και η μαχη γινεται μεταξυ ΧΒΟΧ 360 και PS3 Γιατι απλως το WII ΔΕΝ ΤΗ ΘΕΩΡΩ ΠΑΙΧΝΙΔΙΚΟΣΟΛΑ, απλως μια μηχανη διασκεδασης με ενα χειριστηριο πολυ προτοποριακο μεταφεροντας τη φυσικη κινηση του παιχτη μεσα στο παιχνιδι και λογω της πολυ φτηνης τιμης της ολο το πακετο αυτο την εφερε πρωτη... Αλλα ειπαμε ειναι εντελως Κονσολα διασκεδασης παρα δρασης και online Παιχνιδιου σε σχεση με τις αλλες 2.

7ον Πρωσοπικα οι πωλησεις για μενα δε λενε τιποτε... Αλλο ειναι που μετραει:1) Οι τιτλοι των παιχνιδιων 2) Δωρεαν online Παιχνιδι Χωρις κολληματα 3) Ευχρηστο χειριστηριο 4) Ευκολη δυνατοτητα συνδεσιμοτητας με το router (ιδιαιτερα ασυρματα) 5) Δυνατοτητα αναπαραγωγης Των μελλοντικων Ταινιων σε BLUE-RAY και 6) τιμη.

Το XBOX-360 ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ (ΟΧΙ ΤΗΝ ELIT ΕΚΔΟΣΗ ΜΕ ΤΟΝ 250ΑΡΗ ΣΚΛΗΡΟ) ΟΣΟΙ ΠΡΟΤΕΙΜΟΥΝ ΜΙΑ ΦΤΗΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ 3ης ΓΕΝΙΑΣ ΚΟΝΣΟΛΑ και γιατι δεν εχουν την οικονομικη δυνατοτητα ή δε θελουν να αγορασουν μια ακριβη κονσολα. ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ακριβο το PS3 ΜΕ 250GB Σκληρο δισκο και με τοσες δυνατοτητες, χωρια το δωρεαν online παιχνιδι γυρω στα 300 ευρω; ΕΓΩ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΟΧΙ. Οι πραγματικοι GAMERS ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΟ PS3 ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΜΟΥΝ ΣΑΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ PC TA MACIDOS AΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ WINDOWS.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος greko_27 την Παρ Απρ 16, 2010 7:24 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
NIKH.21
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Αγαπημένο βιντεοπαιχνίδι

Δημοσίευση από NIKH.21 »

Su-35 έγραψε:

και στο gameboy και στοβ υπολογιστη τον εχω. Μαριο και λουιτζι. Οποιοσ Θελει να παιξει διπλο εγω παιζω τον μαριο και ο αλλος τον λουιτζι... Ξερεις που το τρωει μανιταρι και μεγαλωνει;Εικόνα
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 12

Αγαπημένο βιντεοπαιχνίδι

Δημοσίευση από Rafale »

NIKH.21 έγραψε:
Su-35 έγραψε:

και στο gameboy και στοβ υπολογιστη τον εχω. Μαριο και λουιτζι. Οποιος Θελει να παιξει διπλο εγω παιζω τον μαριο και ο αλλος τον λουιτζι... Ξερεις που το τρωει μανιταρι και μεγαλωνει;Εικόνα
εγω λεω να βρεις αλλο παρτενερ για να τρωτε το μανιταρι

Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Αγαπημένο βιντεοπαιχνίδι

Δημοσίευση από Su-35 »

Greko 27, πηρα (και) 360 διοτι παιζω jrpgs και το play 3 δεν κατεχει πλουσια λιστα σε αυτη την κατηγορια σε αντιθεση με τους προκατοχους play 1 και 2.
Αν και παιδι της sony (play 1,2,3) πηρα την αποφαση και για 360 κυριως λογο Lost Odyssey και για 2-3 αποκλειστικοτητες απο Sguare-Enix. Επισης δεν με χαλασαν και τα Fable 2,Mass effect 1,2...

Συμφωνω σε ολα οσα εγραψες εκτος απο:
1) Οι πραγματικοι gamers αγοραζουν 360 ή play3 λογο παιχνιδιων και οχι τιμης. Πχ αλλοι gamers θελουν Fable 3 (αντε, ποτε θα βγει;),Halo 3 ODST και αλλοι God of war 3.
Παει αναλογα με τις αποκλειστικοτητες αλλα πολλοι εχουν και τις 2 κονσολες οπως και εγω.

2) Δεν ειμαστε στην τριτη γενια κονσολων αλλα στην εβδομη.

3) O περισσοτερος κοσμος θα αγορασει Blu ray οταν πεσει η τιμη. Οταν το Blu ray ωριμασει και επικρατησει του dvd τοτε μια καινουρια συσκευη θα κοστιζει 50-100 ευρω και θα ειναι πολυ ανωτερη απο το play3. Μην μου πεις οτι χρησιμοποιουσες το play 2 για να δεις dvd.

Κακα τα ψεματα.Η sony εκανε μεγαλη πατατα σε αυτη τη γενεια.Απο πρωτη με τεραστια διαφορα κατεληξε να καταγραφει ζημιες (αρχικα το κοστος παραγωγης του play 3 ηταν μεγαλυτερο απο την τιμη Πωλησης Σε μια προσπαθεια να περισωθει η πιτα της αγορας) και να σφαζεται με τη Microsoft για τη δευτερη θεση.

Στα περι will εχεις δικιο και μαλιστα αυτο που με ανησυχει ειναι το προς τα που πηγαινει η βιομηχανια του gaming.
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 54

Αγαπημένο βιντεοπαιχνίδι

Δημοσίευση από greko_27 »

Οταν λεω 3 γενιας εννοω τις κονσολες με 3D γραφικα. Οσο που βαδιζει το νεο gaming μπορεις να δεις τις νεες καρτες γραφικων της nvidia με 3D-Γυαλια... Προς τα εκει βαδιζει το νεο gaming και ηδη η SONY,SAMSUNG KAI H LG εχουν παρουσιασει τις πρωτες τηλεορασεις με 3D-VISION ΚΑΙ ΓΥΑΛΙΑ μαζι με τον εξοπλισμο και η εκπληξη ακουει στο ονομα LG. Πραγματικα πηρε αριστες κριτικες σε σχεση με τις υπολοιπες εταιρειες. Ηδη η SONY ΕΤΟΙΜΑΣΕ το νεο λογισμικο για το PS3 το οποιο θα υποστηριζει μαζι με 3D-Γυαλια τη νεα τεχνολογια και το HDMI v.1,4. Δυστηχως ομως οι νεες τηλεορασεις εχουν ακρως απαγορευτηκες τιμες Για το κοινο εκτος απο την LG ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ειχε χαμηλοτερο κοστος παραγωγης απο τις υπολοιπες 2 που ισως αναγκασει στο μελλον Τη SONY και SAMSUNG Να ριξουν τις τιμες. Οσο για το Blu ray επειδη ηδη παρακολουθω ταινειες σε Blu ray μπορω να σου πω οτι το PS3 ειναι πολυ ανωτερο απο τα ηδη υπαρχον αλλα και μελλοντικα Blu ray-Players λογω του επεξαργαστη του Που λεγεται CELL (8 Πυρηνων) ΜΕ ΠΟΛΥ μικροτερο χρονο φωρτωσης τον εν λογω ταινειων. Το εχω συγκρινει με ενα SONY Blu ray-Player ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ AKOMH και Οι πληροφοριες για την ταινεια μεσω internet αποθηκευονταν και φορτωνονταν πολυ γρηγοροτερα στο PS3 οπως και στο loading της ταινειας. Το θεωρω για μενα βλακεια να δωσει καποιος 50 ή 100 ευρω επιπλεον να παρει ενα Blu ray-Player απο τη στιγμη που διαθετει και PS3 slim.
NIKH.21
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Αγαπημένο βιντεοπαιχνίδι

Δημοσίευση από NIKH.21 »

cristi έγραψε:
NIKH.21 έγραψε:
Su-35 έγραψε:

και στο gameboy και στοβ υπολογιστη τον εχω. Μαριο και λουιτζι. Οποιος Θελει να παιξει διπλο εγω παιζω τον μαριο και ο αλλος τον λουιτζι... Ξερεις που το τρωει μανιταρι και μεγαλωνει;Εικόνα
εγω λεω να βρεις αλλο παρτενερ για να τρωτε το μανιταρι

εισαι;
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 12

Αγαπημένο βιντεοπαιχνίδι

Δημοσίευση από Rafale »

Μα δεν ξερω και τοσο καλα βρε τωρα μαθαινωΕικόνα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος cristi την Κυρ Απρ 18, 2010 3:02 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Αγαπημένο βιντεοπαιχνίδι

Δημοσίευση από Signaller »

Εμένα μου άρεσε και το Ντάμπλ Ντράγκον. Εποχές '80s μιλάμε τώρα...
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Αγαπημένο βιντεοπαιχνίδι

Δημοσίευση από Su-35 »

Greko 27 τι παιχνιδια παιζεις;(ειδος)
Στρατός και θητεία
Απάντηση