ΚΕΥΠ - Κέντρο Εκπαίδευσης Υλικού Πολέμου
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 9
Τίποτα... χάρηκα που σε βοήθησα...δεσσο08 έγραψε: Φίλε μου σε ευχαριστω πολυ.
Καλα να περνάς
Γειά χαρά σε όλους,
παρουσιάζομαι στις 11 του μηνός στη Λαμία. Σώμα έρευνας και πληροφορικής. Ξέρω τί σκέφτεστε... Σαφώς και υπάρχει βύσμα... Άκουσα πως αυτή η φουρνιά θα ορκιστεί στις 20/11, ημέρα Πέμπτη και όχι Σάββατο 22/11, λόγω της γιορτής των Ενόπλεων Δυνάμεων στις 21/11.
Άκουσα επίσης ότι έχει ΑΤΜ Αγροτικής Τράπεζας για ανάληψη χρημάτων (για όσους ενδιαφέρονται).
Ήθελα να ρωτήσω κάτι.Sleeping bag επιτρέπεται; γιατί οι γνωστοί μου σε άλλα στρατόπεδα μου είπαν πως πολύ απλά ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ να σκεπάζεσαι με τις κουβέρτες που έχουν...
ευχαριστώ πολύ και καλή θητεία σε όλους!
παρουσιάζομαι στις 11 του μηνός στη Λαμία. Σώμα έρευνας και πληροφορικής. Ξέρω τί σκέφτεστε... Σαφώς και υπάρχει βύσμα... Άκουσα πως αυτή η φουρνιά θα ορκιστεί στις 20/11, ημέρα Πέμπτη και όχι Σάββατο 22/11, λόγω της γιορτής των Ενόπλεων Δυνάμεων στις 21/11.
Άκουσα επίσης ότι έχει ΑΤΜ Αγροτικής Τράπεζας για ανάληψη χρημάτων (για όσους ενδιαφέρονται).
Ήθελα να ρωτήσω κάτι.Sleeping bag επιτρέπεται; γιατί οι γνωστοί μου σε άλλα στρατόπεδα μου είπαν πως πολύ απλά ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ να σκεπάζεσαι με τις κουβέρτες που έχουν...
ευχαριστώ πολύ και καλή θητεία σε όλους!
Παιδια τι εκει Λαμια; Τριτη 11/11 μπαινω... Απο ειδικοτητες τι λεει;
-
- Συνταγματάρχης
Αποθηκάριος , οδηγός και γραφέας. Για την 3η ειδικότητα δεν είμαι σίγουρος. Μία χαρά είναι η λαμία και το κευπ επίσης.νεο έγραψε: Παιδια τι εκει λαμια; Τριτη 11/11 μπαινω... Απο ειδικοτητες τι λεει;
Και απο μεταθεσεις που σε στελνουν συνηθως;
-
- Συνταγματάρχης
Ξάνθη , αλεξ/πολη , σάμο και όπου υπάρχει έλλειψη οπλιτών.νεο έγραψε: Και απο μεταθεσεις που σε στελνουν συνηθως;
Μια απο τα ίδια και εγώ... 10/02 μπαίνω και εγώ στην Λαμία Κευπ...
Με τις απαντήσεις του προηγούμενου φίλου θα είμαι και εγώ καλημένος...
Με τις απαντήσεις του προηγούμενου φίλου θα είμαι και εγώ καλημένος...
Καλά είναι, εμάς η σειρά του Νοεμβρίου ήταν λίγο τεράστια και δεν ήταν πολύ καλό αυτό. Γινόταν μεγάλες ουρές στα μαγειρία και χαμός από βρώμα στις τουαλέτες αλλά έτσι είναι άμα πέσουν πολλά βύσματα μαζί... Κατά τάλλα μετάθεση μπορείτε σίγουρα να πάρετε στη Ρόδο, Μυτηλίνη, Κω και Λήμνο από νησιά απότι θυμαμαι.
Ποσο δυσκολο ειναι να παει καποιος απο πεζικο στο υλικο πολεμου; αξιζει το ψαξιμο;
-
- Συνταγματάρχης
σαν να μου λές πάω από τζιτζιφιές , Νέα υόρκη.
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Καλησπέρα, μου ήρθε το χαρτί και παρουσιάζομαι στο Σώμα Έρευνας &Πληροφορικής στο ΚΕΥΠ Λαμιας.
Είμαι απόφοιτος ΑΕΙ Πληροφορικής και θα ήθελα να μάθω αν ασχολούμαστε εκεί με θέματα που έχουν να κάνουν με τις σπουδές μας (δίκτυα servers, προγραμματισμός). Μετά το ΚΕΝ μας στέλνουν κάπου συγκεκριμένα;
Τέλος γνωρίζετε πόσες μένες είναι μέχρι την ορκομωσία;
Ευχαριστώ
Είμαι απόφοιτος ΑΕΙ Πληροφορικής και θα ήθελα να μάθω αν ασχολούμαστε εκεί με θέματα που έχουν να κάνουν με τις σπουδές μας (δίκτυα servers, προγραμματισμός). Μετά το ΚΕΝ μας στέλνουν κάπου συγκεκριμένα;
Τέλος γνωρίζετε πόσες μένες είναι μέχρι την ορκομωσία;
Ευχαριστώ
Πάντως εμείς του Νοεμβρίου που μπήκαμε τώρα στις μονάδες, βλέπω οτι έχουν έρθει και άτομα απο πεζικό στο σώμα υλικού πολέμου. Με το κατάλληλο μέσο βέβαια...
Λοιπον παιδια μια χαρα ειναι στη λαμια κ ιδιαιτερα οσοι μπουνε στον πρωτο λοχο! Απο κει κ περα για μεταθεση στελνουν παντου! Τωρα απολυθηκα κ ενα εχο να σας πω! ! να μην ψαρωσετε με τπτ κ για τπτ!
Γεια σας παιδια. Παρουσιαζομαι 10-2 στο σωμα υλικου πολεμου. Να κανω μια ερωτηση για οσους ξερουν να με βοηθησουν; ειμαι πολυτεκνος και θα κανω 9μηνο. Επισης εχω χασει τον πατερα μου και η μανα μου ειναι ηλικωμενη. Παιζει να μεινω εκει μετα την εκπαιδευση; τι πρεπει να κανω (δεν παιζει βυσμα)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες