Βρεφονηπιοκόμος / Νηπιαγωγός

Πληροφορίες για όλες τις ειδικότητες από μελλοντικούς συναδέλφους που ήδη υπηρετούν σε αντίστοιχες θέσεις.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
#eva#
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από #eva# »

Fani έγραψε:Ναι εγω περασα... Αλλα ακου να δεις φαση τωρα, πριν μια βδομαδα με πηραν τηλ να παω αναπληρωτρια σε δημοσιο νηπιαγωγειο κ ειμαι σε τρελοοοο δηλημα. Αν παω στρατο εξασφαλιζω δημοσιο αλλα με μεταθεσεις,8αωρο και ολα τα καλα των εποπ... Αν παω αναπληρωτρια εξασφαλιζω μορια και πολλες πιθανοτητες να διοριστω σε δημοσιο νηπιαγωγειο στο οποιο θα δουλευω 3.5 ωρες, θα περνω παραπανω λεφτα κ μετα απο δυο χρονια θα δουλευω στην πολη μου. Εδω σε θελω τωρα... Τι κανουμε;

Συγχαρητήρια καταρχήν! Η απόφαση είναι φυσικά δική σου. Στη θέση σου θα άφηνα τον στρατό και θα πήγαινα αναπληρώτρια. Καλή επιτυχία σε ό, τι κι αν διαλέξεις!
qwerty
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από qwerty »

Καλησπέρα σε όλες και όλους! Πέρασα ΕΠ. ΟΠ.(Νηπιαγωγών-Διοικητικών). Συγχαρητήρια και στους υπόλοιπους 1999 ![=D>] Οι υπόλοιποι που δεν πέρασαν, να μην απογοητεύονται - αργά ή γρήγορα, θα έρθει και η σειρά τους![;) ] Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε πληροφορίες αρχικά για το πρακτικό θέμα (πού θα παρουσιαστούμε- οι Νηπιαγωγοί, τί θα πρέπει να έχουμε μαζί μας -γιατί διαβάζοντας και σε άλλα θέματα, είδα οτι υπάρχει ποικιλία απόψεων-καλό και θεμιτό) αλλά και γενικότερα-εκπαίδευση, εργασιακό περιβάλλον κ. Λ. Π. Δεν έχω κάποιον γνωστό/φίλο ΕΠ. ΟΠ. Ή να εργάζεται στον Στρατό, γι' αυτόν τον λόγο δεν γνωρίζω και πολλά πράγματα- μόνο ότι βρίσκω στο ιντερνετ [:(] Αν υπάρχει κάποιος/ κάποια που είναι ήδη ΕΠ. ΟΠ. Νηπιαγωγός ή γνωρίζει για το θέμα και έχει την καλή διάθεση να παραθέσει πληροφορίες/συμβουλές, είναι ευπρόσδεκτος/η. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! [:) ]
#eva#
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από #eva# »

Καλημέρα! Υπάρχει κάποια βρεφονηπιοκόμος (αεροπορία) που να έδωσε μέχρι τώρα; Υπάρχει συμμετοχή;
Μαρία

Δημοσίευση από Μαρία »

Μήπως μπορεί να με διαφωτήσει κάποιος; Είμαι νηπιαγωγός κατηγορία ΥΓ. Γιατί με στέλνουν στην Θήβα που είναι το πυροβολικό για την βασική εκπαίδευση;

pigi

Δημοσίευση από pigi »

Μαρία έγραψε:Μήπως μπορεί να με διαφωτήσει κάποιος; Είμαι νηπιαγωγός κατηγορία ΥΓ. Γιατί με στέλνουν στην Θήβα που είναι το πυροβολικό για την βασική εκπαίδευση;

Δεν εχει σχεση που εισαι ΥΓ και πας στο ΠΒ για την βασικη εκπαιδευση απλα ετυχε φετος εκει να πανε καποια σωματα και ενα απο αυτα ειναι και το ΥΓ, αλλα σωματα πηγανε αυλωνα και τα οπλα πηγανε Μεσολογγι.
Μαρία

Δημοσίευση από Μαρία »

Σε ευχαριστω γλυκια γουρουνιτσα! Καλή σταδιοδρομια να έχουμε και όλα ίσια να μας έρθουν, γιατι με αυτη την κρισαρα τα πράγματα έχουν γίνει πολύ ζόρικα.

illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από illy »

Μαρία έγραψε: Σε ευχαριστω γλυκια γουρουνιτσα! Καλή σταδιοδρομια να έχουμε και όλα ίσια να μας έρθουν, γιατι με αυτη την κρισαρα τα πράγματα έχουν γίνει πολύ ζόρικα.

Σε καλεσαν ως επιλαχουσα να παρουσιαστεις τωρα στις 14 Ιουνιου; Καλη καταταξη να εχεις κ να σου ερθουν ολα βολικα
Dum spiro spero
pigi

Δημοσίευση από pigi »

Σε ευχαριστω γλυκια γουρουνιτσα! Καλή σταδιοδρομια να έχουμε και όλα ίσια να μας έρθουν, γιατι με αυτη την κρισαρα τα πράγματα έχουν γίνει πολύ ζόρικα.

[/QUOT

Δεν χρειαζεται να ευχαριστεις! Καλη σταδιοδρομια και μην την αφησεις την θεση γιατι ειναι πολυ καλη!
Μαρία

Δημοσίευση από Μαρία »

Ναι την δευτέρα πρέπει να είμαι μέσα. Ηταν αναπάντεχο, δεν το περίμενα καθολου, το ειχα βγάλει τελείως απο το μυαλο μου και την τρίτη το πρωί... Μπουμμμ! Έσκασε η βόμβα. Μπορώ να πώ ότι ημουν αρκετά τυχερη, δεν είχα προυπηρεσία, μονο το πτυχιο απο το πανεπιστήμιο έβαλα,(μέσον ουτε για πλακα δεν έπαιζε). Μακάρι να πανε όλα καλά... Και σε σας κορίτσια έυχομαι το ιδιο!
ΝΑΝΣΥ

Δημοσίευση από ΝΑΝΣΥ »

Καλημερα... Μολης τωρα απο τη δημοσιευση σου εμαθα οτι μπορουμε και εμεις οι βρεφονηπιοκομοι να μπουμε σε στρτο και αεροποριαΕικόνα... Πως γινεται αυτο; Τι διαδικασια υπαρχει; Μπορει να με βοηθησει καποιος; Εικόναεχω τελειωση βρεφονηπιοκομος... Ευχαριστω!
ελενα

Δημοσίευση από ελενα »

ΝΑΝΣΥ έγραψε:Καλημερα... Μολης τωρα απο τη δημοσιευση σου εμαθα οτι μπορουμε και εμεις οι βρεφονηπιοκομοι να μπουμε σε στρτο και αεροποριαΕικόνα... Πως γινεται αυτο; Τι διαδικασια υπαρχει; Μπορει να με βοηθησει καποιος;Εικόναεχω τελειωση βρεφονηπιοκομος... Ευχαριστω!

Μπορεις να μπεις μεσω των προκηρυξεων που βγαζει ο στρατος και μπαινεις ως ΕΠΟΠ. Σαν νηπιαγωγος-βρεφονηπιοκομος πηγαινεις στα νηπιαγωγια που στρατο ξηρας εχει αρκετα σε ολα την Ελλαδα ενω στην αεροπορια δεν εχεις μςταθεσεις εισαι μονο στο 251 ΓΝΑ γιατι εκει βρισκετε το νηπιαγωγιο. Τωρα δεν ξερουμε ποτε θα βγει προκηρυξη και αν θα βγει η ειδικοτητα αυτη, αναλογα με τις ελλειψης βγαζουν κ τις ειδικοτητες. Για να μπεις πρεπει να εισαι μεχρι 27 ετων. Κοιτα την τελευταια προκηρυξη. Σου παραθετω μερικα site που μπορει να σε βοηθησουν:
http://army.gr/default.php?pname=nipiakoi&la=1
http://army.gr/default.php?pname=EPOP_PROKIRIXI_2009&la=1
http://army.gr/default.php?pname=Duties&la=1

http://army.gr/files/File/EPOP/KATHIKONTA.pdf
ΝΑΝΣΥ

Δημοσίευση από ΝΑΝΣΥ »

Ευχαριστω παρα πολυ Ελενα... Οι πληροφοριες σου ηταν πολυ χρησιμες... Τωρα κατι αλλο περιπου ποσο συχνα βγαινουν τετειες προκυρηξης; Απο εδω θα μπορεσω να μαθω αν βει καμια; Δεν ηξερα τιποτα και μπορω να πω οτι εμαθα πολλα... Ο συζηγος μου ειναι εποπ, και αν μπορεσω να μπω και εγω θα ειναι οτι καλητερο μπορουσε να μου συμβει... Ευχαριστω και παλι...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Greek_Army »

Από την στιγμή που ο συζηγός σου είναι εποπ θα μπορέσει να σε ενημερώσει πότε θα ξαναβγεί η προκήρυξη. Εννοείται ότι και στο φόρουμ θα το γράψουμε αφού ενδιαφέρονται πολλά παιδιά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Δευ Ιουν 21, 2010 1:10 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΝΑΝΣΥ

Δημοσίευση από ΝΑΝΣΥ »

Χιλια ευχαριστω παιδια για ολες τις πληροφοριες που μου δωσατε μεχρει τωρα... Και τωρα κατι μελλοντικο βεβαια αλλα νομιζω οτι χρειαζεται να το ξερουμε... Οσον αφορα τον μισθο... Ο βασικος μισθος σημερα ενος ΕΠΟΠ ειναι 850 ευρο... Αν μπω και εγω ως βρεφονηπιοκομος θα ειναι ο ιδιος; Με ενδιαφερει αμεσα αυτο... Εικόνα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Greek_Army »

Υπάρχει ξεχωριστό θέμα για τον μισθό δες εδώ /forum/forum_posts.asp?TID=1488&PN=21
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Δευ Ιουν 21, 2010 1:56 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης