Ειμαι 16 και παω 2α λυκειου. Τωρα είμαι 9ετικη κατ. Αλλα του χρονου 9α παω τεχνολογικη. Τι μα9ηματα επιλογης πρεπει να διαλεξω και τι προυπο9εσεις να εχω για να παω ΣΜΑ; Και μια τελικη απαντηση για τα μορια 9α ηταν καλη.17000 17500 ή 19000; Decide Ευχαριστώώώ Ααα και δεν εχει σημασια το φυλλο ετσι;
Παιδια μηπως καποιος θα μπορουσε να με απαντησει στο εξης. Οσον αφορα τις ΠΚΕ σε κοβουν απευθειας ή βγαινουν αποτελεσματα πιο μετα; Επισης υπαρχει κανεις που να εχει μια τεκμηριωμενη αποψη σχετικα αν θα ανεβουν η θα πεσουν οι βασεις στους Ιπταμενους; Ευχαριστω εκ των προτερων.
Το τι θα κανουν οι βασεις δεν το ξερει κανενας. Δεν ειναι στανταρ αυτα τα πραγματα. Απλα η δικη μου αποψη ειναι οτι καποιοι που πανε περισσοτερο για τον σηγουρο μισθο και λιγοτερο επιδη το αγαπανε δεν θα την προτημησουν με αυτα που γινονται π. Χ. Κοβουν το επιδομα πτησεων
Για σας κυριε θα επιθημουσα να κανω μια ερωτηση σχετικα με αυτη την δουλεια. Θα ηθελα να ακολουθουσα για (ΣΜΑ) . Βασικα μετα απο αυτο το καλοκαιρι θα παω πρωτη λυκειου και θα ηθελα να ξερω που πρεπει να παω για να ακολουθησω αυτη την δουλεια και ποσο βαθμο χρειαζεται να βγαλεις;
Χαιρεται παιδες τελειωσαν οι εξετασεις μου και θα παω 2α λυκειου τωρα θα ηθελα να μαθω ποια καταευθυνση Θα ηταν καλυτερα να Ακολουθήσω Για την σχολη Ικαρων?
Θετική ή Τεχνολογικη. Απο κει και περα ειναι δικο σου θεμα... Γτ για την σχολη Ικαρων ως μαθηματα βαρυτητας ειναι η φυσικη και τα μαθηματικα. Η Θετικη περιεγχει τα εξης μαθηματα : Χημεια, Φυσικη, Μαθηματικα, Βιολογια, Εκθεση ενω η Τεχνολογικη (Κυκλος υπηρεσιων και υπολογιστων/αν το λεω σωστα) εχει : Φυσικη, Α. Ο. Δ. Ε. Μαθηματικα, Προγραμματισμο, Εκθεση. Οποτε εσυ διαλεγεις ποια κατευθυνση θα σου εξασφαλισει κατα την γνωμη σου το μεγαλυτερο βαθμο εισαγωγης στη καθε σχολη.(ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΤΑ 2 ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ) . Επισης διαλεγεις σε τι σου αρεσει πιο πολυ να παπαγαλιζεις --> Βιολογια Κατευθυνσης ή Αρχες Οργανωσης και Διοικησης Επιχειρησεων (Α. Ο. Δ. Ε.) ... Αυτα τα λιγα.:P
Φυσικα μερικοι επιλεγουν να κανουν το εξης. Θετικη στην δευτερα και τεχνολογικη στη τριτη. Γτ ως γνωστον η ταξη της θετικης κατευθυνσης αποτελειται απο λιγοτερα ατομα και σε μεγαλυτερο μαθησιακο επιπεδο σε σχεση συνηθως με τους "τεχνολογικους". Οποτε λιγοτερη φασαρια=καλυτερη ποιοτητα μαθηματος.