Μισθός και επιδόματα Ειδικών Φρουρών

Συζητήσεις για την Αστυνομία και τις ειδικές μονάδες αυτής (ΕΚΑΜ, ΟΠΚΕ, ΔΡΑΣΗ, ΔΙΑΣ, ΜΑΤ κλπ), την εκπαίδευση και τη ζωή στις σχολές
Απάντηση
Στρατός και θητεία
vasilis
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από vasilis »

Εβαλα αυτο το θεμα καθως δεν μπορω να βρω απο πουθενα αλλου πληροφοριες για αυτα σχετικα! Ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις ποσο μισθο περνει ενας ειδικός φρουρός; Και αν γνωριζει καποιος να μου πει καποια σχετικα πραγματα καθως με ενδιαφερει πολυ!
tzikass
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

Δημοσίευση από tzikass »

Φιλε μου υπαρχει ενα σαιτ diorismos.gr λεγεται και επειδη εχω ψαξει και εγω για τετοια θεματα Καλο θα ηταν να μπεις στο forum του σαιτ εχει ωραια θεματα. Το ποσο παιρνει ενας ει. Φρ. Απο οτι εχω καταλαβει ειδικα αν εισαι ανυπαντρος με το ζορι 1000 ευρω
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Ειδικος Φρουρος ειμαι ανυπαντρος. Μολις αυτο το μηνα τελειωσανε οι κρατησεις και ο μισθος μας ειναι με ενα χρονο υπηρεσια και 4 πενθημερα + 6 νυχτερινα, ταμειο Χωροφυλακής - 1200Ε. Ατυχοι οσοι ανηκουν στην Αστυνομια Πόλεων (25%) περιπου 100Ε λιγότερα
vasilis
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από vasilis »

Απο τη μερα που γινεσαι ειδικος φρουρος εισαι μονιμος ετσι; Εννοω δεν τελειωνει μετα απο καποια χρονια ή φευγεις καποια στιγμη απο το σωμα!
Anonymous

8 χρόνια είναι; Και πόσο πληρώνεται ένας ειδικός φρουρός;
Anonymous

Γύρω στα 1000 ευρώ... Οταν με το καλο μπω στην σχολή θα σου πω 100%
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Για αρχικο μισθο ακριβως δεν ξερω παντως σιγουρα πιανουν το 1200αρακι καποια στιγμη Εικόνα
Johnnys Aigaleo
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Δημοσίευση από Johnnys Aigaleo »

Να παρει! Και τι δηλαδη για 4 μηνες εκπαιδευση ειδικου φρουρου θα παιρνω μονο 280 ευρω; Εικόνα Αυτο με βαζει σε σκεψεις για την ωρα. Ερωτηση: Η 4μηνη εκπαιδευση περιλαμβανει και ποστο σε τμημα με περιπολιες και σκοπια; Τι εκπαιδευση ειναι αυτη; Τους ειδικους φρουρους που ηταν στο τμημα Αγιας Παρασκευης και τους πυροβολησανε απο οτι καταλαβα ηταν ακομα εκπαιδευομενοι και μεχρι και εκεινη τη στιγμη περνανε ακομα 280 ευρω το κερατο μου μεσα.Εικόνα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 8

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Δημοσίευση από Greek_Army »

Ακόμα και όταν πληρώνεσαι με κανονικό μισθό θα έχεις κρατήσεις από την εκπαίδευση στην σχολή.
Johnnys Aigaleo
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Θα πληρωνομαι και με 280 για ενα 4μηνο και θα μου κρατανε και απο κανονικο μισθο. Για τι ποσο μιλαμε δηλαδη και ποσο χρονικο διαστημα αν επιτρεπεται;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Δεν είμαι ειδικός φρουρός απλά είναι ένας πολύ καλός μου φίλος. Σε πληροφορώ λοιπόν ότι του κόβανε 100-120 ευρώ μέχρι πριν ένα μήνα. Και αυτό το δικαιολογούσανε για την στέγαση στην σχολή και το φαγητό και μερικά ρούχα
Johnnys Aigaleo
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Και ποσο καιρο ειναι ειδικος φρουρος; πες μου κανα δυο χρονια να ξενερωσω τελειως.Εικόνα

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Όχι με την τελευταία προκήρυξη μπήκε
...

Δημοσίευση από ... »

Οι κρατησεις ενος ε. Φ λογο της οικονομικης κρισης ανερχοντε στα 42 ευρω. Ποσο ασημαντο! Στον ιδιωτικο τομεα ερχοντε χειροτερες μερεσ...
Johnnys Aigaleo

ΔΙ. ΑΣ καλησπερα. Καταρχας αυτη τη στιγμη ποσο Ειναι ο μισθος ενος Ειδικου φρουρου; Στη σχολη που σας πηγανε για εκπαιδευση ποσο καιρο εκατσες και τι μισθο επαιρνες; Και τελος αληθευει οτι και αφου τελειωσεις με την σχολη συνεχιζουν και σου κανουν καποιες κρατησεις απο τον μισθο σου?
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες