Φυσική κατάσταση και σωματικές προϋποθέσεις
greek_army σε παρακαλω βλεπω πως τα ξερεις καλα τα πραγματα πως εχουν πες μου λιγο κατι που με απασχολει θελω να εκπληρωσω την θητεια μου στις ειδικες δυναμεις αλλα ειμαι αδυνατος
1,86 υψος
68 κιλα
ειμαι σε αψογη φυσικη κατασταση Θα εχω προβλημα; Ειμαι θα ειμαι το παιδι της φαπας
σε ευχαριστω !
1,86 υψος
68 κιλα
ειμαι σε αψογη φυσικη κατασταση Θα εχω προβλημα; Ειμαι θα ειμαι το παιδι της φαπας
σε ευχαριστω !
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 20
Όχι φίλε τι πρόβλημα να έχεις. Και εγώ αδύνατος ήμουνα.
Και δεν ειχες προβλημα; Τι υψος και βαρος ειχες; ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;
-
- Στρατηγός
1.78 65 κιλά. Δεν θα έχεις πρόβλημα. Για ποιο λόγο να έχεις?
Δεν ξερω μηπως τα ρουχα δεν μου κανουν και με κοροιδευουν... Η θα Με εχουν για χαμαλι ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΜΠΑΝΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ...
-
- Στρατηγός
Φίλε μάριε καμία σχέση. Και θα το δεις αυτό όταν μπεις 

Δεν θα εχω προβλημα; Ειμαι ψηλος και σε αψογη φυσικη κατασταση αλλα αδυνατος. πως θα μου φερονται φιλε μου;
-
- Στρατηγός
Όπως θα φέρονται σε όλους τους φαντάρους. Όταν εισαι νεοσύλλεκτος δεν έχεις καμία ειδική μεταχείριση εκτός και αν είσαι γιος πολιτικού

Ειδα το video που εβαλε ο τσοκερ ια ην εκπαιδευση των ειδικων δυναμεων και τα ειδα τουμπανα... Καταλαβες?
Ουτε απο τους αλλους φανταρους θα εχεις προβληματα?
-
- Στρατηγός
Φίλε εγώ σου είπα την γνώμη μου... Τώρα αν θες πηγαίνεις και δοκίμαζεις
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 2
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
Παιδια εγω ειμαι 1,86 69 κιλλα σε αψογη φυς κατασταση θα εχω προβλημα?
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Γεια σας παιδια... Εχω καποιες αποριες... Βασικα θελω να μπω ΛΟΚ κ δεν ξερω τι ακριβος χρειαζομαι ; Κ μια αλλη μου απορια ειναι η εξης : Εχο υψος 1.85 κ ειμαι 82 κιλα... Πηγαινω καθε μερα γυμναστηριο κ γενικα ασχολουμαι αρκετα με γυμναστικη... Ειναι καταλληλα αυτα τα χαρακτηριστικα για ΛΟΚ ;

Είμαι από Κύπρο, και την Παρασκευή πάω στο ΚΕΝ. Εκεί πρέπει να δηλώσουμε για ΛΟΚ/ΟΥΚ κτλ.
Πήγαινα από τον Φεβράρη γυμναστήριο, και έχω καλή φυσική κατάσταση. Είχα 2 βαθμούς σκολίωση, έτσι έκανα Ραχιαίους και κρεμόμουν από το μονόζυγο, και έτσι νομίζω Ίσιωσα. Όμως όταν κάνω κοιλιακούς πονάω τη μέση μου, περίπου 15 βγάζω, μπορεί 20 με ΠΟΛΥ ζόρι. Κάμψεις κάνω 30 και πάνω. Τρέξιμο έκανα μισάωρο στο δρόμο στο γυμναστήριο.
Μου αρέσει η φύση, η γυμναστική, η ανωτερότητα του πράσινου μπερέ και ο στρατός. Αλλά φοβάμαι πως θα με κόψουν, ή πως θα κάνω πρόβλημα παραπάνω στη μέση μου στις πορείες με όλο το βάρος του εξοπλισμού (άκουσα πολλές ιστορίες για αυχενικά προβλήματα από παλιούς).
Έχω μεγάλο δίλημμα. Θέλω να πάω καταδρομέας, αλλά με τρώνε οι αμφιβολίες. Καμιά συμβουλή ρε μάγκες;
Α, έχω και δίπλωμα μαύρης ζώνης στο καράτε, μετράει τίποτα;
Ευχαριστώ.
Πήγαινα από τον Φεβράρη γυμναστήριο, και έχω καλή φυσική κατάσταση. Είχα 2 βαθμούς σκολίωση, έτσι έκανα Ραχιαίους και κρεμόμουν από το μονόζυγο, και έτσι νομίζω Ίσιωσα. Όμως όταν κάνω κοιλιακούς πονάω τη μέση μου, περίπου 15 βγάζω, μπορεί 20 με ΠΟΛΥ ζόρι. Κάμψεις κάνω 30 και πάνω. Τρέξιμο έκανα μισάωρο στο δρόμο στο γυμναστήριο.
Μου αρέσει η φύση, η γυμναστική, η ανωτερότητα του πράσινου μπερέ και ο στρατός. Αλλά φοβάμαι πως θα με κόψουν, ή πως θα κάνω πρόβλημα παραπάνω στη μέση μου στις πορείες με όλο το βάρος του εξοπλισμού (άκουσα πολλές ιστορίες για αυχενικά προβλήματα από παλιούς).
Έχω μεγάλο δίλημμα. Θέλω να πάω καταδρομέας, αλλά με τρώνε οι αμφιβολίες. Καμιά συμβουλή ρε μάγκες;
Α, έχω και δίπλωμα μαύρης ζώνης στο καράτε, μετράει τίποτα;
Ευχαριστώ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες