Μισθός Επαγγελματία Οπλίτη (ΕΠΟΠ)

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
giorgos_1985
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από giorgos_1985 »

Λοιπον παιδες παρουσιαζομε 3 μαιου 2010 ημερα δευτερα στο μεσολογγι η κατασταση που επικρατει για οσους εχουν παει φανταροι το λεω αυτο εινε πολυ ηλιθια η μειωση μισθου εινε 160ευρω κατω απο το κανονικο και οι γυναικες αν εινε απαραιτητο μακρια απο τον στρατο
insomniacgr
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από insomniacgr »

giorgos_1985 έγραψε:Λοιπον παιδες παρουσιαζομε 3 μαιου 2010 ημερα δευτερα στο μεσολογγι η κατασταση που επικρατει για οσους εχουν παει φανταροι το λεω αυτο εινε πολυ ηλιθια η μειωση μισθου εινε 160ευρω κατω απο το κανονικο και οι γυναικες αν εινε απαραιτητο μακρια απο τον στρατο

Mείωση μισθού δεν υπάρχει...

http://origin.ethnos.gr/article.asp?catid=11379&subid=2&pubid=11011039

Mην παραπληροφορούμε!
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από illy »

insomniacgr έγραψε:
giorgos_1985 έγραψε:Λοιπον παιδες παρουσιαζομε 3 μαιου 2010 ημερα δευτερα στο μεσολογγι η κατασταση που επικρατει για οσους εχουν παει φανταροι το λεω αυτο εινε πολυ ηλιθια η μειωση μισθου εινε 160ευρω κατω απο το κανονικο και οι γυναικες αν εινε απαραιτητο μακρια απο τον στρατο

Mείωση μισθού δεν υπάρχει...

http://origin.ethnos.gr/article.asp?catid=11379&subid=2&pubid=11011039

Mην παραπληροφορούμε!
Κι ομως φιλε μου ινσο, δυστυχως επιασαν κ τα σωματα ασφαλειας κ τις ενοπλες δυναμεις... Μολις χθες ειδα το χαρτι μισθοδοσιας του γαμπρου μου-αστυνομικος απο ειδικος φρουρος- κ ειχε μειωση μισθου κ φυσικα του συντροφου μου που απο 987 πηρε 865... Που ειναι οτι κ καλα δεν θα πειραζε τα σωματα ασφαλειας κ τις ενοπλες δυναμεις; Μου εβγαλαν κ ανακοινωση τρομαρα τους!
Dum spiro spero
ANGELA

Δημοσίευση από ANGELA »

Ιλλυ δυστηχως παμε για φουντο ετσι οπως παει το πραγμα!

illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Το ξερω Αγγελα μου... Πλεον θα ακουμε δημοσιο-διοτι σε οτι αφορα τις διαταξεις ο στρατος ειναι δημοσιο (οχι με την εννοια οτι εισαι γραφειας) κ θα λεμε μακρυα απο εμας... Αντε για τους αλλους το καταλαβαινω, αλλα απο αυτους που παιρνουν 3 κ 60 κ που ειναι κ εκτος τοπο συμφεροντων κ ειναι στα ενοικια; Ασε που δεν αναγνωριζουν κ τις υπηρεσιες ωστε να εχουν χρηματικες απολαβες-αδικια!- Τελος παντων, τις μ@###$$ τους παλι ο κοσμακης τις πληρωνει... Το θεμα ειναι αυτο που ειπες, οτι παμε για φουντο κ θα λεμε κ ευχαριστω αν θα παιρνουν κατι ψιχουλα απο ευρω διοτι δεν θα υπαρχει χρημα, παμε για χρεωκοπια... Εχει να πεσει τρελη πεινα κ μιζερια...
Dum spiro spero
λοχιας

Δημοσίευση από λοχιας »

Ισχυουν και για το στρατο οι περικοπες;
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Λοχια διαβασε παραπανω τι εγραψα... Ο συντροφος μου ηταν να παρει 987 κ πηρε 865...

Dum spiro spero
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Ας ελπισουμε οτι θα ειναι παροδικο
Dum spiro spero
λοχιας

Δημοσίευση από λοχιας »

Εγινε καποια επισημη ανακοινωση περικοπων για στρατο αστυνομια;
μηπως του εκοψαν αυτο το μηνα για καποιο λογο;
ANGELA

Δημοσίευση από ANGELA »

illy μου πλεον το δημοσιο θα ειναι πολυτελεια για να διοριστει καποιος και δυστηχως την πληρωνουμε ολοι εμεις που παλευουμε για ενα κομματι ψωμι! ξερεις τι ειναι να εχω 4χρονια προυπηρεσια με stage να πληρωνω νοικει κλπ με 3κ60 για να αποκτησω μονο κ μονο προυπηρεσια στην ειδικοτητα μου αυτες ειναι η προοπτικες για ολους εμας που θελουμε να δουλεψουμε! υς εισαι ωραια στη φωτο!Εικόνα
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Μα δεν εγινε μονο σε αυτον, εγινε σε ολους αυτον τον μηνα... Σου ειπα κ στον γαμπρο μου σου εκοψαν... Ναι ειχαν πει οτι δεν θα επηρεασει η κριση τα σωματα ασφαλειας κ τις ενοπλες δυναμεις... Ναι το ειδαμε, το απεδειξαν περιτρανα οτι δεν θα τα πειραζαν...
Dum spiro spero
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Αγγελα μου δεν ειμαι εγω στη φωτοΕικόνα Ειναι μια κομμαντο του ισραηλινου στρατουΕικόνα Ετσι ακριβως οπως τα λες... Βασικα χωρις να ειμαι μαντης κακου, εγω τους εχω ικανους για ολα, να σου πουν μετα την 7ετια bye bye διοτι πολυ απλα εισαι συμβασιουχος, να πατησουν πανω σε αυτο για να μην τους κανουν μονιμους... Εληξε η συμβαση σας κ γεια σας... Μακαρι ολα αυτα να ειναι απλα δικοι μας φοβοι, μακαρι να μην το υλοποιησουν... Απλα αυτο που με κανει πιο αισιοδοξη ειναι οτι εχουν αναγκη απο ανθρωπινο δυναμικο κ να τους κρατανε... Θα δειξει, παντως ερχονται πολυ χαλεποι καιροι για ολους μας

Dum spiro spero
λοχιας

Δημοσίευση από λοχιας »

Τι να πω... Αν ειναι οπως τα λες illy θα το σκεφτω καλυτερα να μπω επ. Οπ αεροπορια
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Μα κ η αεροπορια ειναι στο δυναμικο του δημοσιου τομεα, οποτε κ εκει θα γινουν περικοπες... Δεν θα τις αποφυγουμε τις περικοπες, ειναι το μονο σιγουρο... Ουπς, βασικα μιλαμε σε ασχετο θεμα αλλα τι να κανουμε... Παμε στο σχετικο θεμα κ το πολυ πολυ ας μεταφερθουν τα μνμτα εκει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος illy την Κυρ Απρ 25, 2010 12:41 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dum spiro spero
Νίκος

Δημοσίευση από Νίκος »

Καλησπέρα θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση μιας και είμαι λιγο ανίδεος με το θέμα, αν εχεις τελειώσει τον στρατο ως δοκιμος έχει διαφορετικο μισθό ή βαθμό?
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης