ΓΙΑΝΝΗ_Σ έγραψε:Κοπελα μου εχεις ιδεα τι ειναι οι ειδικες δυναμεις η δεν εχεις καθολου ε; Μην με νευριαζεις τωρα... Εμεις δεν ειμαστε εποπ πεζικου... Εχεις ιδεα τι επειχειρισιακο εξοπλισμο πρεπει να αγοραζουμε συνεχεια για ειμαστε στις ειδικες δυναμεις; Η νομιζεις οτι αυτα που δινει ο στρατος φτανουν... Να σου φερω μερικα παραδειγματα; Πρεπει να αγοραζουμε καινουργια κρανοι, μπεργκιν, μαχαιρια, εξαρτησεις, οπλα για πεηνμπολ, πυξιδες, λειζερ, χειρολαβες για τα οπλα, σχοινια καταρηχησης, κρικους, κρανοι αλματων, στολες καταδυσεων, και αλλα πολλα μικροαντικειμενα... Για να πας και να επιβιωσεις 15 μερες σε μια περιχη με -10 βαθμους δεν σου φτανουν αυτα που σου παρεχει ο στρατος... Αν δεις κανενας καταδρομεας δεν χρησιμοποιει υλικα του ελληνικου στρατου, παρα μονο για επιθεωρησεις... Και ωραια... Σου λεω οτι παω με 1000 ευρω, λεφτα για τις μετακινησεις για να κανω συντηρηση 2 φορες το χρονο ποιος θα μου δινει; Λεφτα για τα υλικα ποιος θα μου δινει; Νομιζεις με 300 εθρο το ενοικιο το μηνα και να μου μενουν 700 μου φτανουν... Καλα για να μην σου βαλω οτι καθε μηνα αγοραζεις τουλαχιστον 3 παραλλαγες γιατι απο την χρηση καταστρετφοντε... Και ναι, ειναι και οικονομικο κηνιτρο να πας εκει... Πως θα ζησεις; Ξερω ξερω... Λεω λαλακιες ε;
Δυστυχώς ο ΓΙΑΝΝΗΣ_Σ έγραψε μια μεγάλη αλήθεια που ισχύει οριζοντίως και καθέτως σε όλα τα Όπλα και Σώματα του Στρατού. Και το λέω γιατί μετά την απόλυση μου έχω δώσει τα κέρατα μου (κανά τριχίλιαρο) για σοβαρό εξοπλισμό.
Επιβίωση στο δάσος με τα σχοινάκια του Στρατού; Χαχαχα.Bivi bag και υπνόσακος, άντε πάρε και ένα poncho με 4 ή 6 χταπόδια και κουτσά-στραβά τη βγάζεις. Και αν έχεις και πολύ λόξα, πάρε μια αιώρα κλειστού τύπου για το καλοκαιράκι, μηπως και δεν σε φάνε τα φίδια.
Στο στρατό να ζητήσεις bivi bag, σκοπευτικό, απστασιόμετρο laser; Θα σε κοιτάνε σαν εξωγήινο.