Προκήρυξη για την Αστυνομία (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από yandr »

cristi έγραψε:Υπαρχει νομιζω αυτο μεσα σα σωματα ασφαλειας νομιζω "πρασινο φως Ειδικων καθηκοτων. Οποτε μπορει να μπει εκει

Πολύ σωστά, το μεταφέρω εδώ...
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Rafale »

ΕΛ. ΑΣ.

Ανθυπαστυνόμοι γενικών καθηκόντων στο Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων

Εξετάσεις για την εισαγωγή εκατόν έξι (106) ανθυπαστυνόμων γενικών καθηκόντων στο Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων, εκπαιδευτικής περιόδου 2010-2011.

Δικαίωμα συμμετοχής στις εισιτήριες εξετάσεις, για την εισαγωγή στο Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας, εκπαιδευτικής περιόδου 2010-2011, έχουν οι ανθυπαστυνόμοι γενικών καθηκόντων, εφόσον πληρούν τις εξής προϋποθέσεις:

(i) Έχουν απολυτήριο Λυκείου ή Εξαταξίου Γυμνασίου ή άλλης ισότιμης αναγνωρισμένης Σχολής.

(ii) Έχουν συμπληρώσει τρία (3) έτη στο βαθμό τους, το τριακοστό δεύτερο (32ο) της ηλικίας τους και δεν υπερβαίνουν το τεσσαρακοστό όγδοο (48ο) έτος της ηλικίας τους, κατά την 31η Δεκεμβρίου του έτους προκήρυξης των εξετάσεων.

(iii) Έχουν ευμενή πρόταση των ιεραρχικά προϊσταμένων τους ότι συγκεντρώνουν τα απαιτούμενα προσόντα και διαγωγή.

β) Επίσης, δικαίωμα εισαγωγής καθ' υπέρβαση του καθοριζόμενου κάθε φορά αριθμού εισακτέων χωρίς εξετάσεις και άνευ προτάσεων ικανότητας (εδαφ. Α΄ περ.iii) στο Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων, έχουν και οι κατωτέρω κατηγορίες ανθυπαστυνόμων:

i) Οι προαχθέντες επ' ανδραγαθία ανθυπαστυνόμοι στο βαθμό του υπαστυνόμου Β΄, οι οποίοι εισάγονται για φοίτηση στο Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων, κατά την πρώτη μετά την προαγωγή τους εκπαιδευτική περίοδο, αφού υποβάλλουν σχετική αίτηση, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.2 του άρθρου 18 του ν. Δ.649/1970.

ii) Οι προαχθέντες αθλητές στο βαθμό του υπαστυνόμου Β΄, οι οποίοι εισάγονται για φοίτηση στο Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων, κατά την πρώτη μετά την προαγωγή τους εκπαιδευτική περίοδο, αφού υποβάλλουν σχετική αίτηση, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρ.48 παρ.9 του Ν.1481/1984 (Φ. Ε. Κ 152/Α΄) όπως τροποποιήθηκε με την παρ.2 του άρθρου 8 του ν.3103/2003.

γ) Επιπρόσθετα, δικαίωμα φοίτησης στο Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων ή συμμετοχής στις εξετάσεις, έχουν οι ανθυπαστυνόμοι, οι οποίοι τελούν σε κατάσταση υπηρεσίας γραφείου, υπό την προϋπόθεση ότι πληρούν τα προαναφερόμενα κριτήρια. Οι καλούμενοι προς φοίτηση θα παραπεμφθούν στην Υγειονομική Επιτροπή του άρθρου 55 του π. Δ.584/1985, για να αποφανθεί αν η υγεία τους επιτρέπει ακινδύνως την παρακολούθηση του προγράμματος του εν λόγω Τμήματος. Σε περίπτωση που δεν κρίνονται ικανοί ή αρνούνται την εξέταση, δεν καλούνται για φοίτηση.

Οι υποψήφιοι, που πληρούν τις προϋποθέσεις και επιθυμούν να συμμετέχουν στις εξετάσεις, πρέπει να υποβάλουν στις Υπηρεσίες τους, επιπέδου τουλάχιστον Αστυνομικού Τμήματος, μέχρι 27/2/2010, τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Οι εξετάσεις θα διενεργηθούν από 29 έως και 31/5/2010 στην Αθήνα και στη Βέροια-Ημαθίας, με μέριμνα και ευθύνη της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας, υπό την εποπτεία και γενική ευθύνη του γενικού επόπτη εξετάσεων και το συντονισμό της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα.

H Αναλυτική Προκήρυξη στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη στη διεύθυνση www.yptp.gr .

M2000-5
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από M2000-5 »

Γεια σας παιδια ειμαι αρκετα μπερδεμενος σημερα στο σχολειο μας μοιραστηκε εντυπο που λεει πανω το εξης : "ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ 2010-2011"

αλλα εγω εχω στοχο αστυφυλακων γιατι ξερω οτι μεχρι εκει μπορω να φτασω γιατι η Αξιωματικων εχει 4000 μορια παραπανω

και ρωτω η προκυρηξη αυτη ειναι και για τα δυο αν ναι γιατι δν υπαρχει στο σιτε της αστυνομιας ουτε στο υπουργειο. Η δευτεροβαθμια τν δευτερα ειναι ανοιχτα; Για να παρω τηλεφωνο για πληροφοριες; Αν καποιος ξερει που μπορω να απευθυνθω για σιγουρα δωστε τα φωτα σας. Το ολα αγχος παει στο οτι η παραπανω αιτηση εχει προθεσμια μεχρι της 9-4

biky
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από biky »

M2000-5 έγραψε:Γεια σας παιδια ειμαι αρκετα μπερδεμενος σημερα στο σχολειο μας μοιραστηκε εντυπο που λεει πανω το εξης : "ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ 2010-2011"

αλλα εγω εχω στοχο αστυφυλακων γιατι ξερω οτι μεχρι εκει μπορω να φτασω γιατι η Αξιωματικων εχει 4000 μορια παραπανω

και ρωτω η προκυρηξη αυτη ειναι και για τα δυο αν ναι γιατι δν υπαρχει στο σιτε της αστυνομιας ουτε στο υπουργειο. Η δευτεροβαθμια τν δευτερα ειναι ανοιχτα; Για να παρω τηλεφωνο για πληροφοριες; Αν καποιος ξερει που μπορω να απευθυνθω για σιγουρα δωστε τα φωτα σας. Το ολα αγχος παει στο οτι η παραπανω αιτηση εχει προθεσμια μεχρι της 9-4

κοιτα. Χωρις να θελω να σε ''παρω στο λαιμο μου''απλα θα σου πω οτι εγω ειμαι αποφοιτη περυσινη και μας εδωσαν την προκηρυξη για τις αστυνομικες σχολες 4 μερες πριν τις πανελληνιες και ειχαμε περιθωριο μεχρι αρχες Ιουνιου. Δυστυχως φετος δεν γνωριζω αν εχουν αλλαξει οι διαδικασιες. Ειδα κατι παρομοιες προκηρυξεις οπως αυτη που αναφερεις αλλα ηταν αποκλειστικα για αστυνομικους που ηθελαν να καταταγουν σε ανωτερο αξιωμα. Παντως θα σε συμβουλευα να κανεις τα χαρτια σου και για αξιωματικων. Πιστεψε με δεν εχεις να χασεις τιποτα! Εγω ειχα κανει τα χαρτια μου για στρατιωτικη σχολη που δεν την επιανα και εκεινη επεσε τελικα 5.083 μορια! Για αυτο μην χανεις ποτε την ελπιδα σου. Τουλαχιστον να τα κανεις τα χαρτια και οτι βγει μωρε.
biky
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από biky »

M2000-5 έγραψε:Γεια σας παιδια ειμαι αρκετα μπερδεμενος σημερα στο σχολειο μας μοιραστηκε εντυπο που λεει πανω το εξης : "ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ 2010-2011"

παραλληλα πρεπει να πας και στο αντιστοιχο αστυνομικο τμημα που εισαι εγγεγραμμενος για να σε μετρησουν στο υψος για να στειλεις τα χαρτια σου οποτε δεν νομιζω φετος να τα εχουν κανει ολα τοσο γρηγορα. Αλλα απο την αλλη Ελλαδα ειμαστε! Τι περιμενεις; Οργανωση; Μονο να πας σε καποιο αστυνομικο τμημα να ρωτησεις σχετικα με την εγκυκλιο και την προκηρυξη. Αυτοι θα ξερουν καλυτερα. Και εγω ετσι τα ειχα ξεκαθαρισει.
M2000-5
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από M2000-5 »

Οκ σε ευχαριστω απο δευτερα με βλεπω να τρεχω στο Α. Τ να με διαφωτισουν γιατι δν θελω να τελειωσει καμια προθεσμια και να βρεθω εκτος καλα καλα πριν δωσω πανελληνιες
biky
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από biky »

M2000-5 έγραψε:Οκ σε ευχαριστω απο δευτερα με βλεπω να τρεχω στο Α. Τ να με διαφωτισουν γιατι δν θελω να τελειωσει καμια προθεσμια και να βρεθω εκτος καλα καλα πριν δωσω πανελληνιες

τιποτα καλε. Σιγα το πραγμα. Καλη επιτυχια σου ευχομαι σε οτι τελικα και αν ειναι αυτο που θα διαλεξεις και να θυμασαι πως ποτε δεν ξερεις τι γινεται με τις βασεις καθε χρονο οποτε δηλωσε και υψηλοβαθμες σχολες. Το μονο που εχεις να χασεις ειναι λιγο μελανι απο το στυλο σου ενω με λιγο τυχη και λιγη καθοδο των βασεων πιθανον να καταφερεις να μπεις! Ειμαι παθουσα για αυτο στο λεω! Τελοσπαντων, καλη επιτυχια και παλι!
Delta Force
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Delta Force »

Παίδες γνωρίζει κανείς πόσο είναι η βάση αστυφυλάκων ή πόσο θα κυμανθεί φέτος;

19adonis92
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από 19adonis92 »

Ηταν το 2009 γυρο στο 13100 αλλα μην εισαι σιγουρος οτι θα μεινει τοσο
Delta Force
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δηλαδή παίζει να ανέβει;

biky

Δημοσίευση από biky »

Delta Force έγραψε:Δηλαδή παίζει να ανέβει;

σε αυτην την χωρα πλεον ολα παιζουν!Εικόνα αν σκεφτει κανεις πως επεσαν κατακορυφα οι βασεις σε καποιες σχολες το 2009 ετσι ειναι δυνατον να πεσουν και ν ανεβουν αντιστοιχα σε ολες τις σχολες ξανα. Αν και για τις αστυνομικες σχολες πλεον νομιζω πως εκει θα κυμαινονται οι βασεις. Γυρω στο 13 με 14 δηλαδη. Οσο και να πανε ομως δεν χανεις τιποτα να κανεις τα χαρτια σου.
XristosK
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από XristosK »

Ανάλογα με τον αριθμό εισακτέων που χρειάζεται κάθε χρόνο, οι βάσεις κειμενονται απο 13000-15000
Τα τελευταία χρόνια παίρνει 1000,1200,1500 η και 1600 μαθητές.
Όσο πιο λίγους παίρνει τόσο περισσότερο ανεβαίνει η βάση.
Για φέτος δεν γνωρίζω πόσους θα ζητήσει.
κυριακος

Δημοσίευση από κυριακος »

1650 ατομα θα παρει φετος, σε σχεση με πέρσι που πήρε 2100, αυτό όμως δεν σημαίνει υποχρεωτικά ότι θα ανέβουν και οι βάσεις, μην ξεχνάτε, εμείς την καθορίζουμε την βάση !
ChrisGreece

Δημοσίευση από ChrisGreece »

Παρακαλουνται ολοι αυτοι που θα αναγνωσουν αυτο το μυνημα να πραξουν αναλογα : Επειδη Ο Μελισσουργος εχει δυσκολιες αντιμετωπισης 4ων θεματων στα μαθηματικα κανει παρακληση σε καθολικη αποχη απο το 4ο θεμα ολων αυτων που δινουν για αστυφυλακων και αξιωματικων ελ. Ας... Ευχαριστω εκ των προτερων :P
Delta Force
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Γνωρίζτε τη βάση εισόδου στην σχολή της αστυνομίας;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης