Ρε αία είδαμε και τους φίλους μας τους Αμερικανούς και Γερμναούς που τους υπηρετούμε τυφλά μετά τον Β Παγκόσμιο.
Την Κύπρο χάσαμε με εξαιτίας τους, σαπάκια πανάκριβα μας πουλάνε όπως επίσης μας πουλάνε στα εθνικά θέματα.
ίμια έστησαν εμπαιγμό τα ίδια και τα ίδα τους σιχαθήκαμε.
Το Δ Ράϊχ same sh*t και χειρότερα με εκβιασμούς για νησιά και ξεφτιλίζοντας την ιστορία και τον πολιτισμό μας.
Αυτοί που κατέστρεψαν την ακρόπολη, τον Ελληνικό λαό και τον εθνικό μας πλούτο στην κατοχή.
Αυτούς όχι ρε δεν τους υποστηρίζω. Να πα να... Ούν
Καλύτερα τους Ρούκι τους μεθύστακες.
Πιο καλά μου χουν ξηγηθεί στο Κυπριακό και στο Αιγαίο παρά οι άλλοι οι ψευτοσύμμαχοι.
Και εμείς αντί να τους πούμε και ευχαριστώ βγαίνουμε με γελοία υποκείμενα πουλητάρια τύπου Ντόρα Δρακουλιάρη και μιλάμε υπερ Αντιπυραυλικής Ασπίδας.
Κατα τ άλλα έχουμε και απαιτήσεις απ τους ξανθούς άλλα όχι από τους συμμάχους που εκεί καθόμαστε κλαρίνο-μαχαραγιάς καρπαζοτζανετάκος.
Εγώ αν ήμουν Ρούκι ούτε σφαίρα από AK δεν θα έδινα στους αχάριστους και Αμερικανοφιλιππινέζες Έλληνες.
Και που κάθονται και συζητάνε μαζί μας και μας Προσφέρουν όπλα της προκοπής μπας και βάλουμε τους Τούρκους στην θέση τους Όταν εμείς φυλάμε γιάνκηκες κεφαλές στην Σούδα εναντίων τους αποδεικνύει την ξεφτίλα και την δουλία μας.
Υγ. Αν θες να έχεις έμπρακτη βοήθεια και στήριξη γίνε Βενεζουέλα και δες τι οφέλη θα έχεις.
Τώρα είσαι δυτική αποικία που τρώει μόνο καρπαζιές.
Γουστάρεις έτσι;