Σχολείο Μαχητή
Σχολείο Μαχητή
Μήπως γνωρίζει κανεις αν πρεπει να φοραμε το σημα του σχολειου μαχητη; το φορουν ολοι που εχουν τελιωσει το σχολειο;
Σχολείο Μαχητή
ΣΕΙΡΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΤΡΕΙΣ(3) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΕΙ ΕΚΔΟΘΕΙ ΔΙΑΤΑΓΗ ΑΠΟ ΓΕΣ/ΔΕΚΠ.
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 3
Σχολείο Μαχητή
Τι ακριβως ειναι το σχολειο του μαχητη.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 12
- Επάγγελμα: RIGGER - AIR DROPS
- Επικοινωνία:
Σχολείο Μαχητή
Το σχολείο του Μαχητή είναι ένα σχολείο στο οποίο οι μαθητές μαθαίνουν τα βασικά στοιχεία που πρέπει να γνωρίζει ένας μαχητής. Κάποια από τα μαθήματα που διδάσκονται στο σχολείο είναι για παράδειγμα Περίπολα (μάχης &αναγνωρίσεως), Ναρκοπόλεμος, Κινήσεις ενόπλου &αόπλου στρατιώτη, προσανατολισμός &τήρηση κατευθύνσεως καθώς και πολλά άλλα.
Επίσης κατά τη διάρκεια του σχολείου εκτελούνται βολές με διαφορετικά όπλα και θέσεις βολής, πορείες κατά την ημέρα και τη νύχτα και διάφορα άλλα παρεμφερή αντικείμενα. Γενικότερα θα μπορούσα να πούμε ότι είναι ένα σχολείο με θεωρητικά μαθήματα που αφού διδαχτούν περνάμε στην πρακτική εξάσκηση και εφαρμογή τους στην οποία και βαθμολογούμαστε σε συνάρτηση με τα αποτελέσματα των τεστ που γράψαμε επάνω στα θεωρητικά μαθήματα.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 8
Σχολείο Μαχητή
Sky driver, αυτά που ανέφερες για το σχολείο μαχητή τα ίδια κάνουν και οι επ. οπ. ετσι;
-
- Συνταγματάρχης
Σχολείο Μαχητή
Εννοείς γεσ/δεπ. Νομίζω 48/2008sky diver έγραψε: Γνωρίζει κάποιος τον αριθμό της διαταγής της γεσ/δεκπ;
-
- Ανθυπασπιστής
- Επικοινωνία:
Σχολείο Μαχητή
Αυτά που ανέφερα αφορούν τα σχολεία των ΕΠ. ΟΠ... Δεν γνωρίζω αν τα ίδια μαθήματα ισχύουν και για τα σχολεία των κληρωτών.
-
- Ανθυπασπιστής
- Επικοινωνία:
Σχολείο Μαχητή
Το έγραψα επειδή έτσι το ανέφερε ο QwQ . Αλλά εκτός από αυτό και εγώ νομίζω πως η σύντμηση της Δνσης εκπαιδεύσεως είναι ΔΕΚΠ.
-
- Συνταγματάρχης
Σχολείο Μαχητή
Άκυρο... δεν γνωρίζω για το διάσημο απ'το σχολείο. Προφανώς ναι αλλά αν υπάρχει σχετική διαταγή μόνο στο Www.army.gr θα το βρείς.sky diver έγραψε: Το έγραψα επειδή έτσι το ανέφερε ο Qwq . αλλά εκτός από αυτό και εγώ νομίζω πως η σύντμηση της δνσης εκπαιδεύσεως είναι δεκπ.
-
- Συνταγματάρχης
Σχολείο Μαχητή
Ψάξε τότε στο Www.stratologia.gr που αναφέρει όλα τα θέματα περί στρατολογίας για μονίμους Και οπλίτες.sky diver έγραψε: Δυστυχώς δεν υπάρχει τίποτα ούτε εκεί.![]()
-
- Αρχιλοχίας
Σχολείο Μαχητή
Ποιοι μπορουν να φοιτησον στο σχολειο αυτο και ποσο διαρκει;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες