Δεν θέλω να μπω στις Ειδικές Δυνάμεις
Ρε παιδια θα τρελαθω χωρις να εχω δηλωσει με πηραν πεζοναυτεσ...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 29
ΜΑΡΚΟΣ έγραψε:Ρε παιδια θα τρελαθω χωρις να εχω δηλωσει με πηραν πεζοναυτεσ...
αν θέλεις κόβεσαι
Τι συγχαρητηρια... δε θελω... ρε φιλε εμαι παχυς και λαπας τελειωσ... θα γινω ρομπα μολις κοπω
αρα ευκαιρια να αδυνατισεις και να αποδειξεις στον εαυτο σου οτι δεν εισαι λαπαςΜΑΡΚΟΣ... έγραψε:Τι συγχαρητηρια... Δε θελω... Ρε φιλε εμαι παχυς και λαπας τελειωσ... Θα γινω ρομπα μολις κοπω
Αυτα μου λεει και η κοπελα μου... φοβαμαι μη γινω ρομπα και σε αυτη αμα κοπω... μα καλα χωρις να δηλωσω πως τους ηρθε... ; ... κοντευω και 28... που να αντεξω ο κακομοιρης, ... χεχεχεχεχ. τα λεω να ξαλαφρωσω
Ρε λαπα μην τρελενεσαι ολα καλα θα πανε. Απεδειξε στον εαυτο σου οτι μπορεις να τα καταφερεις. Δεν ειναι τιποτα κολλεγιο ειναι πλεον και οι περισσοτεροι γιωταδες. Χαλαρωσε... Εγω ημουνα στα αλεξιπτωτα και ητανε για κλωτσιες
Μαλλον εσυ εισαι για κλωτσιες ή σου εμεινε κουσουρι απο αυτες που εφαγες στα αλεξιπτωτα
Χεχεχε... Μαρεσεισ... Απαλ ειανι οι πρωτες ωρες και μυ ηρθε αποτομα...
Αραξε φιλε μου ολα μια ιδεα ειναι... Πραγματικα δεν υπαρχουν Ειδικες Δυναμεις στο λεω εγω απο πρωτο χερι που απολυθηκα και προσφατα... Ολοι για κλωτσιες ειναι... Δεν εχεις να αποδειξεις τπτ σε κανεναν παρα μονο στον εαυτο σου... Ολα καλα θα πανε ακου και εμενα
φοβερη θητεια στα συνορα ασπροπυργου ελευσινας για 9 μηνεςGuests έγραψε:Αραξε φιλε μου ολα μια ιδεα ειναι... Πραγματικα δεν υπαρχουν Ειδικες Δυναμεις στο λεω εγω απο πρωτο χερι που απολυθηκα και προσφατα... Ολοι για κλωτσιες ειναι... Δεν εχεις να αποδειξεις τπτ σε κανεναν παρα μονο στον εαυτο σου... Ολα καλα θα πανε ακου και εμενα
Σας ευχαριστω παιδια για τα λογια... τα χρειαζομαι... να στε καλα... απλα μου ηρθε πρινβ δυο ωρεσ... καπω αποτομα... τουλαχιστον το εμαθα νωρις μηπως ξεπιαστω λιγακι πριν παω... εχω πολλα χρονια να κουνηθω απο τη καρεκλα... και ελπιζω να μπορεσω να τη παλεψω γιατι ποτε δε τη παλευα στα αθλητικα. θα δειξει... ευχαριστω παντωσ...
Τιμη μου και καμαρι μου που υπηρετησα 9 μηνες στα αλεξιπτωτα, εσυ εχεις να προσθεσεις κατι που να ενδιαφερει το παλικαρι η εισαι εδω μεσα για να ειρωνευεσαι κοινως και να μας τα πρηζεις;
Εγω θα παω θα σφιξω δοντια και οτι βγει καλυτερο μαθηαμ για μενα θα ειναι. θενκς παιδια
Σφίξε τα δόντια και δεν θα χάσεις!
Θα μας θυμηθείς άυριο μεθαύριο και στην πρώτη σου άδεια, έλα να μας πείς τις εμπειρίες σου φίλε Μάρκο και άν πραγματικά το έχεις μετανοιώσει εγώ θα γίνω Διάκονος!
Καλή θητεία φίλε και μην μασάς!
Ο Τολμών ΠΑΝΤΑ Νικά λένε και τους πιστεύω γιατί το έζησα και θέλω να το ξαναζήσω!
Θα μας θυμηθείς άυριο μεθαύριο και στην πρώτη σου άδεια, έλα να μας πείς τις εμπειρίες σου φίλε Μάρκο και άν πραγματικά το έχεις μετανοιώσει εγώ θα γίνω Διάκονος!
Καλή θητεία φίλε και μην μασάς!
Ο Τολμών ΠΑΝΤΑ Νικά λένε και τους πιστεύω γιατί το έζησα και θέλω να το ξαναζήσω!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες