575 Τάγμα Πεζοναυτών (ΚΕΤΘ Αυλώνα)
Γεια σας. Σχετικα με τους πεζοναυτες μπορει καποιθος να κανει τοπ υπολοιπο της θητειας του σε αυτο το σωμα ενω ειναι σε αλλο?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 40
Μπορείς να πάρεις σαν διαβιβαστής μετάθεση στον βόλο. Στην μονάδα 32 ΤΥΠ
Το θεμα ειναι οτι κανω τη θητεια μου στο πολεμικο ναυτικο και ψαχνω να δω αν γινεται να παω πεζοναυτης
-
- Στρατηγός
Δεν γίνεται να πας δυστηχώς
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 5
Έξοδος για μένα σήμερα. Είχα κι άλλες μέρες βέβαια αλλά προτίμησα να δω τους δικούς μου και το χρώμα του πολιτισμού, καθώς και να μυρίσω το καυσαέριο που τόσο μου έλειψε...
Ειδικές δυνάμεις...
Έχω ένα μήνα μέσα και το μόνο που με εκνευρίζει αφάνταστα είναι η άσκοπη και άνευ ουσίας ορθοστασία στον ήλιο επειδή κάποιοι είναι ανοργάνωτοι.
Όλα τα υπόλοιπα να είστε σίγουροι πως τα "φουσκώνουν" και τα διογκώνουν σε αηδιαστικό βαθμό. Όταν μπαίνεις 18 και 19 χρονών, ε, θα προσθέσεις σάλτσες.
Είμαι στο 575 στον Αυλώνα.
Πολύ γελοία πράγματα ζητάνε. Λίγο στα ίσια σου να είσαι, γλυτώνεις και αναφορές και κρατήσεις και τα πάντα.
Προσωπικά ούτε καν έχω φάει παρατήρηση. Εντάξει, μια αναφορά επειδή ξεχάστηκα λόγω κούρασης.
Πάντως ότι μάθαμε στον ένα μήνα, με ένα σεμινάριο 2 ημερών, τα μαθαίνει ο καθένας άνετα.
Απλά τα πιτσιρίκια κάνουν χαζομάρες (καλά κάνουν ωστόσο... ) και τους φαίνονται δύσκολα. Γι' αυτό και λένε μετά όταν πιάνουν μια σοβαρή δουλειά, πως ο στρατός είναι εύκολος.
Anyway...
Στο 575 όποιος σας πει πως είναι δύσκολα, θα σας πει ψέματα. Ρουτίνα ηλίθια αρκετές φορές, αλλά δύσκολα σίγουρα όχι. Πολλοί αμόρφωτοι, αλλά και αυτοί παλεύονται άνετα.
Τα χακί τα σιχάθηκα την δεύτερη κι όλας μέρα πάντως :P
Πάντως και οι βολές με το Μ-16 ή το Minimi δεν με συγκίνησαν ιδιαίτερα. Είναι μια εμπειρία όμως.
Και επιτέλους, όταν πάμε πορειούλες, όσοι είστε στο 575 και μιλάτε και λέτε χαζά, σκάστε και απολαύστε κάτι που αξίζει και δεν το κάνετε κάθε μέρα.
Το τόπικ δεν χρειαζόταν να "αφιερωθεί" σε μένα.
Είναι πολύ εύκολα τα πράγματα στον στρατό. Ως φαντάρος. Όσοι θέλετε να γίνετε στελέχη, πρέπει να το σκεφτείτε και να ρωτήσετε παλιούς. Δύσκολη δουλειά, παρ' ότι φαίνεται χαλαρή.
Περαιτέρω σούμα στο τέλος της θητείας.
Ειδικές δυνάμεις...
Έχω ένα μήνα μέσα και το μόνο που με εκνευρίζει αφάνταστα είναι η άσκοπη και άνευ ουσίας ορθοστασία στον ήλιο επειδή κάποιοι είναι ανοργάνωτοι.
Όλα τα υπόλοιπα να είστε σίγουροι πως τα "φουσκώνουν" και τα διογκώνουν σε αηδιαστικό βαθμό. Όταν μπαίνεις 18 και 19 χρονών, ε, θα προσθέσεις σάλτσες.
Είμαι στο 575 στον Αυλώνα.
Πολύ γελοία πράγματα ζητάνε. Λίγο στα ίσια σου να είσαι, γλυτώνεις και αναφορές και κρατήσεις και τα πάντα.
Προσωπικά ούτε καν έχω φάει παρατήρηση. Εντάξει, μια αναφορά επειδή ξεχάστηκα λόγω κούρασης.
Πάντως ότι μάθαμε στον ένα μήνα, με ένα σεμινάριο 2 ημερών, τα μαθαίνει ο καθένας άνετα.
Απλά τα πιτσιρίκια κάνουν χαζομάρες (καλά κάνουν ωστόσο... ) και τους φαίνονται δύσκολα. Γι' αυτό και λένε μετά όταν πιάνουν μια σοβαρή δουλειά, πως ο στρατός είναι εύκολος.
Anyway...
Στο 575 όποιος σας πει πως είναι δύσκολα, θα σας πει ψέματα. Ρουτίνα ηλίθια αρκετές φορές, αλλά δύσκολα σίγουρα όχι. Πολλοί αμόρφωτοι, αλλά και αυτοί παλεύονται άνετα.
Τα χακί τα σιχάθηκα την δεύτερη κι όλας μέρα πάντως :P
Πάντως και οι βολές με το Μ-16 ή το Minimi δεν με συγκίνησαν ιδιαίτερα. Είναι μια εμπειρία όμως.
Και επιτέλους, όταν πάμε πορειούλες, όσοι είστε στο 575 και μιλάτε και λέτε χαζά, σκάστε και απολαύστε κάτι που αξίζει και δεν το κάνετε κάθε μέρα.
Είναι πολύ εύκολα τα πράγματα στον στρατό. Ως φαντάρος. Όσοι θέλετε να γίνετε στελέχη, πρέπει να το σκεφτείτε και να ρωτήσετε παλιούς. Δύσκολη δουλειά, παρ' ότι φαίνεται χαλαρή.
Περαιτέρω σούμα στο τέλος της θητείας.
GenerX έγραψε:
Μετέφερα εδώ το μήνυμά σου και κλείδωσα το 'αφιερωμένο' θεματάκι.
kalispera, parousiazomai 17/8 avlwna alla sto swma katatakshs eidikes dynameis,opoios mporei as dwsei plhrofories...kai an benei kapoios tin idia mera apo thessaloniki kanonizoume kai katevenoume mazi...
Παιδιά στον Αυλώνα δεν έχει κέντρο; Παρουσιάζομαι Αυλώνα Τεθωρακισμένα αλλά θα δηλώσω πεζοναύτες. Πρέπει να πάω Βόλο?
-
- Στρατηγός
To κέντρο των πεζοναυτών πλέον είναι στον αυλώνα
Φίλε μου ένας γνωστός μου παρουσιάστηκε Βόλο και μετά τον έστειλαν Αυλώνα. Αν παρούσιάζεσαι Αυλώνα μπορείς να παραμείνεις εκεί?
-
- Στρατηγός
Πριν 1 χρόνο το κέντρο ήτανε ακόμα στον βόλο αλλά πρόσφατα άλλαξε και Ναι μπορείς να παραμείνεις αυλώνα ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Σάβ Ιούλ 10, 2010 6:37 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 7
Παιδια μπηκα στο ιντερνετ και ειδα αυτο!
Όπλο-Σώμα κατάταξης: ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ Κέντρο κατάταξης: ΚΕΤΘ
Εχω δηλωσει πεζοναυτης με πηρανε σαν πεζοναυτη σωστα; Γιατι εχω μπερδευτει... Απαντηστε μου σας παρακαλω οποιος ξερει!
Όπλο-Σώμα κατάταξης: ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ Κέντρο κατάταξης: ΚΕΤΘ
Εχω δηλωσει πεζοναυτης με πηρανε σαν πεζοναυτη σωστα; Γιατι εχω μπερδευτει... Απαντηστε μου σας παρακαλω οποιος ξερει!
-
- Στρατηγός
Ναι πεζοναύτη σε πήρανε καλή θητεία
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 7
Σε ευχαριστω φιλε !
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες