Μακεδονας έγραψε: Οποτε εγω περιμενω να πεσει η καμπανα που οχι μονο δεν επεσε αλλα πηρα και επαινο γιατι δεν μιλησα για τους συναδελφους και τα συγχαρητηρια στους αλλους που παρα τις διπλοσκοπιες και περιπολα δεν τους πηραν μυρωδια Την ωρα που την κοπανισαν.
Φυλακες επεσαν στους μαυροσκουφηδες και βαρβατες.
Υποθέτω το αναφέρεις ως κατόρθωμα, αλλά για εμένα αποδεικνύει την κατάνται ακόμη και των ειδικών δυνάμεων στην Ελλάδα.
Χαλάρωσε ρε Γιάννη! Αντί να δεις το θετικό της υπόθεσης... Μπήκαν-βγήκαν σε στρατόπεδο με διπλή φρούρηση και δεν πήρε χαμπάρι κανένας... Ουδέν κακό, αμιγές καλού-που λένε! Σοβαρά τωρα... Πες μου σε παρακαλώ, που δεν υπάρχει ο περίφημος... Μαντραπήδας;
Οταν παει ο παλιος στην μαντρα τι να του πει ο ψαρας; αλτ τις ει; θα του χωσει το οπλο στον κ@@ο. απο την αλλη δυστηχως και στα καλυτερα στρατοπεδα απλα. ξεφραγο αμπελι. για τοτε λεω ετσι; για τωρα δεν εχω ιδεα.
Υποθέτω το αναφέρεις ως κατόρθωμα, αλλά για εμένα αποδεικνύει την κατάνται ακόμη και των ειδικών δυνάμεων στην Ελλάδα.
Δεν το εγραψα ουτε σαν παραδειγμα ουτε σαν κατορθωμα...
Εκτος απο πληροφοριες γυρω απο το ΕΤΑ που ψαχνουν μερικα μελη... Ας γραψουμε και κατι αλλο απ αυτα που συμβαινουν στον στρατο.
Μη μου πεις οτι δεν εχεις ακουσει για τίς "κοντρες" των Εσατζηδων και των Λοκατζηδων; Στην Αθηνα οταν πηγαιναμε Ειμασταν παντοτε πανω απο 3 ατομα μαζι.
Οσο για το συμβαν που εγραψα και προειδοποιηση υπηρχε και σε μας και στους μαυροσκουφηδες. Ισως και να ηταν ενα crash test συμφωνημενο.
Και για τα καταντια των ειδικων δυναμεων σημερα... Ιδεα δεν εχω για το σημερα μια που μιλαω Για εποχη πριν το 1980.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μακεδονας την Πέμ Απρ 22, 2010 3:22 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οπως τα λεει ο μακεδονας ηταν τοτε. βγαιναν τα κομμαντα που δεν ηταν απο αθηνα, που να παναι ; ομονοια φυσικα. εμεις οι αθηναιοι σπιτι, πολιτικα και εξω. δεν φαινομασταν. οι αλλοι με τις δυωρες ομως; ουτε στις π@υτανες δεν μπορουσαν να πανε. συνεχεια προβληματα με τους εσατζηδες. ασε τις αδερφες που παρκαραν εξω απο την σχολη με τις αμαξαρες και περιμεναν τους εξοδουχους.
Nicolas_mk2 έγραψε:Αντί να δεις το θετικό της υπόθεσης... Μπήκαν-βγήκαν σε στρατόπεδο με διπλή φρούρηση και δεν πήρε χαμπάρι κανένας... Ουδέν κακό, αμιγές καλού-που λένε!
Σιγά το κατόρθωμα!
Σε καθημερινή βάση πηδούν τις μάντρες οι στρατεύσιμοι.
Μήπως να τους δώσουμε και την πουλάδα;
Αν ισχύει το παραπάνω, προφανώς έχουν ξεφτιλιστεί εντελώς οι ειδικές δυνάμεις στην Ελλάδα, κάτι που το έχω ακούσει και από άτομα που έχουν υπηρετήσει στους Καταδρομείς.
Χωρις να ξερω τι παιζει τωρα στα θεματα ασφαλειας, αναρωτιεμαι. τωρα που και η κουτση μαρια εχει βαλει καμερες παρακολουθησης ειναι δυνατον να μην εχει ο στρατος; αφηστε που στις αλλες χωρες σκοπιες και ***** δεν υπαρχουν πια. ολα γινονται ψηφιακα με μικροαισθητηρες, καμερες θερμικες κλπχαμενες ωρες ειναι οι σκοπιες σε ορισμενους τοπους βεβαια.
Μακεδονας έγραψε: Οποτε εγω περιμενω να πεσει η καμπανα που οχι μονο δεν επεσε αλλα πηρα και επαινο γιατι δεν μιλησα για τους συναδελφους και τα συγχαρητηρια στους αλλους που παρα τις διπλοσκοπιες και περιπολα δεν τους πηραν μυρωδια Την ωρα που την κοπανισαν.
Φυλακες επεσαν στους μαυροσκουφηδες και βαρβατες.
Υποθέτω το αναφέρεις ως κατόρθωμα, αλλά για εμένα αποδεικνύει την κατάνται ακόμη και των ειδικών δυνάμεων στην Ελλάδα.
απο οπου προερχεται ο καθενας. Γιατι καταντια ρε γιαντρ; Με τα συγχρονα δεδομενα της ''ευρωπης'', ναι μπορει. Για μενα απλα... Μεγαλείο! Και μαμω της μοναδες ειχατε ευγε! Σοβαροτατα μιλαω και εξηγουμε. Σε μας στην Ε' ΜΚ ειχε γινει περιστατικο οπου ενας εγραψε συνθηματα σε ενα τζιπακι... Μας ζητουσανε να πουμε ποιος ειναι. Δεν ειπε κανενας και τιμωρηθηκαμε ολοι (κοψιμο εξοδων για 1-2 βδομαδες). Αλλα με ξενερωσε ο δικας λιγο, γιατι εψαχνε για ρουφιανους. Οπως επισης για οσους εχουν κανει λοχιες υπηρεσιας λοχου θα εχουν κληθει ισως απο το λοχαγο τους να βγαλουνε καποιους αναφερομενους για οποιοδηποτε λογο... Αν δειτε τη σειρα Οι πολεμιστες (Band of Brothers) στο πρωτο επεισοδιο το ιδιο κανει κι ο λοχαγος εκει. Δε κανουν αυτα για μενα σε μοναδα καταδρομων με φρονημα! Αμα υπηρχε εκεινο το ΕΤΑ σημερα θα ειχα παει με χίλια! Δεν επικροτει το ρουφιανο παρα μονο τον θαραλλεο στρατιωτη, Αλλα και Την μαγκια των στρατιωτων Που κανουν μαντραπηδα. Το οτι οι μαυροσκουφηδες τιμωρηθηκαν, προβλημα τους. Αλλο διοικητη ειχανε, αλλο ζητημα. Πνευμα μοναδας και πολυ καλους αξιωματικους βλεπω. Κι εμεις ειχαμε καποιους καλους αλλα και καποιους μαμακες. Δεν ειναι τυχαιο οτι ο καλυτερος αξιωματικος (πιστευω και αυτη τη στιγμη σε ολο το στρατευμα) ηταν στην Ε'ΜΚ και δεν τιμωρουσε ποτε αλλα απο ΣΩΒΕ αλλο τιποτα! Δικαιος και τον πηγαινανε ολοι με χιλια.
Επισης καταντια και μαλιστα 30 χρονια πριν και μαλιστα για το ΕΤΑ δε νομιζω να ισχυει... Αλλωστε ποια ειναι η καταντια οτι δε τιμωρηθηκανε οι ΕΤΑτζηδες αλλα μονο οι μαυροι; Ή οτι δεν τιμωρηθηκε και ο σκοπος (ο Μακεδονας - θαλαμοφυλακας φανταζομαι;)
Ασχετο τωρα που λεμε για μαντραπηδες και αλλα ευτραπελα: Το καλυτερο ειναι βγαινεις χωρις διανυκτερευση και να μπαινεις πριγκηπας απο την κεντρικη πυλη 5.30 το πρωι Πευκο ευλογημενο!
Μακεδονας, αυτο που ειπες για κοντρα ΕΣΑτζηδων -ΛΟΚατζηδων τι επαιζε. Ειχα διαβασει ενα βιβλιο για τις μαχες της Ε'ΜΚ το '49 απο ενα εφεδρο λοχια και ελεγε οτι μας ειχανε στη μπουκα οι ΕΣΑτζηδες και θελανε να σπασουνε το φρονημα των λοκατζηδων. Επεφτε ξυλο ή απλα προσπαθουσανε να βρουνε κατι για να τιμωρηθητε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fideas emk την Πέμ Απρ 22, 2010 7:33 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Α ρε φιδεα πληγες ξυνεις. να σου πω για το φρονημα του ετα τοτε. εχω χασει στο κερδυλλια εναν γεμιστηρα αδειο. τον βρισκει ο σιδεριδης θα χεις ακουσει αφου ησουν ε΄μκ.2 μετρα,120 κιλα, σε κοιταγε και παραδωνοσουνα. μας βαζει στην σειρα. ποιος εχασε αυτη την γεμιστηρα; ψαχνωμαστε, ασπριζω οταν νοιωθω κενο στην μπαλασκα, και κανω ενα βημα μπροστα. ερχεται, με κοιταει, κι αρχιζω κι αναφερομαι με φωνη που ξυπναει ολη την θεσσαλονικη. διαταζει να γδυθουν ολοι απο την μεση κι απανω εκτος απο μενα, δινει διαταγη για βαρελακια απο πανω σε ενα λοφακι εως κατω! με φανταζεσται πως ενιωθα; κι ομως απο ολα τα παιδια κανενας δεν μου ειπε κουβεντα, κι ας ηταν καταγραντζουνισμενοι απο τα αγκαθια. φυλακη δυσκολα επεφτε, εως ποτε δηλαδη. αλλα στο στερνο μου εχω ακομη ενα πρηξιμο απο τον τραχαναοταν βρηκε το οπλο μου ακαθαριστο. με ρωτησε τοτε.5μερες κρατηση;- (για τους αθηναιους η κρατηση ηταν που ετσουζε) -η 5 μπουνιες στο στηθος;
Μακεδονας, αυτο που ειπες για κοντρα ΕΣΑτζηδων -ΛΟΚατζηδων τι επαιζε. Ειχα διαβασει ενα βιβλιο για τις μαχες της Ε'ΜΚ το '49 απο ενα εφεδρο λοχια και ελεγε οτι μας ειχανε στη μπουκα οι ΕΣΑτζηδες και θελανε να σπασουνε το φρονημα των ΕΣΑτζηδων. Επεφτε ξυλο ή απλα προσπαθουσανε να βρουνε κατι για να τιμωρηθητε;
Επεφτε πολυ ξυλο... ! Το ειχαν σαν παρασημο να γραφουν Λοκατζηδες! Οταν ηρθε στην Σχολη σαν διοικητης της ο Σκουνακης απ τα πρωτα που εκανε ηταν να παρει τηλ τον διοικητη της ΕΣΑ και τον ρωτησε εν ολιγεις... Αν σταματησουν η μ@... ς η το ξυλο; Τα βρηκαν στο να σταματησουν και εδωσε εντολη/διαταγη να μην κανουμε φασαριες... Και αν μας εγραφαν θα καθαρηζε ο ιδιος.
Πρωτη μερα στο ΕΤΑ γερμανικο θαλαμοφυλακας. Ηρθε η παλιοσειρα με μια ναυλον σακουλα με 4 καπελα Εσατζηδων και μου λεει Αυτα ειναι για τα παιδια εκει Και μου ειπε που να τα δωσω και εσυ νεους ν αρχησεις να μαζευεις με τα μπρατσα σου δικα σου καπελα.
Ααα, μιλαμε για ξυλο δηλαδη! Μεχρι και επαθλα ειχε! Συγνωμη που κανω ερωτησεις αλλα επειδη δεν ξερω ρωταω... Ηταν και αυτοι επιλεκτο σωμα η απλα στρατονομια; Και γιατι σας κηνυγουσαν;