ΕΤΑ - Ειδικό Τμήμα Αλεξιπτωτιστών

Πληροφορίες και συζητήσεις για τις στρατιωτικές σχολές,την εκπαίδευση, τους μισθούς, τη βαθμολογική εξέλιξη και τη ζωή των στρατιωτικών
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Nicolas_mk2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 10
Επάγγελμα: Υπάλληλος Μ.Ι.Τ.
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nicolas_mk2 »

Αυτες είναι στρατιωτικές αναμνησεις!Εικόνα
Οτι ο Τραχανατζης ήταν διάσημος bon viver της εποχής είναι το μόνο σίγουρο!Εικόνα
Καπου εχω και μερικές φωτό απο τις τελευταιες του μέρες ως αρχηγός ΔΕΔ, σε ένα άλμα-θαλάσσιο μάλιστα! Αν τις βρω κάπου θα τις ανεβάσω!
aetos-lok
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από aetos-lok »

nicolas μπραβο! αυτην ακριβως την λεξη θα επρεπε να χρησιμοποιησω.bon viver! αμα αρχισω να λεω ιστοριες δεν θα σταματαω παλι.
fideas emk
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από fideas emk »

Για τον Τραχανατζη παρομοια ακουγα και για πολυ μετα που ηταν δκτης ΣΜΥ Εικόνα.

Μακεδόνα, απο 25.000 η συντηρηση εχει παει καπου 1200 ευρω (ακριβως θα σου πει κανενας αλεξιπτωτιστης τωρα).1200= 408.000δρχ περιπου! Οποτε ναι ανεβηκανε λιγο οι τιμες! Εγω που τα μετραω ολα σε πιτογυρα. Η πιο παλια μου αναμνηση ειναι οτι το '84 στη σαλονικη το πιτογυρο εκανε 70δρχ... Σημερα 2,50 ευρω=850δρχ! Παρ'ολα αυτα ειμαι σιγουρος οτι το πιτογυρο 4-5 χρονια πριν απο το '84 εκανε το πολυ 40δρχ (εδω θυμαμαι πιτογυρο στην Αθηνα που ειχα παει μια βολτα το '85-'86 που εκανε 40δρχ!) ... Οποτε με μια συντηρηση τοτε μπορουσες να φας τουλαχιστο 625 πιτογυρα (σε ενα 6μηνο μεχρι την επομενη συντηρηση) ενω σημερα... Μονο 480! Πανε οι παλιες καλες μερες!Εικόνα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fideas emk την Τρί Απρ 20, 2010 7:50 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μακεδονας
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από Μακεδονας »

aetos-lok έγραψε:. Επειδη λεμε για την συντηρηση ακουστε. Απολυομουνα 12 μερες πριν την συντηρηση, τι να κανω -τι να κανω μην χασω τα 26 καφετια, βγαινω επιτηδες αα το αλλο πρωι, καθυστερημενος μιση ωρα στην αναφορα. Ο τραχανατζης την εχει παρει χαμπαρι και δεν μου ριχνει φυλακη αλλα σκουπιδια με το ρεο μεχρι να απολυθω. Γ@μηθ#κα μεσα στις φακες και τις φασολαδες 10 μερες να παταω με τα καλοκαιρινα αρβυλακια πουχα φαει απο εναν αμερικανο και τα προσεχα σαν τα ματια μου.Εικόνα

Επρεπε να του το πεις κατα καποιο τροπο... Ειμαι σιγουρος οτι θα σου ερηχνε και 15 μερες με καποια/ες δικαιολογια/ες που θα εβρησκε ο ιδιος!

Άβαταρ μέλους
Nicolas_mk2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Επικοινωνία:

fideas emk έγραψε:
Οποτε με μια συντηρηση τοτε μπορουσες να φας τουλαχιστο 625 πιτογυρα (σε ενα 6μηνο μεχρι την επομενη συντηρηση) ενω σημερα... Μονο 480! Πανε οι παλιες καλες μερες!Εικόνα

Εικόνα Τρομερή η συγκριση σε είδος!Εικόνα
Βέβαια μην ξεχνάς αδερφέ οτι ο γύρος στη Θεσσαλονίκη προσφέρεται σε πολύ μεγαλύτερες ποσότητες ανα τεμάχιο... Καμία σχεση με την Αθήνα!Εικόνα
aetos-lok
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Επειδη σας αρεσουν τα παλια. αξιωματικος τις (καποιοσ) ειναι το 82 σταματημενος στα φαναρια αγ. μελετιου και φωκιονος νεγρη. περιμενει το πρασινο για να φυγει. πεταγεται ασφαλιτης οπως κανανε τοτε απο το πεζοδρομειο και παει να του βγαλει τα κλειδια πανω απο την μηχανη και καλα για να τον ελεγξει και να μην του φυγει. με το που ακουμπαει τα κλειδια ο μπατσος, του ριχνει μια με το κρανος που φοραγε στο αριστερο χερι, πανω στο κουτελο και τον αφηνει ξερο. αναβει το φαναρι και φευγουμε. εγω καγκελο.
νυχτα θαλασσιας στο σχοινια. ιδια χρονια. αξιωματικος τις (παλι ο ιδιοσ), αφου εχει τελειωσει η νυχτερινη (ηταν τριτη) φευγει και παει να διασκεδασει στην disco tropikalia- (τοτε παιζει εκει ο dj nikola μονον ξενα φυσικα οχι σαν τωρα) - με εναν θεο εικοσι χρονων με μακρια καστανα μαλια. της την πεφτουν κατι κορωπιοτες. ηταν 4. τσακιζει τους 3 ο ενας ειχε και χερι που κρεμοταν, και ο αλλος φευγει με το αγροτικο να φερει βοηθεια. παει στην ταβερνα απεναντι ο δικος μας και του λενε οτι αυτοι ειναι οι και καλα φασαριατζηδες της περιοχης και κανουν παντα ετσι. παιρνει τηλ. ηταν 0.45 θυμαμαι στο τηλεφωνειο (ηταν σε σκηνη) ημουν κι εγω μεσα και παιρναμε κατι γνωστες μου και καναμε καμακι. και λεει. το τμημα να μπει σε ρεο με ρουχα περιπατου - (σορτσακι μπλουζακι μαυρο ετα και αθλητικα παπουτσια) _και ναρθει στο ματι. σε 6 λεφτα ειμαστε 26 ατομα στον δρομο χωρις να ξερουμε τι γινεται. με το που φτανουμε εχουν φτασει και οι κορωπιωτες με τις κοιλιες εξω και ειναι και αυτος με το σπασμενο χερι και τους δειχνει τον αξιωματικο που εχει αγκαλια την κοπελα που κλαιει. πηδαμε εξω με κλειστες πορτες φωναζοντας, ΛΟΚ λοκ και κανουμε τετραδες με γρηγορο σημειωτον. παιδια στο λογο μου δεν εχω δει πιο φοβισμενους ανθρωπους. επι τοπου μπαινουν στα αυτοκινητα αμιλητοι και φευγουν ενω ο μαζεμενος κοσμος χειροκροταει. θυμαμαι την στιγμη και ανατριχιαζω. αυτα μενουν.
νυχτοπούλι

Δημοσίευση από νυχτοπούλι »

Χεστηκανε οι κορωπιοτες! Χαχαχαχα αυτα ειναι! Πειτε και αλλες ιστοριες τωρα που ξαναανοιξε η συζητηση!
fideas emk
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από fideas emk »

Φαρ ουέστ σκηνικά! Οπως ελεγε κι ο Παπαγιαννοπουλος "αμέρικαν μπαρ το κανατε''!Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Nicolas_mk2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Επικοινωνία:

Αυτά είναι σκηνικά!Εικόνα
Μακεδονας
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Εικόνα

Καναν μερικες μετατροπες στο αυτοκινητο απ την τελευταια φορα που το αυτοκινητο εμφανηστηκε... Για εκτακτες αναγκες Πχ τροχονομους κλπ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μακεδονας την Πέμ Απρ 22, 2010 2:26 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
aetos-lok
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Καλα ρε γραφιστα μακεδονα δεν παιζεσαι!Εικόνα
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 22
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Το αστέρι πάνω από το αλξίπτωτο ξεχάσατε.Εικόνα
aetos-lok
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Ε ειναι νεος δεν χει τα 30 αλματα ακομα. θυμαμαι που στο λεωφορειο για αθηνα αν και δεν ειχε γινει η απονομη ακομα, αλλα ειχα τελειωση τα εκπαιδευτικα αλματα αγορασα μια πουλαδα απο το κψμ και την εβαλα. την αλλη μερα παω να περασω επιθωρηση για τους εξοδουχους, ερχεται μπροστα μου ο αρταβανης και βλεπει τις τρυπες απο την πουλαδα. ακομα παιρνω καμψεις!Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kampf
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από kampf »

ΑΧΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑ αυτο το περιστατικο μου θυμισε μια ιστορια που μου πε ο πατερας μου οταν τον ειχαν στειλει στο Κιλκις με κατι τομαρια που χαν φαει χρονια φυλακες. Ολη μερα αυτοι επιναν ντουμανια, ειχαν πιασει 2 σκοπιανους κ θελαν να τους βαλουν τις ξιφολογχες στον Κ*λο, και οποτε βγαιναν εξω στα μπουζουκια σπαζανε απο καρεκλες, τραπεζια, πλακακια μεχρι και τα οργανα και γυρνουσαν πισω ματωμενοι ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧχαχΑχΑ τρωγωντας τις καμπανες τους,(επι Χουντας) ολα αυτα.
"Αδελφοί, εν τη κρισίμω ταύτη περιστάσει μόνον ένδοξον θάνατον πρέπει να ευχόμεθα" Γ. Ολύμπιος
Μακεδονας
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Παμε Αυλωνα για εκπαιδευση... !
Μας μαζευει ο ταγματαρχης και μας λεει.
Μη κανετε καμμια πλακα με τους μαυροσκουφηδες.
Εχουν βαλει διπλοσκοπιες και διπλοπεριπολα για τίς μερες που θα ειμαστε εδω.

Με το πρωτο βραδυ τα παιδια θελαν κρασακι γυρω στα μεσανυχτα.
Ο Λοχιας που ηξερε οτι δεν ημουν του ποτηριου μου λεει... Ρε συ αλλαζεις με τον Χ να παμε εξω;
Τι νουμερο εχει τον ρωτω;02 μου λεει... Του λεω ΟΚ.

Ενας ενας την κοπανανε και μενω μονος στον θαλαμο.
Ξαπλωνω βρηκα κατι να διαβασω και ενα ραδιοφωνακι και περιμενα.
στις 4 παρα πεντε ερχοντε πισω.

Πρωι στην αναφορα... Θαλαμοφυλακας 02-04.
Παρων και βγαινω μπροστα.

-Ποσους ειχες στον θαλαμο Τ...
- 31 Κε Ταγματαρχα
-Τι λε ρε Μ@ κανεναν δεν ειχες
-Ειχα
Ειχα δεν ειχα, πεσαν κανα 2 μπουνιες και κανα2 σφαλιαρες αλλα εγω εκει... Ειχα 31 ατομα στον θαλαμο.

Πισω στην γραμμη... Εκπαιδευση κλπ

Το επομενο πρωι παλι στην αναφορα

το ιδιο βιολι αλλα σε πιο μικρη ενταση και χωρις μπουνιες και σφαλιαρες μεχρι που
μαε εσκασε το μυστικο.

Δεν ηλθε στο θαλαμο να δει ποσοι ηταν μεσα αλλα τους ειδε στην Ταβερνα μαζι με τους αλους μονιμους του λοχου και μερικους μαυροσκουφηδες.

Οποτε εγω περιμενω να πεσει η καμπανα που οχι μονο δεν επεσε αλλα πηρα και επαινο γιατι δεν μιλησα για τους συναδελφους και τα συγχαρητηρια στους αλλους που παρα τις διπλοσκοπιες και περιπολα δεν τους πηραν μυρωδια Την ωρα που την κοπανισαν.

Φυλακες επεσαν στους μαυροσκουφηδες και βαρβατες.

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης