ΚΕΕΔ - Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 9
Αxα... Και αν κατσω τον ενα μηνα κανονικα... Τι ειδους εκπαιδευση μεσολαβει αυτον το μηνα που θα ειμαι εκει.(και εφοσον βεβαια εχω δηλωσει οτι δεν θελω να συνεχισω στην πορεια).
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 42
Nikos_1988 έγραψε:Αxα... Και αν κατσω τον ενα μηνα κανονικα... Τι ειδους εκπαιδευση μεσολαβει αυτον το μηνα που θα ειμαι εκει.(και εφοσον βεβαια εχω δηλωσει οτι δεν θελω να συνεχισω στην πορεια).
τιποτα απο οσο ξερω... Τα κλασσικα βημα, να μαθεις να παρουσιαζεσε τετοια...
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 78
Μέχρι την ορκομωσία γίνονται αυτά μετά παίρνετε όπλο και αρχίζετε και οπλοασκήσεις και βολές
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
Καλα μετα την ορκομωσια αρχιζουν τα ζορια, αλλα λογικα μετα την ορκομοσια δεν θα ειναι πευκο το παλικαρι και οσοι θελουν να φηγουν... Η κανω λαθος?
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 65
PrinCePanoSS έγραψε:Nikos_1988 έγραψε:Αxα... Και αν κατσω τον ενα μηνα κανονικα... Τι ειδους εκπαιδευση μεσολαβει αυτον το μηνα που θα ειμαι εκει.(και εφοσον βεβαια εχω δηλωσει οτι δεν θελω να συνεχισω στην πορεια).
Bημα κανεις μεχρι την ορκομωσια ρε μεγαλε.
Αυτα που λες γινονται μεχρι να ορκιστεις μπορει και λιγο μετα.
Οταν ορκιστεις ξεκινας πορειες μικρες μεχρι το πεδιο βολης που κανεις και βολη, εκπαιδευση πανω σε θεωρητικα πραγματα και νυχτερινες (καθε τριτη πεμπτη καναμε οταν ημουνα) ...
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
Αυτο που με απασχολει εμενα ειναι αλλο, ποσες μερες ειναι μεχρι την ορκομωσια, και μετα ποσο θα κατσουμε μεσα μεχρι να ερθει η μεταθεση μας?
-
- Στρατηγός
PrinCePanoSS έγραψε:Καλα μετα την ορκομωσια αρχιζουν τα ζορια, αλλα λογικα μετα την ορκομοσια δεν θα ειναι πευκο το παλικαρι και οσοι θελουν να φηγουν... Η κανω λαθος;
Όταν ήμουνα εγώ είχανε προλάβει να πάρουνε και όπλο. Φεύγεις 3 μέρες μετά την ορκομωσία
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
10κωστας50 έγραψε:PrinCePanoSS έγραψε:Nikos_1988 έγραψε:Αxα... Και αν κατσω τον ενα μηνα κανονικα... Τι ειδους εκπαιδευση μεσολαβει αυτον το μηνα που θα ειμαι εκει.(και εφοσον βεβαια εχω δηλωσει οτι δεν θελω να συνεχισω στην πορεια).
Bημα κανεις μεχρι την ορκομωσια ρε μεγαλε.
Αυτα που λες γινονται μεχρι να ορκιστεις μπορει και λιγο μετα.
Οταν ορκιστεις ξεκινας πορειες μικρες μεχρι το πεδιο βολης που κανεις και βολη, εκπαιδευση πανω σε θεωρητικα πραγματα και νυχτερινες (καθε τριτη πεμπτη καναμε οταν ημουνα) ...
διαβασε τι λεω καλητερα και μετα απο αυτο, μην βιαζεσε.
-
- Αντισυνταγματάρχης
PrinCePanoSS έγραψε:Αυτο που με απασχολει εμενα ειναι αλλο, ποσες μερες ειναι μεχρι την ορκομωσια, και μετα ποσο θα κατσουμε μεσα μεχρι να ερθει η μεταθεση μας;
Να σου πω την αληθεια οταν ημουν εγω ηταν 12 μηνο ρε φιλε και ηταν στανταρ τα πραγματα.
Τωρα με το 9μηνο εχω χασει επεισοδια.
Δηλαδη αμα ελεγες σε κανεναν οτι βγηκες πριν ορκιστεις μπορει και να γελαγε για πολυ ωρα μαζι σου.
Αλλα αμα σου πω οτι ο αδελφος μου που ειναι 310 σειρα βγηκε εξω την πρωτη κυριακη πριν ορκιστει θα το πιστεψεις;
Να το πιστεψεις.
Τωρα στο ΚΕΕΔ δεν ξερω αν εχει γινει ποτε.
Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα ορκιστειτε περιπου 10-12 μερες απ τη μερα που θα παρουσιαστειτε.
Και μετα θα κατσετε τουλαχιστον 2 εβδομαδες ακομα.
Εγω εκατσα απ οσο θυμαμαι 6 ή 7 συνολο.
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
-
- Αντισυνταγματάρχης
Greek_Army έγραψε:PrinCePanoSS έγραψε:Καλα μετα την ορκομωσια αρχιζουν τα ζορια, αλλα λογικα μετα την ορκομοσια δεν θα ειναι πευκο το παλικαρι και οσοι θελουν να φηγουν... Η κανω λαθος;
Όταν ήμουνα εγώ είχανε προλάβει να πάρουνε και όπλο. Φεύγεις 3 μέρες μετά την ορκομωσία
Ετσι ειναι φιλε Greek_Army
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
Δλδ αν καταλαβα καλα, μπαινουμε περνανε 10-12 μερες ορκιζομαστε περνουμε την αδεια ξαναμπαινουμε καθομαστε καμια 4-5 εβδομαδες και μετα μεταθεση; Εγω ξερω οτι μεχρι να ορκιστουμε δεν θα εχουμε εξοδους...
-
- Στρατηγός
PrinCePanoSS έγραψε:Δλδ αν καταλαβα καλα, μπαινουμε περνανε 10-12 μερες ορκιζομαστε περνουμε την αδεια ξαναμπαινουμε καθομαστε καμια 4-5 εβδομαδες και μετα μεταθεση; Εγω ξερω οτι μεχρι να ορκιστουμε δεν θα εχουμε εξοδους...
40 μέρες κάθεσαι στο κέντρο
-
- Αντισυνταγματάρχης
PrinCePanoSS έγραψε:Δλδ αν καταλαβα καλα, μπαινουμε περνανε 10-12 μερες ορκιζομαστε περνουμε την αδεια ξαναμπαινουμε καθομαστε καμια 4-5 εβδομαδες και μετα μεταθεση; Εγω ξερω οτι μεχρι να ορκιστουμε δεν θα εχουμε εξοδους...
Ακου για να μη μπερδεψουμε και τον κοσμο που διαβαζει.
Οταν ορκιστεις και γυρισεις απ την αδεια, αν εχεις δηλωσει να παραμεινεις θα συνεχεισεις μεχρι να τελειωσει η βασικη εκπαιδευση. Οσο κραταει,2-3 εβδομαδες καπου εκει.
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
Καλα καταλαβα... Τιποτα δεν ειναι σιγουρο μεχρι να μπουμε...
-
- Αντισυνταγματάρχης
Greek_Army έγραψε:PrinCePanoSS έγραψε:Δλδ αν καταλαβα καλα, μπαινουμε περνανε 10-12 μερες ορκιζομαστε περνουμε την αδεια ξαναμπαινουμε καθομαστε καμια 4-5 εβδομαδες και μετα μεταθεση; Εγω ξερω οτι μεχρι να ορκιστουμε δεν θα εχουμε εξοδους...
40 μέρες κάθεσαι στο κέντρο
Greek_Army νομιζω οτι τωρα με το 9μηνο καθονται λιγότερο.
Η κανω λάθος;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες