ΚΕΕΔ - Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Μια βοηθεια δηλαδη τι να κουβαλαμε μαζι μας την πρωτη μερα;
και πως θα ειναι η πρωτη μας μερα εκει τι περιλαμβανει στο περιπου στις 9 παρουσιαζομαι
για του ΥΕΑ τι γινεται τους περνανε μετα ή αποτην αρχη;
και πως θα ειναι η πρωτη μας μερα εκει τι περιλαμβανει στο περιπου στις 9 παρουσιαζομαι
για του ΥΕΑ τι γινεται τους περνανε μετα ή αποτην αρχη;
Γεια σας παιδια, εχω κατι αποριες για τις ειδικες δυναμεις οπιος μπορει να με βοηθησει ας μου δωσει το msn του ευχαριστω.
Ρωτα εδω, δεν εχω msn
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 78
Αντωνης έγραψε:Γεια σας παιδια, εχω κατι αποριες για τις ειδικες δυναμεις οπιος μπορει να με βοηθησει ας μου δωσει το msn του ευχαριστω.
Φίλε 25 σελίδες υπάρχει με αυτό το θέμα. Αν τις διαβάσεις και δεν σου λύσουνε τις απορίες. Ρώτα εδώ
25 μονο, τομοι ολοκληροι χρειαζονταιΓΜΑΚ έγραψε:Αντωνης έγραψε: Γεια σας παιδια, εχω κατι αποριες για τις ειδικες δυναμεις οπιος μπορει να με βοηθησει ας μου δωσει το msn του ευχαριστω.
Φίλε 25 σελίδες υπάρχει με αυτό το θέμα. Αν τις διαβάσεις και δεν σου λύσουνε τις απορίες. Ρώτα εδώ
Παιδια μια ερωτηση...12 μαιου μπαινω μεγαλο πευκο... ειμαι αποφοιτος πολυτεχνειου και εχω και πτυχιο αγγλικων αλλα δεν γουσταρω να με βαλουν σε γραφειο γιατι ισως χασω πολλες ασκησεις και γενικα το ''ζουμι'' της υποθεσης. υπαρχει περιπτωση να μεινω μαχιμος. γιατι αυτο θελω. ακομη δεν εχω δηλωσει προσοντα... μηπως να μην τα αναφερω; παρακαλω οποιος ξερει ας απαντησει
-
- Στρατηγός
Και να τα αναφέρεις δεν μπορούνε να σε κάνουνε γραφέα χωρίς την θελησή σου
Ευχαριστω γμακ... να ρωτησω και κατι ακομη... ειναι ευκολο μετα το πευκο να με παρουν στους μακ?
-
- Στρατηγός
Δηλώνεις οτι θες να καταταγείς στους αμφίβιους. Και θα σε πάρουνε
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 65
ΚΩΣΤΑΣ έγραψε:Παιδια μια ερωτηση...12 μαιου μπαινω μεγαλο πευκο... Ειμαι αποφοιτος πολυτεχνειου και εχω και πτυχιο αγγλικων αλλα δεν γουσταρω να με βαλουν σε γραφειο γιατι ισως χασω πολλες ασκησεις και γενικα το ''ζουμι'' της υποθεσης. Υπαρχει περιπτωση να μεινω μαχιμος. Γιατι αυτο θελω. Ακομη δεν εχω δηλωσει προσοντα... Μηπως να μην τα αναφερω; Παρακαλω οποιος ξερει ας απαντησει
Φιλαρακο το μονο που θα καταφερεις ειναι να φυλλας παραπανω σκοπετο.
Καλυτερα γραφιας και εξοδουχος με μονο υπηρεσια γραφειου 1-2 φορες την εβδομαδα, παρα για να κανεις μια ασκηση να φας ολη τη π...
Σκεψου το.
Ωραιος που σκεφτεσαι ετσι αλλα ειναι επιλογη σου.
Παντου μπορεις να εισαι μαχιμος αρκει να εκτελεις σωστα τα καθηκοντα σου
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
Πευκο μαγκες μπορει να ξενερωσετε. Μπορει να φατε τρελη εμπλοκη. Φαγητο τις πρωτες μερες καλο μετα χαλια, και γενικα απο οργανωση κλαφτα Χαραλαμπε.
"Αδελφοί, εν τη κρισίμω ταύτη περιστάσει μόνον ένδοξον θάνατον πρέπει να ευχόμεθα" Γ. Ολύμπιος
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 65
kampf έγραψε:Πευκο μαγκες μπορει να ξενερωσετε. Μπορει να φατε τρελη εμπλοκη. Φαγητο τις πρωτες μερες καλο μετα χαλια, και γενικα απο οργανωση κλαφτα Χαραλαμπε.
Εμπλοκη ξερεις τι σημαίνει;
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 26
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
εγω για το φαγητο στο πευκο εχω ακουσει πως ειναι το καλυτεροkampf έγραψε:Πευκο μαγκες μπορει να ξενερωσετε. Μπορει να φατε τρελη εμπλοκη. Φαγητο τις πρωτες μερες καλο μετα χαλια, και γενικα απο οργανωση κλαφτα Χαραλαμπε.
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 4
10κωστας50 έγραψε:kampf έγραψε:Πευκο μαγκες μπορει να ξενερωσετε. Μπορει να φατε τρελη εμπλοκη. Φαγητο τις πρωτες μερες καλο μετα χαλια, και γενικα απο οργανωση κλαφτα Χαραλαμπε.
Εμπλοκη ξερεις τι σημαίνει;
Θα ηθελα να μου αναλυσεις τι ειναι, γιατι δεν εχω καταλαβει και πολλα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες