Ομοσπονδία - Σωματεία Συμβασιούχων Πυροσβεστών

Συζητήσεις για την Πυροσβεστική, τους Εθελοντές και Εποχικούς Πυροσβέστες, την ΕΜΑΚ, ΔΑΕΕ και τους μισθούς / μεταθέσεις
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Ομοσπονδία - Σωματεία Συμβασιούχων Πυροσβεστών

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Μαρ 15, 2026 6:42 pm
NIKE έγραψε: Κυρ Μαρ 15, 2026 11:32 am 100% με τον Ανδριοπουλο!!!

100% Με τον Τζελέπη!!!

Και κάπως έτσι καταντησαμε χειρότεροι από τους προηγούμενους εποχικούς! Συγχαρητήρια 
Επισκέπτης

Του Ανδριόπουλου δεν του φταίει κανένας. Μόνος του έβγαλε τα μάτια του. Δείτε πόσα μηνύματα 3 μήνες τωρα στην ομαδική στέλνανε και τον ρωτούσαν πράγματα και δεν απαντούσε σε κανεναν. Τους αγνοούσε ολους επιδεικτικά, όπως πολύ σωστά είπε ένας συνάδελφος δεν βγήκε να πει ουτε ενα ευχαριστώ σε αυτούς που τον ψήφισαν. Ούτε ο Μπαρδάκης του φταίει, ουτε ο Ψαρόπουλος ή ο Τζελεπης. Μόνος του καταστράφηκε και πλέον τον βρίζουν ολοι οι εποχικοι με τη στάση που κράτησε. Στο τέλος δε, ρεζιλευτηκε τελείως αφού ρουφιανεψε πράγματα τα οποια αποδείχτηκαν τελικά οτι έλεγε ψεματα. Κρίμα Παναγιώτη.
Επισκέπτης

😳😳 αλλαγή προέδρου στο ΠΑΣΣΥΠ, ανέλαβε ο Τζελέπης. Ζούμε στην εποχή του πανίσχυρου πατρινου. Τα ζήσαμε το 2011 εμείς με τους τότε ΠΠΥ Παπαντωνη Φαραντακη και λοιπούς. Τότε όμως υπήρχαν ισχυροί αντίπαλοι εδώ φαίνεται πως μιλάμε για πεντακάθαρη κυριαρχία. Ενίσταμαι και διαμαρτυρομαι βεβαίως διότι δεν είναι φυσιολογικό αυτό. Από την άλλη ποιος μπορεί να αμφισβητήσει πως κινείται όπως θέλει φυσικά με υποστηρικτές παντού. Ειδωμεν διότι το σημερινό ηταν ξεκάθαρη επίδειξη δύναμης.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Μαρ 16, 2026 1:07 am 😳😳 αλλαγή προέδρου στο ΠΑΣΣΥΠ, ανέλαβε ο Τζελέπης. Ζούμε στην εποχή του πανίσχυρου πατρινου. Τα ζήσαμε το 2011 εμείς με τους τότε ΠΠΥ Παπαντωνη Φαραντακη και λοιπούς. Τότε όμως υπήρχαν ισχυροί αντίπαλοι εδώ φαίνεται πως μιλάμε για πεντακάθαρη κυριαρχία. Ενίσταμαι και διαμαρτυρομαι βεβαίως διότι δεν είναι φυσιολογικό αυτό. Από την άλλη ποιος μπορεί να αμφισβητήσει πως κινείται όπως θέλει φυσικά με υποστηρικτές παντού. Ειδωμεν διότι το σημερινό ηταν ξεκάθαρη επίδειξη δύναμης.

Επειδή γράφεις συνέχεια 10 βλαχακια από αρνητικο iq είστε στη Αθήνα το μπουλι το Πατρινό άν έρθει θά φάει ροχαλες.  Χοντρέ από την Πάτρα 1 εμοδε ξέρεις δεν πατάς ούτε απέξω 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Μαρ 16, 2026 3:23 am
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Μαρ 16, 2026 1:07 am 😳😳 αλλαγή προέδρου στο ΠΑΣΣΥΠ, ανέλαβε ο Τζελέπης. Ζούμε στην εποχή του πανίσχυρου πατρινου. Τα ζήσαμε το 2011 εμείς με τους τότε ΠΠΥ Παπαντωνη Φαραντακη και λοιπούς. Τότε όμως υπήρχαν ισχυροί αντίπαλοι εδώ φαίνεται πως μιλάμε για πεντακάθαρη κυριαρχία. Ενίσταμαι και διαμαρτυρομαι βεβαίως διότι δεν είναι φυσιολογικό αυτό. Από την άλλη ποιος μπορεί να αμφισβητήσει πως κινείται όπως θέλει φυσικά με υποστηρικτές παντού. Ειδωμεν διότι το σημερινό ηταν ξεκάθαρη επίδειξη δύναμης.

Επειδή γράφεις συνέχεια 10 βλαχακια από αρνητικο iq είστε στη Αθήνα το μπουλι το Πατρινό άν έρθει θά φάει ροχαλες.  Χοντρέ από την Πάτρα 1 εμοδε ξέρεις δεν πατάς ούτε απέξω 

Α εσυ εισαι που ειχες γραψει και πριν κάτι ασυναρτησίες για καποιους αλλους. Αυτά να γράφεις να τρελαθεί και να παει να κάτσει καμία βδομάδα στην Αθήνα να σε γλεντήσει😂 Τωρα περα απο την πλάκα δεν τον ξέρω προσωπικά, εχω ακούσει ενα σωρό ιστορίες για αυτον καλές και κακές. Τα γεγονότα πάντως δείχνουν πως κανει οτι θέλει και αν κρίνουμε πως ξήλωσε εν μια νυκτί τον Πρόεδρο των εποχικών προφανώς και είναι δυνατός. Επισης μαλλον θα εχεις μπερδευτεί γιατι αυτος είναι σα σαμιαμίδι οχι χοντρός.
Επισκέπτης

Α και μεταξύ μας ούτε εγώ τον χωνεύω. Απλα είμαι ρεαλιστης
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Μαρ 16, 2026 5:43 am Α και μεταξύ μας ούτε εγώ τον χωνεύω. Απλα είμαι ρεαλιστης

Δέκα γίδια από κωλο χωριά τόν υποστηρίζουν το μπουχεσα δεν έχω ακούσει άτομο να μήν το βρίζει. Τα 9 από τα 10 που λέει είναι ψέματα ότι έχει μαγαζιά τάχα μου στη Πάτρα χάχα 
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες