Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Mariopl

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Δημοσίευση από Mariopl »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 14, 2026 5:06 pm Ρε παιδιά εντάξει είναι τι ζωή κάνει ο καθένας.. σίγουρα όμως οι Αθηναίοι είναι περισσότερο ευνοημένοι. Τέλος πάντων ας μπούμε εμείς οι πρώτοι με το καλό που περιμέναμε πώς και πως και θα τραβήξουν και άλλους επιλαχόντες μελλοντικά σίγουρα.. 

Δε χρειάζεται να το λες με εγωιστικό τρόπο. Και άλλοι περίμεναν και περιμένουν να μπουν. Δεν είσαστε μόνο 50 - 100 άτομα αδερφέ. Είναι και θέμα τύχης αυτό, για το λόγο Δε πρέπει να είμαστε γενικά σίγουροι για τίποτα. Φιλικά το λέω και ισχύει για όλους μας αυτό. 
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Mariopl έγραψε: Τρί Ιούλ 14, 2026 5:53 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 14, 2026 5:06 pm Ρε παιδιά εντάξει είναι τι ζωή κάνει ο καθένας.. σίγουρα όμως οι Αθηναίοι είναι περισσότερο ευνοημένοι. Τέλος πάντων ας μπούμε εμείς οι πρώτοι με το καλό που περιμέναμε πώς και πως και θα τραβήξουν και άλλους επιλαχόντες μελλοντικά σίγουρα.. 

Δε χρειάζεται να το λες με εγωιστικό τρόπο. Και άλλοι περίμεναν και περιμένουν να μπουν. Δεν είσαστε μόνο 50 - 100 άτομα αδερφέ. Είναι και θέμα τύχης αυτό, για το λόγο Δε πρέπει να είμαστε γενικά σίγουροι για τίποτα. Φιλικά το λέω και ισχύει για όλους μας αυτό. 

Δεν το λέω με εγωιστικό τρόπο. Απλώς συνεχώς αναφέρεται πότε και αν γίνει άλλη προκήρυξη ενώ δεν έχει ολοκληρωθεί καν αυτή. Και πρώτοι εννοώ τα 600 άτομα που θα καλεστούν στα πκε με το καλό. Ας δούμε πως θα πάνε αυτά τα άτομα και μετά εννοείται θα ξανά τραβήξουν και από τους υπόλοιπους, δεδομένο είναι αυτό . Αλλά θέμα τύχης δεν θεωρώ ότι είναι γιατί κάποιοι έχουν προσπαθήσει για να έχουν τα μόρια και να βρεθούν στους πρώτους για να μπουν.

Vit13
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 49

Δημοσίευση από Vit13 »

Άρα το θεωρείται δεδομένο ότι θα τραβήξει και άλλους από τους πίνακες 
Επισκέπτης

Vit13 έγραψε: Τρί Ιούλ 14, 2026 7:25 pm Άρα το θεωρείται δεδομένο ότι θα τραβήξει και άλλους από τους πίνακες 

Αν με ρωτούσες πριν από 2 χρόνια όταν είχαν βγεί οι πίνακες αν μπω θα σου έλεγα ότι είσαι τρελός με βάση την θέση μου στον πίνακα. Αλλά τελικά μετά από δύο χρόνια είμαι στο σώμα άλλαξαν τα δεδομένα και αλλάζουν συνεχώς για αυτό όπως πολύ σωστά σου είπε ο φίλος πάνω τίποτα δεν είναι δεδομένο σε αυτή την ζωή. Κάνε την προετοιμασία όσοι είστε κάτω από τα άτομα που είναι να τραβήξει για πκε και να έχετε πίστη και υπομονή κατά πάσα πιθανότητα θα μπείτε και εσείς στο σώμα μετά από 1+ χρόνο αλλά μην θεωρείτε τίποτα δεδομένο.

Makisdimakis

Δημοσίευση από Makisdimakis »

Vit13 έγραψε: Τρί Ιούλ 14, 2026 7:25 pm Άρα το θεωρείται δεδομένο ότι θα τραβήξει και άλλους από τους πίνακες 

Η αστυνομία δεν είναι αυτό που ήταν παλαιότερα. Δεν είναι τυχαίο που φεύγουν πολλοί. Αυτή η κατάσταση διαιωνίζεται…ότι έγινε τότε γίνεται και τώρα. Για κάποιους δεν είναι το σώμα. Άλλος μπορεί να το πάρει θερμά κ στη συνέχεια να δει ότι δε του βγαίνει..άλλος μετάνιωσε. Δε γίνεται από τα 380 άτομα να μη φύγουν. Απώλειες θα υπάρχουν σίγουρα και κάθε φορά γίνονται ακόμα περισσότερες. Οπότε εάν όχι τώρα, μετά από δύο μήνες, θα πάρει κόσμο. 

Επισκέπτης

Makisdimakis έγραψε: Τρί Ιούλ 14, 2026 11:13 pm

Η αστυνομία δεν είναι αυτό που ήταν παλαιότερα. Δεν είναι τυχαίο που φεύγουν πολλοί. Αυτή η κατάσταση διαιωνίζεται…ότι έγινε τότε γίνεται και τώρα. 

Η αστυνομία είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα πού ήταν τα τελευταία 20-30 χρόνια. Ένας οργανισμός πού έχει μείνει ίδιο χωρίς οργάνωση γεμάτη με όλες τις παθογένειες του ελληνικού δημοσίου. Αν δεν έχεις σπουδάσει κάτι ή αυτό που σπούδασες είναι διοίκηση επιχειρήσεων ή τεφαα, ιχθυοκαλλιέργειες, θεολογία και φιλολογία και είσαι τεμπέλαρος στο να βγεις στην αγορά εργασίας είναι μία καλή εναλλακτική αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα σε υποδεχτούν με ανοιχτές αγκαλες και θα σε βάλουν σε γραφείο, έχει αρκετούς κηφήνες ήδη σε αυτές τις θέσεις πού επιβαρύνουν τον Έλληνα φορολογούμενο. Θα σε σταξουν και θα σε βάλουν να κάνεις τις δουλειές που κάνει ο τελευταίος τροχός της αμάξης. Η μόνη σου παρηγοριά θα είναι ότι κάθε 26 του μηνός θα μπαίνει ένας μισθός και ότι αν σκάσει οικονομική κρίση δεν θα δίνεις δεκάρα γιατί δεν θα σε διώξει κανείς από τη δουλειά σου. Ένα έξτρα κίνητρο είναι αν είσαι από Αθήνα και δεν πληρώνεις ενοίκιο στο κάθε σκουπίδι χαραμοφάη σπιτονοικοκύρη. Οι επαρχιώτες μπαίνουν απλά γιατί και αυτοί βαριουνται να δουλέψουν στα χωράφια και στα εργοστάσια και θέλουν να μπουν δημοσιαρα με μελλοντικές βλέψεις να γυρίσουν μετά από 15 χρόνια στην κοριό ααααα

Επισκέπτης

Κάτσε μεινε με τους γονείς σου μέχρι τα 40 κηφήνα αθηναιε ρεταλι για να μην πληρώνεις νοίκι να τα τρως στα φρουτάκια κλόουν! Που θα πιασεις στο στόμα σου τα παιδιά από επαρχία γελοτοποιε! 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιούλ 15, 2026 12:58 am Κάτσε μεινε με τους γονείς σου μέχρι τα 40 κηφήνα αθηναιε ρεταλι για να μην πληρώνεις νοίκι να τα τρως στα φρουτάκια κλόουν! Που θα πιασεις στο στόμα σου τα παιδιά από επαρχία γελοτοποιε! 

Γελωτοποιός είναι αμόρφωτε. Εγώ προσωπικά βλάκα νοικιάζω από τα 18 μου κάτι το οποίο εσύ θα εύχεσαι να μην κάνεις ποτέ μόλις έρθεις Αθήνα και αν έρθεις γιατί έτσι όπως σε κόβω μάλλον είσαι από τους τελευταίους στον πίνακα. Μην αγχώνεσαι αν έρθεις θα δεις πως είναι και θα παρακαλάς να μην είχες φύγει ποτέ από τον μπαμπά και την μαμά.

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιούλ 15, 2026 12:58 am Κάτσε μεινε με τους γονείς σου μέχρι τα 40 κηφήνα αθηναιε ρεταλι για να μην πληρώνεις νοίκι να τα τρως στα φρουτάκια κλόουν! Που θα πιασεις στο στόμα σου τα παιδιά από επαρχία γελοτοποιε! 

Μλκες από επαρχία μην ζηλεύετε τόσο και το παίζεται υπεράνω σας ξέρουμε τις λέρες σκατοψυχοι είστε και εσείς που βγάζετε χολή για τους Αθηναίους που έχουν σπίτια και δεν πληρώνουν νοίκι. Εσείς θα πουλούσατε και την ψυχή σας στο διάολο για να μένατε με τους δικούς σας. Βγάζετε αφρούς όταν φεύγει το 500αρικο στο νοίκι ενώ θα μπορούσε να ήταν τσέπη. Μιλάω εκ πείρας ξέρουμε τι ζηλιαρηδες και σκατοψυχοι είστε οπότε μην μιλάτε!!!! Αν δεν μπορείτε κοπείται!!!! ??????????

Επισκέπτης

Το να μένεις με τους γονείς σου μετά τα 25 είναι προσωρινή λύση ώστε να μαζέψεις 5 φράγκα και να κάνεις κάτι με αυτά. Οπότε είτε είσαι από επαρχία είτε όχι εάν δεν θες να γίνεις ένας 30αρης που δεν έχει στον ήλιο μοίρα θα πρέπει κάτι να κάνεις 
Επισκέπτης

Καλημέρα σας 
Είμαι το παιδί που δεν πιστεύεται ότι του έδωσαν το δελτίο για τους γιατρούς. Επικοινώνησαν μαζί μου και μου είπαν ότι είναι άκυρο και περιμένουν καινούργια διαταγή για να μου το χορηγήσουν ξανά. Οπότε ήταν λάθος του τμήματος. Τώρα ξανά οι γιατροί από την αρχή. Λεφτά να έχουμε να περνάμε. 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιούλ 15, 2026 9:06 am Καλημέρα σας 
Είμαι το παιδί που δεν πιστεύεται ότι του έδωσαν το δελτίο για τους γιατρούς. Επικοινώνησαν μαζί μου και μου είπαν ότι είναι άκυρο και περιμένουν καινούργια διαταγή για να μου το χορηγήσουν ξανά. Οπότε ήταν λάθος του τμήματος. Τώρα ξανά οι γιατροί από την αρχή. Λεφτά να έχουμε να περνάμε. 

Ότι ναναι και εσύ 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιούλ 15, 2026 9:06 am Καλημέρα σας 

Η φαντασία σου οργιάζει. Να το κοιτάξεις γιατί αδικείσαι.

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιούλ 15, 2026 9:02 am Το να μένεις με τους γονείς σου μετά τα 25 είναι προσωρινή λύση ώστε να μαζέψεις 5 φράγκα και να κάνεις κάτι με αυτά. Οπότε είτε είσαι από επαρχία είτε όχι εάν δεν θες να γίνεις ένας 30αρης που δεν έχει στον ήλιο μοίρα θα πρέπει κάτι να κάνεις 

Ρε φίλε ο κόσμος που είναι 30 και μένει με τους γονείς του το κάνει επειδή δεν βγαίνει όχι επειδή το γουστάρει. Εγώ προσωπικά και 1500 ευρώ τον μήνα να έβγαζα θα λυπομουν να δίνω το 500αρι κάθε μήνα στον εκάστοτε σπιτονοικοκύρη. 1000 φορές να τα βάζεις στην άκρη αυτά τα λεφτά να πάρεις κάνα δάνειο και να αγοράσεις σπίτι σκεφτείτε λίγο σαν Ευρωπαίοι και όχι σαν Έλληνες ρε ***** μου.

Επισκέπτης

Πείτε καμία πληροφορία για τα πκε ή καμιά συμβουλή και αφήστε το επαρχία Αθήνα και τις μαγκιές του πληκτρολόγιου. Φαίνεται ορισμένοι πόσα κόμπλεξ έχετε από τον τρόπο που επικοινωνείτε. Άλλοι εκφέρουν απλά και ήρεμα την γνώμη τους χωρίς προσβολές ή κάντε αυτό εάν θέλετε να γράψετε ή πηγαίνετε σε κανένα καφενείο να βγάλετε τα ψυχολογικά σας. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να κρίνει τις προσωπικές επιλογές του καθενός. Όλοι οι ραμπο εδώ μέσα μαζεύτηκαν.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες