Ναι ακριβώς αυτό. Εχει το περιθώριο να πάρει αλλους 926. Αυτό κατάλαβα εγώ.
Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)
Καλημέρα ! Τι μπαμ ήταν αυτό. Εγώ θεωρώ αναφέρεται σε αυτή. Ξέρει κανείς πότε βγήκε το ΦΕΚ της προκήρυξης ;
-
Mariopl
Ξέρουμε ότι δημοσιεύτηκε 13/5. Το πιθανό σενάριο είναι πως αναφέρεται σε αυτή. Καθώς δεν υπάρχει άλλη αντίστοιχη ανοιχτή προκήρυξη. Εν μέρει αναφέρει την επέκταση του πίνακα κατά 926. Παίρνει 380 και στη συνέχεια θα καλύψει και αυτό το ποσό. Η απευθείας ή τμηματικά.
-
Επισκέπτης
Από την στιγμή που βγήκε το ΦΕΚ με θέσεις δηλαδή 380 θα πάρει αυτούς λογικά και ύστερα θα κάνει ΠΚΕ για να πάρει τους υπόλοιπους από την στιγμή που έχουν γίνει οι αιτήσεις. Η μόνη λογική απάντηση πιστεύω είναιMariopl έγραψε: Δευ Μάιος 25, 2026 8:23 amΞέρουμε ότι δημοσιεύτηκε 13/5. Το πιθανό σενάριο είναι πως αναφέρεται σε αυτή. Καθώς δεν υπάρχει άλλη αντίστοιχη ανοιχτή προκήρυξη. Εν μέρει αναφέρει την επέκταση του πίνακα κατά 926. Παίρνει 380 και στη συνέχεια θα καλύψει και αυτό το ποσό. Η απευθείας ή τμηματικά.
-
Επισκέπτης
Στους 926 συμπεριλαμβάνονται και οι 380; Ή είναι + 926
-
Kkalo
Μάλλον αναφέρεται στις ετήσιες προσλήψεις…λογικά θα πάρει τώρα 380 και μετά όσους προβλέπεται θα δούμε παιδιά μακάρι να μπούμε όλοι
-
Επισκέπτης
https://www.alfavita.gr/ergasia/516759_ ... on-froyron
Δείτε λίγο αυτό. Εγώ καταλαβαίνω ότι αυξάνονται οι θέσεις, δηλαδή πέρα από αυτές τις 380 θα πάρει ακόμα 926.
Δείτε λίγο αυτό. Εγώ καταλαβαίνω ότι αυξάνονται οι θέσεις, δηλαδή πέρα από αυτές τις 380 θα πάρει ακόμα 926.
-
Επισκέπτης
Καλησπέρα παιδιά! Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω κάποιον ο οποίος έχει ήδη μπει στο σώμα με προηγούμενη προκήρυξη να μας ενημερώσει σχετικά με την εκπαίδευση, μετά από πόσο καιρό μπήκαν στη σχολή κτλ. Πιο πολύ ρωτάω γιατί εγώ δουλεύω σεζόν και σε μια ενδεχόμενη επιτυχία μου να ξέρω πότε περίπου προβλέπεται να μπουν οι επιτυχόντες κτλ. Κάποιες γενικές πληροφορίες δηλαδή. Ευχαριστώ πολύ και καλή επιτυχία σε όλους!
-
Arapis321
926-500 που πήρε -380 τώρα
Μετά θα δούνε πόσοι θα φύγουν κ θα πάρουν πάλι
Μετά θα δούνε πόσοι θα φύγουν κ θα πάρουν πάλι
-
Επισκέπτης
-
Arapis321
Τώρα θα πάρει 380
Στο μέλλον θα πάρει κ άλλους, δεν είναι απίθανο να πάρει περισσότερους από όσους λέει με τέτοιες ανάγκες κ εκλογές. Όσοι έκαναν αίτηση αξίζει να περιμένουν
Στο μέλλον θα πάρει κ άλλους, δεν είναι απίθανο να πάρει περισσότερους από όσους λέει με τέτοιες ανάγκες κ εκλογές. Όσοι έκαναν αίτηση αξίζει να περιμένουν
-
Kkalo
Μακάρι αδέρφια να μπούμε όλοι όσοι το γουστάρουμε εύχομαι τα καλύτερα…δεν ξέρουμε πόσες αιτήσεις να έγιναν στο περίπου ε;
-
Επισκέπτης
Ρε παιδιά ίσως εγώ είμαι μπετοβλακας, αλλά θεωρώ πως θα πάρει και τους +900 τώρα και γιαυτο να το έκανε. Ειδάλλως θα το έβγαζε τη στιγμή που θα ήταν να τους πάρει. (Δεν έχω κάποια πληροφορία. Μονολογώ)
-
Επισκέπτης
Μάλλον θα πάρει 380 λογικά τέλος Αυγούστου και όταν τελειώσουν βασικά δηλαδή μετά από 3 μήνες θα πάρει τους υπόλοιπους. Γιατί και στην Τρίπολη πήγαν 600+ Νοέμβρη και Φεβρουάριο μπήκε η επόμενη σειρά αλλά αυτοί πέρασαν ΠΚΕ Ιανουάριο
-
Επισκέπτης
Αρα τα ΠΚΕ πότε περίπου θα γίνουν ; Γνωρίζει κάποιος έχει ακούσει κάποιος κάτι ; Για να ξέρουμε κιόλας να είμαστε εδώ. Τέλη Ιουνίου ; Μέσα Ιουλίου ; Αύγουστο δεν νομίζω είναι νεκρός μήνας γενικά
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες