Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)
-
Jasontodd
- Στρατιώτης

- Posts in topic: 5
- Επάγγελμα: Στρατιωτικός
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)
καλησπέρα , θεωρείτε πως θα βγει εντός 2026 ?
-
NikosPatrinos
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος

- Posts in topic: 1
- Επάγγελμα: Μαθητής/Βοηθός Ηλεκτρολόγου
- Επικοινωνία:
Πιθανο, αλλα και να μην βγει θα βγει σιγουρα 27-28-29, σιγα μην σταματησουν τις προκυρυξεις. Οσο ειναι πανω θα περνουν κοσμο, ειτε συχνα ειτε αρεα
-
Επισκέπτης
Ρε παίδες μισό λεπτό. Δεν θα πρέπει να βγεί μια ακόμη προκήρυξη ΣΤΑ ΣΊΓΟΥΡΑ για τα 400 περίπου άτομα ώστε μα συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός προσλήψεων; Άσε που θα πρέπει να υπάρχουνε και επιλαχόντες ώστε αφού συμπληρώσει τις θέσεις να τραβάει για όσους θα φεύγουν. Μην ξεχνάτε ότι περιμένουμε και αποτελέσματα για τους φρουρούς στην τράπεζα της Ελλάδος που το 50% σίγουρα είναι ΕΦ. Εγώ πιστεύω ότι μέσα στο έτος θα βγάλει αναγκαστικά ακόμα μια τουλάχιστον για τις θέσεις αυτές ή μπορεί και για κάποιες έξτρα.
-
Επισκέπτης
ΟΛΟΙ λένε για Μάρτιο Απρίλιο νέα προκήρυξη. (Όλοι σημαίνει, στελέχη, εκπαιδευόμενοι, εφ κλπ) αναξιόπιστα μεν ακούγεται δε
-
Επισκέπτης
Μπορεί να το λένε όλοι το θέμα είναι να το πει ο υπουργός και να βγει επίσημα.
-
Επισκέπτης
Το θέμα είναι πως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
Και η μοριοδότηση άραγε ποια θα είναι (σίγουρα το θέμα είναι να βγει. Κουβέντα να γίνεται)
-
Επισκέπτης
Πιστεύω η ίδια. Δεν νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι. Και προσωπική γνώμη εάν βγει κάτι θα είναι προς τα τέλη καλοκαιριού, χωρίς να ξέρω κάτι. Ξαναλέω προσωπική άποψη εκφράζω.
-
Arapis321
Ο Χρυσοχοΐδης έλεγε ΤΟΠΟΘΈΤΗΣΗ το φθινόπωρο, που προϋποθέτει να έχουν μπει το πολύ μέχρι Αύγουστο, άρα τους προηγούμενους μήνες να βγει προκήρυξη. Αυτό καταλαβαίνω εγώ, ο καιρός θα δείξει.
-
Επισκέπτης
-
Arapis321
Διάβασε τις προηγούμενες σελίδες, έχω δώσει λινκ
-
Επισκέπτης
Καλησπέρα. Υπάρχει κάποιο νέο; Η διαδικασία ποια είναι, πρώτα βγαίνει προεδρικό διάταγμα , μετά προκυρηξη;
-
Επισκέπτης
Ναι αλλά αραξτε ρε μάγκες ακόμα δεν έχει βγάλει στον δρόμο τους 500ους θα πάρει καινούργια? Συνεχίστε τις ζωές ανεβάστε τα μόρια σας με διπλώματα αν και πλέον με την υπάρχουσα μοριοδοτηση δεν έχουν νόημα τα διπλώματα... Και όταν βγάλει θα το μαθεται...
-
Επισκέπτης
Με τους 600 που είχε πάρει το 25 έχω την εντύπωση ότι προς το τέλος όσο ήταν οι άλλοι μέσα πήρε και 65 ΕΦ στην Αμυγδαλέζα που είναι η αξιωματικοί, οπότε μια χαρά μπορεί να πάρει, επίσης έχουν πει και για Αστυνομία στα Μούσια
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες