+1 . Ας δοκιμάσει το παιδί, ό,τι και να του λένε εδώ αν δεν το δει από μόνος του δεν θα μάθει πως είναι. Ο καθένας εδώ έχει διαφορετικές εμπειρίες και σκοπούς. Για κάποιον μπορεί να ήταν χάλια για κάποιον άλλο όχι. Όλα είναι σχετικά. Ας δοκιμάσεις όμως πρώτα να δεις και μη παρατήσεις το πανεπιστήμιο. Εγώ λέω μπες δοκίμασε το επάγγελμα αν σε ενδιαφέρει και ίσως καταφέρεις να τελειώσεις και την σχολή παράλληλα κι όλο και κάπου θα αξιοποιηθείς.User5000 έγραψε: Πέμ Φεβ 12, 2026 1:41 pm Πραγματικά τέτοια μιζέρια και τέτοια ειρωνία δεν έχω ξαναδεί πραγματικά Γιαυτο έχουμε μείνει τόσο πίσω..δηλαδή τι ; Επειδή ο άνθρωπος ρωτάει μια γνώμη πέσατε όλοι να τον φάτε και τα λεφτά έτσι και τα λεφτά αλλιώς λες και εσείς βγάζετε το εκατομμύριο πραγματικά ανθρώπους που γράφουν σε τέτοιο νήμα και το παίζουν ιστορία λες και θα τους φάμε το πιάτο με τα φαγητό δεν τους παίρνω στα σοβαρά, λίγο να χαλαρώσουμε Γιαυτο έγινε αυτό το νήμα για να περνούμε μαθήματα γνώσεις και να απαντάμε σε όποια ερώτηση χρειάζεται ο κάθε άνθρωπος δεν τα γράφω αυτά για να το παίξω ιστορία αλλά με αυτό το σκεπτικό εννοείται πως θα μείνουμε για πάντα το ίδιο βγείτε από το καβούκι σας μην μένετε πίσω από το βουνό βοηθάτε τον συμπολίτη σας - συνάδελφο γιατί η ζωή τα φέρνει μπούμερανγκ ‘α είστε πάντα καλά εύχομαι υγεία και μυαλό και ότι αν έχετε στο μυαλό σας να το δοκιμάζετε γιατί μια ζωή έχουμε!
Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
-
Kwlotoumpas
- Δεκανέας - ΟΒΑ

- Posts in topic: 30
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
-
Diogenis123
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος

- Posts in topic: 17
Καλησπέρα παιδιά να ρωτήσω κάτι;Υπάρχει κάποιος εδώ μέσα στο φόρουμ που να τον καλέσανε για ορκομωσία κ να αρνήθηκε την θέση;
-
Επισκέπτης
Σε τι θα σου χρησιμεύσει αυτή η πληροφορία; Αν δεν θες να μπεις απλά μην μπεις.Diogenis123 έγραψε: Πέμ Φεβ 12, 2026 3:39 pm Καλησπέρα παιδιά να ρωτήσω κάτι;Υπάρχει κάποιος εδώ μέσα στο φόρουμ που να τον καλέσανε για ορκομωσία κ να αρνήθηκε την θέση;
-
Dimikwtc
Εγώ άκουσα ότι με το που τελειώσουμε την σχολή θα πάρουμε 3000€ .. ισχύει ; Επίσης γνωρίζουμε το πρόστιμο που τρως εάν παραιτηθεις ;
-
Επισκέπτης
Δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο αλλά μακάρι.
Θα τα μάθουμε όλα σε βάθος χρόνου.
-
Straw
Παίδες καλησπέρα, εγώ ήμουν από την πρώτη παρτίδα που μπήκαν Τρίπολη στους 600, τα λεφτά που θα παίρνετε στην σχολή είναι είναι περίπου στα 350 τον μήνα και εάν κάποιος αποφασίσει να παραιτηθεί μέσα στην σχολή πρέπει να επιστρέψει τους μισθούς που έχει πάρει, στην περίπτωση μου επειδή ήμουν και στην προκήρυξη της ΕΜΟΔΕ με κάλεσαν στους 2 πρώτους μήνες που ήμουν στην Τρίπολη και έφυγα, έφαγα "πρόστιμο" 1000 ευρώ (δηλαδή επιστροφή των μισθών). Επίσης να σημειωθεί ότι κάθε βδομάδα δίναμε και 30 ευρώ περίπου από την τσέπη μας για φαγητό στρατοπέδου, πράγμα αστείο γιατί το φαγητό ήταν χάλια προφανώς.
Τώρα για το παιδί που ρωτάει εαν αξίζει πιστεύω πως το καλύτερο θα ήταν να ρωτήσει κάποιον στον κοντινό του κύκλο ή έστω κάποιον αστυνομικό έξω, προσωπικά επειδή και εγώ το γούσταρα και έπρεπε να πάρω μια σημαντική απόφαση όσους ρώτησα συγγενείς ή όχι, γνωστούς και μη, όλοι μα όλοι μου είπαν πώς δεν αξίζει απο πολλές απόψεις. Επίσης όπως φαίνεται και στο φόρουμ δεν κάνουν όλοι για αυτή την δουλειά και θα το δείτε και μέσα στη σχολή αλλά και μετά μέσα στο σώμα πώς όχι απλά μερικοί δεν κάνουν αλλά είναι και επικίνδυνοι και μπορεί να μπλέξουν και εσάς γιατί καλά είναι όλα στο μυαλό αλλά δυστυχώς η νομοθεσία είναι πολύ αυστηρή όσο αφορά τον αστυνομικό προσωπικό.
Τώρα για το παιδί που ρωτάει εαν αξίζει πιστεύω πως το καλύτερο θα ήταν να ρωτήσει κάποιον στον κοντινό του κύκλο ή έστω κάποιον αστυνομικό έξω, προσωπικά επειδή και εγώ το γούσταρα και έπρεπε να πάρω μια σημαντική απόφαση όσους ρώτησα συγγενείς ή όχι, γνωστούς και μη, όλοι μα όλοι μου είπαν πώς δεν αξίζει απο πολλές απόψεις. Επίσης όπως φαίνεται και στο φόρουμ δεν κάνουν όλοι για αυτή την δουλειά και θα το δείτε και μέσα στη σχολή αλλά και μετά μέσα στο σώμα πώς όχι απλά μερικοί δεν κάνουν αλλά είναι και επικίνδυνοι και μπορεί να μπλέξουν και εσάς γιατί καλά είναι όλα στο μυαλό αλλά δυστυχώς η νομοθεσία είναι πολύ αυστηρή όσο αφορά τον αστυνομικό προσωπικό.
-
Straw
Γενικά η εκπαίδευση είναι 3 μήνες στην Τρίπολη, μετά ενα μήνα πρακτική και στην συνέχεια τοποθέτηση στην υπηρεσία σου. Για τα χρήματα μετά δεν μπορώ να είμαι σίγουρος αλλά από όσο θυμάμαι με τα παιδιά που μιλούσα είναι περίπου στα 350 με 400 για 3 με 4 μήνες και μετά παίρνεις 1500 με αναδρομικά μέσα, μετά συνεχίζεις κοντά στα 1000 με 1100, κάποιες υπηρεσίες έχουν και ένα επίδομα, πχ στην ασφάλεια που έλεγε κάποιος δεν παίρνουν κάτι έξτρα και μπορεί το ωράριο να ξεπεράσει κάποιες φορές το κλασικό οκτάωρο. Εγώ θα έλεγα του παιδιού να το δοκιμάσει αλλά εάν τελικά αποφασίσει ότι δεν είναι γιαυτόν δεν ξέρω πότε μπορεί να φύγει και δυστυχώς μάγκες ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω. Καλές βάρδιες εύχομαι.
-
Επισκέπτης
Αδερφέ πόσοι είχατε παραιτηθεί από εκείνη την φουρνιά με τους 600?
Γενικά υπάρχουν οντως παραιτήσεις ή είναι φήμες αυτα?
Γενικά υπάρχουν οντως παραιτήσεις ή είναι φήμες αυτα?
-
Επισκέπτης
Μαθήματα και τέτοια μέσα ήτανε αυστηρά;Straw έγραψε: Πέμ Φεβ 12, 2026 8:55 pm Γενικά η εκπαίδευση είναι 3 μήνες στην Τρίπολη, μετά ενα μήνα πρακτική και στην συνέχεια τοποθέτηση στην υπηρεσία σου. Για τα χρήματα μετά δεν μπορώ να είμαι σίγουρος αλλά από όσο θυμάμαι με τα παιδιά που μιλούσα είναι περίπου στα 350 με 400 για 3 με 4 μήνες και μετά παίρνεις 1500 με αναδρομικά μέσα, μετά συνεχίζεις κοντά στα 1000 με 1100, κάποιες υπηρεσίες έχουν και ένα επίδομα, πχ στην ασφάλεια που έλεγε κάποιος δεν παίρνουν κάτι έξτρα και μπορεί το ωράριο να ξεπεράσει κάποιες φορές το κλασικό οκτάωρο. Εγώ θα έλεγα του παιδιού να το δοκιμάσει αλλά εάν τελικά αποφασίσει ότι δεν είναι γιαυτόν δεν ξέρω πότε μπορεί να φύγει και δυστυχώς μάγκες ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω. Καλές βάρδιες εύχομαι.
-
Επισκέπτης
Το θέμα είναι να θες να την κάνεις την δουλειά αυτή, αν δεν θες καλύτερα μην πατήσεις καν στην σχολή. Δεν είναι ααα μόνιμη θέση και κάνουμε αβέρτα αιστήσεις σε ό,τι προκήρυξη να ‘ναι. Αυτό ποτέ δεν το κατάλαβα που κάνετε αρκετοί. Εγώ για Ε.Φ ήθελα, τελικά μπήκα και τελοσ . Ούτε πυροσβεστικές ούτε ΕΠΟΠ ούτε τίποτα.
Επίσης γι’ αυτόν που λέει πήγε ΕΜΟΔΕ ενώ ήταν Ε.Φ άλλο ΕΜΟΔΕ άλλο αστυνομία. Καμία σχέση τα 2 μεταξύ τους οπότε δεν καταλαβαίνω πως πήγες σε κάτι τόσο διαφορετικό εφόσον και καλά γούσταρες αστυνομία. Σημασία έχει εσύ τι θες όχι οι άλλοι. Τέλος πάντων δεν με αφορά ούτε με ενδιαφέρει στην τελική. Μπείτε όσοι το αγαπάτε αλλιώς παρά πολύ πιθανό να παραιτηθείτε.
Επίσης γι’ αυτόν που λέει πήγε ΕΜΟΔΕ ενώ ήταν Ε.Φ άλλο ΕΜΟΔΕ άλλο αστυνομία. Καμία σχέση τα 2 μεταξύ τους οπότε δεν καταλαβαίνω πως πήγες σε κάτι τόσο διαφορετικό εφόσον και καλά γούσταρες αστυνομία. Σημασία έχει εσύ τι θες όχι οι άλλοι. Τέλος πάντων δεν με αφορά ούτε με ενδιαφέρει στην τελική. Μπείτε όσοι το αγαπάτε αλλιώς παρά πολύ πιθανό να παραιτηθείτε.
-
Επισκέπτης
αιτήσεις*Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Φεβ 12, 2026 10:44 pm Το θέμα είναι να θες να την κάνεις την δουλειά αυτή, αν δεν θες καλύτερα μην πατήσεις καν στην σχολή. Δεν είναι ααα μόνιμη θέση και κάνουμε αβέρτα αιστήσεις σε ό,τι προκήρυξη να ‘ναι. Αυτό ποτέ δεν το κατάλαβα που κάνετε αρκετοί. Εγώ για Ε.Φ ήθελα, τελικά μπήκα και τελοσ . Ούτε πυροσβεστικές ούτε ΕΠΟΠ ούτε τίποτα.
-
User5000
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος

- Posts in topic: 18
- Ενδιαφέροντα: Γυμναστική
- Επάγγελμα: Μηχανικός
Ετσι ακριβώς φίλε λες αλήθειες!Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Φεβ 12, 2026 10:44 pm Το θέμα είναι να θες να την κάνεις την δουλειά αυτή, αν δεν θες καλύτερα μην πατήσεις καν στην σχολή. Δεν είναι ααα μόνιμη θέση και κάνουμε αβέρτα αιστήσεις σε ό,τι προκήρυξη να ‘ναι. Αυτό ποτέ δεν το κατάλαβα που κάνετε αρκετοί. Εγώ για Ε.Φ ήθελα, τελικά μπήκα και τελοσ . Ούτε πυροσβεστικές ούτε ΕΠΟΠ ούτε τίποτα.
-
Επισκέπτης
Δεν ξέρω εάν έχεις σπίτι στην Αθήνα, αν έχεις κάνα ακίνητο να τα τσεπώνεις ή αν στα δίνουν κάθε μήνα οι γονείς σου αλλά αν όχι, όταν θα περάσουν τα χρόνια και θες να κάνεις οικογένεια και είσαι ακόμα Αθήνα στο νοίκι τότε έλα να μου πεις ότι δεν καταλαβαίνεις πως πήγα ΕΜΟΔΕ και άμα και καλά την γούσταρα την αστυνομία. Η λογικά οι τόσες παραιτήσεις ή η αποχή που εχει το σώμα είναι τυχαίο. Αφού δεν καταλαβαίνεις και πρέπει εγώ να στα εξηγήσω τότε μάλλον δεν έχεις ιδέα τι συμβαίνει έξω.Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Φεβ 12, 2026 10:44 pm Το θέμα είναι να θες να την κάνεις την δουλειά αυτή, αν δεν θες καλύτερα μην πατήσεις καν στην σχολή. Δεν είναι ααα μόνιμη θέση και κάνουμε αβέρτα αιστήσεις σε ό,τι προκήρυξη να ‘ναι. Αυτό ποτέ δεν το κατάλαβα που κάνετε αρκετοί. Εγώ για Ε.Φ ήθελα, τελικά μπήκα και τελοσ . Ούτε πυροσβεστικές ούτε ΕΠΟΠ ούτε τίποτα.
-
Επισκέπτης
Ρε μάγκες μην το παίζετε ειδήμων σε όλα και μην ζαλίζεται με αυτές τις ασυναρτησίες που λέτε περί για να μπεις στην αστυνομία πρέπει να την αγαπάς και αυτές τις κουταμαρες. Δηλαδή συγνώμη τώρα άσε το πριν και το τώρα που υποτίθεται ότι έχουμε ανάπτυξη μη χέσω... Στην κρίση που ο κόσμος έχανε τις δουλειές του και είχαμε ένα σωρό αυτοκτονίες από συνανθρώπους μας που η αύξηση μέσω των παραγωγικών σχολών στρατός αστυνομία λιμενικό Πυροσβεστική ήταν στον Θεό όλα τα παιδιά που μπαίνανε γουστάρουν την αστυνομία? Και αν έβγαζε προκηρύξεις για ειδικούς φρουρούς μέσα στην κρίση για 1000 θέσεις πχ θα γινόντουσαν 20.000 αιτήσεις όπως έγινε το 19 που προφανώς ακόμα η οικονομία θεωρητικά ήταν χειρότερη από τι σήμερα. Έχεις δει τι κόσμος μπαίνει από την οππι και μετά? Αυτούς πού μπήκαν πέρσι και αυτούς που θα μπουν τώρα? Πού εξαντλήθηκε ο πίνακας, αυτοί πιστεύεις γουστάρουν την αστυνομία ή απλά μπήκαν γιατί βαριουνται να δουλέψουν σε αυτό πού σπούδασαν και θέλουν να βολευτουν στο δημόσιο?
-
Επισκέπτης
Βλέπεις κάτι κοπελίτσες ένα μισή μέτρο πού είδαν ότι είχαν τα μόρια και σου λέει εδώ είμαστε δεν θέλω να φύγω στο εξωτερικό σώθηκα ας μπω εδώ κάθε 26 του μηνός θα πληρώνομαι. Αφήστε αυτές τις βλακείες που λέτε ο επαρχιώτης θα παραιτηθεί κάποια στιγμή γιατί θα σαπίσει εδώ στην Αθήνα με το ψωροχιλιαρικο αλλά για κάποιον 20-30 χρονών που μένει με τους γονείς του είναι παράδεισος. Εγώ ζηλεύω κάτι πιτσιρίκια που μπαίνουν τώρα 20 χρονών 5 χρόνια να κάτσεις με τους γονείς σου θα βάλεις 50 χιλιάδες στην άκρη θα πάρεις ένα δάνειο θα πάρεις σπίτι. Ποιος θα παραιτηθεί αν μπεις αστυνομία σώθηκες. Τώρα μιλάμε για νορμάλ μυαλά όχι να έχεις σπίτι με τους δικούς σου και να πας να δίνεις τα χρήματα στους χαραμοφάηδες τους σπιτονοικοκυρηδες και μετά να μου κλαίγεσαι δεν μου φτάνουν. Αν είσαι από Αθήνα θα κινηθείς έξυπνα σε πέντε χρόνια είσαι άρχοντας απλά θέλει λίγο οικονομία σιγά και οι παππούδες μας με θυσίες τα μάζεψαν.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες