1400 άτομα για 876 θέσεις και δεν θα καλυφθούν; θα δείξει .Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 22, 2026 3:15 pmΝαι. Θα βγεί η Καρυστιανού!!! Πιστεύω ότι από τον υπάρχοντα πίνακα δεν θα καλυφθούν οι θέσεις. Τώρα αν θα βγάλει νέα προκήρυξη κανείς δεν το ξέρει.
Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
-
Επισκέπτης
Καλησπέρα σε όλους. Αν σκεφτούμε ότι για 900 άτομα (300 Νοέμβριο 2024 + 600 Ιανουάριο 2025) , ο πίνακας έφτασε περίπου στην θέση 1700 δηλαδή σχεδόν στο διπλάσιο δλδ, και αν λάβουμε υπόψιν ότι ( χωρίς να θέλω να θίξω και να προσβάλλω κανένα, απλά μιλώντας πάντα θεωρητικά ) :
α) η προκήρυξη τότε ήταν φρέσκια και υπήρξε τόση αποχή και κόψιμο
β) έχει περάσει 1.5 έτος από την έκδοση της προκυρηξης, πολλοί άλλαξαν γνώμη, μπήκαν σε άλλες προκηρύξεις, προχώρησαν την ζωή τους
γ) πολλά παιδιά είχαν "ξεχάσει" την προκυρηξη καθώς δεν υπήρχε ενημέρωση τόσο καιρό , και είναι πιθανό να μην είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι για τα αθλήματα
δ)όσο πέφτουν τα μόρια , λιγότερα άτομα έχουν βγάλει ειδικές δυνάμεις κλπ ( υποθέτοντας ότι κάποιος που έβγαλε ειδικές δυνάμεις είναι πιο αθλητικός , περισσότερες πιθανότητες να περάσει αθλήματα κλπ )
ε) αναφορές στο παρόν θέμα του φορουμ , σε προηγούμενες σελίδες ότι κάποιοι δεν ανταποκρίθηκαν (αποχή) , ότι κόπηκαν πάρα πολλοί στα αθλήματα κλπ ( τα οποία βεβαια μπορεί και να μην ισχύουν)
στ) το γεγονός ότι κάποιοι θα παραιτηθούν μέσα στην σχολή ( όπως έγινε σε προηγούμενες σειρές, όποτε ίσως χρειαστεί κάποια "πηγή" για την κάλυψη αυτών των θεσεων)
Καταλήγουμε στο υποθετικό συμπέρασμα ότι είναι πολύ πιθανό να μην επαρκούν τα περιπου 1400 άτομα που κλήθηκαν για την πλήρωση των θέσεων.
Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους όσους περνάνε ΠΚΕ αυτές τις ημέρες , και όσοι το γουστάρουν και το αξίζουν πραγματικά να μπούνε με το καλό είτε σε αυτή είτε σε επόμενη προκυρηξη .
α) η προκήρυξη τότε ήταν φρέσκια και υπήρξε τόση αποχή και κόψιμο
β) έχει περάσει 1.5 έτος από την έκδοση της προκυρηξης, πολλοί άλλαξαν γνώμη, μπήκαν σε άλλες προκηρύξεις, προχώρησαν την ζωή τους
γ) πολλά παιδιά είχαν "ξεχάσει" την προκυρηξη καθώς δεν υπήρχε ενημέρωση τόσο καιρό , και είναι πιθανό να μην είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι για τα αθλήματα
δ)όσο πέφτουν τα μόρια , λιγότερα άτομα έχουν βγάλει ειδικές δυνάμεις κλπ ( υποθέτοντας ότι κάποιος που έβγαλε ειδικές δυνάμεις είναι πιο αθλητικός , περισσότερες πιθανότητες να περάσει αθλήματα κλπ )
ε) αναφορές στο παρόν θέμα του φορουμ , σε προηγούμενες σελίδες ότι κάποιοι δεν ανταποκρίθηκαν (αποχή) , ότι κόπηκαν πάρα πολλοί στα αθλήματα κλπ ( τα οποία βεβαια μπορεί και να μην ισχύουν)
στ) το γεγονός ότι κάποιοι θα παραιτηθούν μέσα στην σχολή ( όπως έγινε σε προηγούμενες σειρές, όποτε ίσως χρειαστεί κάποια "πηγή" για την κάλυψη αυτών των θεσεων)
Καταλήγουμε στο υποθετικό συμπέρασμα ότι είναι πολύ πιθανό να μην επαρκούν τα περιπου 1400 άτομα που κλήθηκαν για την πλήρωση των θέσεων.
Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους όσους περνάνε ΠΚΕ αυτές τις ημέρες , και όσοι το γουστάρουν και το αξίζουν πραγματικά να μπούνε με το καλό είτε σε αυτή είτε σε επόμενη προκυρηξη .
-
Επισκέπτης
Παιδιά μιλάτε για καινούργια προκήρυξη και ακόμα δεν έχει γίνει η κατάταξη σε αυτούς που καλέσανε τώρα περιμένετε να γίνει η κατάταξη πρώτα και τότε θα δείτε πόσοι έφυγαν και πόσοι έμειναν
-
Επισκέπτης
Πεστα ρε παλικαρε γιατί μας πρηξανε
Παιδιά ξυδακι όσοι δεν ρίξατε για δικούς σας λόγους, μέχρι όμως να βγουν αποτελέσματα για εμάς που περάσαμε και τα παιδιά που δίνουν ΠΚΕ αυτήν την περίοδο μην μας πρήζεται με καινούργια προκήρυξη που στο κάτω κάτω δεν θα βγει γιατί είμαστε ήδη περασμένοι από προηγούμενα ΠΚΕ και θα περάσουν και τώρα τα υπόλοιπα παιδιά για να συμπληρωθεί.
Καλοί επιτυχία σε όλα τα παιδιά που δίνουν
Οι υπόλοιποι να ελπίζεται για του χρόνου και να σταματήσετε να είστε σκατοψυχοι με τα παιδιά, που έχουν το άγχος τους μην έχουν κι εσάς τους ***** να τους σπάτε τα *****
-
Επισκέπτης
Λέει αμοιβάδα αυτός που αναφέρει για προκήρυξη στην τράπεζα της Ελλάδος στο νήμα τών ειδικών φρουρών παιδιά...
-
Επισκέπτης
Μήπως κοπηκες φίλε μου και είσαι τόσο σπασμένος? Όσο άγχος έχετε εσείς που περνάτε ΠΚΕ , άλλο τόσο έχουν αυτοί που δεν τους δόθηκε καν η ευκαιρία να κάνουν χαρτιά , ο καθένας για τον λόγο του. Ο άλλος πιο πάνω είπε την γνώμη του και εσύ κάνεις τέτοια επίθεση? Ηρεμήστε λίγο .Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 22, 2026 5:29 pmΠεστα ρε παλικαρε γιατί μας πρηξανε
Παιδιά ξυδακι όσοι δεν ρίξατε για δικούς σας λόγους, μέχρι όμως να βγουν αποτελέσματα για εμάς που περάσαμε και τα παιδιά που δίνουν ΠΚΕ αυτήν την περίοδο μην μας πρήζεται με καινούργια προκήρυξη που στο κάτω κάτω δεν θα βγει γιατί είμαστε ήδη περασμένοι από προηγούμενα ΠΚΕ και θα περάσουν και τώρα τα υπόλοιπα παιδιά για να συμπληρωθεί.
Οι υπόλοιποι να ελπίζεται για του χρόνου και να σταματήσετε να είστε σκατοψυχοι με τα παιδιά, που έχουν το άγχος τους μην έχουν κι εσάς τους ***** να τους σπάτε τα *****
-
Lexari
-
Επισκέπτης
Εγώ έχω περάσει από το 5ο ΠΚΕ και περιμένω από τον Μάιο πέρυσι που βγήκαν τα αποτελέσματα μας να μπω επιτέλους σχολή. Αυτό όμως που δεν μπορώ είναι να βλέπω τόσον καιρό να ρωτατε αν θα βγει καινούργια. Ρε αφήστε τα παιδιά να δώσουν ΠΚΕ όπως κάναμε και εμείς οι προηγούμενοι,να περάσουν όσοι είναι να περάσουν και να μπούμε επιτέλους σχολήΕπισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 22, 2026 5:50 pmΜήπως κοπηκες φίλε μου και είσαι τόσο σπασμένος? Όσο άγχος έχετε εσείς που περνάτε ΠΚΕ , άλλο τόσο έχουν αυτοί που δεν τους δόθηκε καν η ευκαιρία να κάνουν χαρτιά , ο καθένας για τον λόγο του. Ο άλλος πιο πάνω είπε την γνώμη του και εσύ κάνεις τέτοια επίθεση? Ηρεμήστε λίγοΕπισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 22, 2026 5:29 pmΠεστα ρε παλικαρε γιατί μας πρηξανε
Όταν και εάν έρθεις ποτέ στην θέση μου, μπορείς να μιλήσεις πάλι τότε
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
Παιδιά όσοι περάσαμε τα ΠΚΕ ξέρετε μήπως πότε θα μας καλέσουν για να ορκιστούμε και να υπογράψουμε σύμβαση? Το λέω για να ξέρουμε πότε θα παραιτηθούμε από τις δουλειές μας. Τα ΠΚΕ πρέπει να τελειώνουν 2 Φλεβάρη οπότε μέχρι τις δέκα δεν θα μας φωνάξουν?
-
Επισκέπτης
Εγώ όταν πήγα στο τμήμα για αποτυπώματα μου έδωσαν και μια βεβαίωση που λέει η κατάταξη θα πραγματοποιηθεί από 7 μέχρι και 15 Φεβρουαρίου
-
Επισκέπτης
Εμένα όταν μου πήραν αποτυπώματα μου είπαν 7-16
-
Επισκέπτης
Εντάξει ρε παιδιά, χαλαρώστε. Τις ίδιες ημερομηνίες σας είπαν πάνω κάτω.
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
Καλησπέρα παιδιά πως ήταν σήμερα θα αθλήματα? Εγώ δίνω αύριο πρώτα ο Θεός. Είναι ελαστικοί ή ΦΟΎΛ αυστηρά όπως την δημοτική?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες