Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
Παιδιά με κάλεσαν σήμερα το πρωί κατά τις 11 και μ είπαν ότι είχα προθεσμία μέχρι το μεσημέρι τους απαντήσω για το εάν θα συνεχίσω σε πρόσληψη ή παραίτηση.
Δυστυχώς μετά από τόσους μήνες αναμονής πολλά άλλαξαν και δεν θα συνεχίσω
Όφειλα να ενημερώσω την ομάδα
Τι και πως παιδιά δεν ξέρω απλά με πήραν και μ είπαν μόνο αν θα συνεχίσω ή αν θαπαραιτηθω τίποτα άλλο.
Τι και πως παιδιά δεν ξέρω απλά με πήραν και μ είπαν μόνο αν θα συνεχίσω ή αν θαπαραιτηθω τίποτα άλλο.
Παιδεία για φρουρούς θα βγάλει θέσεις για βουρβουνι Φλώρινας?
λέτε από αυτούς του ειδικούς φρουρούς που θα πάρει να στείλει και στην καινούργια υπηρεσία στους καταυλισμούς ή αν όχι που θα τους τοποθέτηση στο περίπου
Είχες περάσει πκε τον Μάιο και για αυτό σε πήρανε τηλέφωνο το πρωι ;
Χαχαχα ρε τι διαβάζω; https://www.skai.gr/news/greece/roma-as ... ipseis/amp
Άκρος ρατσιστικό. Αν θέλουν να γίνουν αστυνομικοί η να μαζέψουν μόρια για προκήρυξεις η να κάτσουν να πληρώσουν έναν σκασμό λεφτά στην μαφία των φροντιστηρίων.
Χωριά που θα βάλουν τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα.
Χωριά που θα βάλουν τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα.
Θα πάρει παιδιά 100 άτομα … αλλά ρομα ! Ελληνοι είμαστε στην Ελλάδα ζουμαστε λεμε κ αυτό το πατ γροψ
Μόνο και μόνο από τη κατακραυγή δεν νομίζω να προχωρήσει τέτοιο εγχείρημα.
Μπορει να μας πεις άμα ήτανε από τον πίνακα μπουν πέρασαν τα 85 άτομαΕπισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 24, 2025 7:39 pm Παιδιά με κάλεσαν σήμερα το πρωί κατά τις 11 και μ είπαν ότι είχα προθεσμία μέχρι το μεσημέρι τους απαντήσω για το εάν θα συνεχίσω σε πρόσληψη ή παραίτηση.
Ήταν από τους 600 που πέρασαν πκε τον Γενάρη..Δεν φτάσαν ακόμα να καλούν από τους επιλαχόντες του Μαίου.Επισκέπτης έγραψε: Παρ Σεπ 26, 2025 2:48 pmΜπορει να μας πεις άμα ήτανε από τον πίνακα μπουν πέρασαν τα 85 άτομαΕπισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 24, 2025 7:39 pm Παιδιά με κάλεσαν σήμερα το πρωί κατά τις 11 και μ είπαν ότι είχα προθεσμία μέχρι το μεσημέρι τους απαντήσω για το εάν θα συνεχίσω σε πρόσληψη ή παραίτηση.
Δεν μπήκαν στη σχολή οι 600 του Γενάρη ακόμα ;Επισκέπτης έγραψε: Παρ Σεπ 26, 2025 7:41 pmΉταν από τους 600 που πέρασαν πκε τον Γενάρη..Δεν φτάσαν ακόμα να καλούν από τους επιλαχόντες του Μαίου.Επισκέπτης έγραψε: Παρ Σεπ 26, 2025 2:48 pmΜπορει να μας πεις άμα ήτανε από τον πίνακα μπουν πέρασαν τα 85 άτομαΕπισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 24, 2025 7:39 pm Παιδιά με κάλεσαν σήμερα το πρωί κατά τις 11 και μ είπαν ότι είχα προθεσμία μέχρι το μεσημέρι τους απαντήσω για το εάν θα συνεχίσω σε πρόσληψη ή παραίτηση.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες