Προκήρυξη για ΕΜΟΔΕ (2025)
Re: Προκήρυξη για ΕΜΟΔΕ (2025)
Καλημέρα γνωρίζει κάποιος πότε θα γίνουν αθλήματα???Ευχαριστώ!!!
Συμφωνώ με ανεπίσημη πληροφορία την επόμενη εβδομάδα,ψηφίζεται σήμερα το νομοσχέδιο και λογικά το απόγευμα βγαίνει η διαταγή.Οποτε Δευτέρα έως Παρασκευή θα έχουμε αθλήματα,επιτροπές κτλ.
Ευχαριστώ πολύ....φίλος καλή επιτυχία σε όλους μας!!
Ρε παιδιά δεν γίνεται να μην έχει ακουστεί κάτι.. πολύ ησυχία λέτε να πάει για φθινόπωρο;
Ξέρουμε πόσους θα καλέσουν για αθλήματα κλπ...όλους ή κάποιο συγκεκριμένο αριθμό?
Δεν πιστεύω από την στιγμή που έτρεξαν τα πράγματα τόσο πολύ μέσα στης μέρες θα βγει.....όχι τίποτα άλλο μας βγήκαν τα χέρια και στο γυμναστήριο...
η αλήθεια είναι και εγώ το ίδιο πίστευα για Οκτώβριο Νοέμβριο.....τώρα τι να πω!!!
Καλημέρα συμφωνώ με τον φίλο πάνω διότι φτάσαμε Ιούλιο δεν υπάρχουν αξιωματικοί για εκπαίδευση λόγο ότι η χώρα βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση από φωτιές...και εγώ σας το είπα ότι θα πάει τέλος χρονιάς!!
Τα αθλήματα θα δοθούν τώρα μην ακούτε κανέναν.Η εκπαίδευση μπορεί να αργήσει .Οπότε μην χάνετε προπονήσεις και υπομονή .Αφήστε τι λέει ο κάθε πικραμένος εδώ μέσα.
Αυτό ακριβώς....!!!η προκήρυξη είναι του 25 δεν είναι του 26...!!!!
Δεν γίνεται να μην ξέρει κάποιος τι θα γίνει!!! Να μας δώσει μια σαφή απάντηση!!!ένας φίλος μου είπε αν δεν βγούνε αυτήν την εβδομάδα πάει για Δεκέμβριο!!!και η αλήθεια είναι δεν προλαβαίνει και πολλά πράγματα!!! Εγώ πιστεύω η εμοδε πάει για Δεκέμβριο και οι επιλαχόντες εποχικοί με το καινούργιο έτος!!!
Τα αθλήματα και οι επιτροπές δεν γίνεται να πάνε Δεκέμβριο,ούτε Σεπτέμβριο κτλ είναι παράλογο.Η εκπαίδευση και η τοποθέτηση υπάρχουν πλέον μεγάλες πιθανότητες να πάνε για τότε αλλά οι επιτροπές δεν μπορούν να αργήσουν.Ισως πάνε 1-2 εβδομάδες αργότερα όταν θα ευνοούν λίγο οι συνθήκες.Μιλαμε για 2-3 μέρες ιστορία.Υπαρχουν έτοιμες υγειονομικές καρτέλες,δηλαδή εάν κάποιος χτυπήσει θα χάσει τη θέση του? Πρέπει να αρχίσουμε όλοι οι επιτυχόντες να πιέζουμε να γίνουν τα αθλήματα τώρα δεν μας συμφέρει να αργήσει γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται.
Η εκπαίδευση θα έχει λογική να γίνει σε μεταγενέστερο χρόνο και νομίζω είναι λογικό αυτό.Δεν γίνεται να κάνεις εκπαίδευση 137 άτομα σε συνθήκες καύσωνα από όπου και εάν το δεις είναι παράλογο.Αλλα τουλάχιστον οι επιτροπές να γίνουν τώρα.Καλα ούτε αυτό είναι σωστό να δίνουμε αθλήματα μέσα στο καύσωνα αλλά νομίζω όλοι είμαστε καλά προετοιμασμένοι ακόμα και έτσι να τα περάσουμε.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες