Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Arxisminias
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 137
Ενδιαφέροντα: Κυνηγι
Επάγγελμα: Στρατιωτικός

Re: Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)

Δημοσίευση από Arxisminias »

dimisbo έγραψε: Δευ Ιούλ 28, 2025 4:23 pm
Arxisminias έγραψε: Δευ Ιούλ 28, 2025 11:12 am
dimisbo έγραψε: Δευ Ιούλ 28, 2025 1:15 am Σχετικά με τους στρατολογους ο γιος μου περασε ΕΠΟΠ και τωρα ειναι στην Τρίπολη κ τέλος του μήνα θα πάνε Καβούρι για εκπαίδευση ειδικότητας, τους ειπαν ότι όλοι θα φύγουν παραμεθωριο και νησιά δεν τους ανεφαιραν για Αθήνα .

Καλημέρα ακούστε να δείτε τα παιδιά οι στρατολόγοι είναι 16 προστέθηκαν αυτές τις μέρες άλλοι 2 γίνανε 18 την παρασκευή έφυγε 1 παιδί γιατί πέρασε αλλού λοιπόν τα παιδιά τα περισσότερα θα έρθουν Αθήνα δεν θα πάνε παραμεθόριο έχει μεγάλη ανάγκη στρατολόγων ο νόμος αττικής το τελευταίο 2μηνο αποστρατεύτηκαν μεγάλος αριθμός στρατολόγων γυναίκες από το ΓΕΑ θα απορροφηθεί λοιπόν μεγάλος αριθμός στα επιτελεία τις αττικής ΓΕΑ ΔΑΕ ΔΑΥ ΣΧΟΛΗ ΙΚΑΡΩΝ ΣΜΥΑ ΚΑΙ 251 ΓΝΑ στα νησιά η αεροπορία κάνει προγραμματισμό κάθε χρόνο και είναι μεταθέσεις διετίας οπότε έχει κάνει προγραμματισμό φέτος δεν ξέρω αν το παιδι σας το βολεύει η Αθήνα η όχι αλλά για αρχή θα έρθει Αθήνα κατά 90% μετά από λίγα χρόνια θα πάει νησί σίγουρα 

Έφυγαν αρκετοί στρατολογοι απο την πρώτη εβδομάδα κιολας και ανπληρωθηκαν ,όχι δεν τον  βολεύει η Αθήνα αν και στο ΓΕΑ υπηρέτησε ο γιος μου την θητεία του ως αστυνομικός δεν θέλει να ζήσει πάλι εκεί, και ξαναλέω δεν τους έχουν προϊδεάσει για κάτι τέτοιο θεωρώ ότι αν το ήξερε θα είχε παραιτηθεί , θα φανεί πιστεύω τις επόμενες μέρες, σε ευχαριστώ για την συζήτηση 

Ακούστε με μια κοπέλα δεν παρουσιάστηκε την πρώτη μέρα και ένα παλικάρι παραιτήθηκε την παρασκευή γιατί πέρασε πυροσβεστική δεν έφυγε κανείς άλλος στρατολόγος αυτά τα δύο άτομα μακάρι να βγω ψεύτης για σας αλλά νομίζω την Αθήνα δεν θα την γλιτώσει 

dimisbo

Δημοσίευση από dimisbo »

Arxisminias έγραψε: Δευ Ιούλ 28, 2025 4:52 pm
Arxisminias έγραψε: Δευ Ιούλ 28, 2025 11:12 am

Καλημέρα ακούστε να δείτε τα παιδιά οι στρατολόγοι είναι 16 προστέθηκαν αυτές τις μέρες άλλοι 2 γίνανε 18 την παρασκευή έφυγε 1 παιδί γιατί πέρασε αλλού λοιπόν τα παιδιά τα περισσότερα θα έρθουν Αθήνα δεν θα πάνε παραμεθόριο έχει μεγάλη ανάγκη στρατολόγων ο νόμος αττικής το τελευταίο 2μηνο αποστρατεύτηκαν μεγάλος αριθμός στρατολόγων γυναίκες από το ΓΕΑ θα απορροφηθεί λοιπόν μεγάλος αριθμός στα επιτελεία τις αττικής ΓΕΑ ΔΑΕ ΔΑΥ ΣΧΟΛΗ ΙΚΑΡΩΝ ΣΜΥΑ ΚΑΙ 251 ΓΝΑ στα νησιά η αεροπορία κάνει προγραμματισμό κάθε χρόνο και είναι μεταθέσεις διετίας οπότε έχει κάνει προγραμματισμό φέτος δεν ξέρω αν το παιδι σας το βολεύει η Αθήνα η όχι αλλά για αρχή θα έρθει Αθήνα κατά 90% μετά από λίγα χρόνια θα πάει νησί σίγουρα 

Έφυγαν αρκετοί στρατολογοι απο την πρώτη εβδομάδα κιολας και ανπληρωθηκαν ,όχι δεν τον  βολεύει η Αθήνα αν και στο ΓΕΑ υπηρέτησε ο γιος μου την θητεία του ως αστυνομικός δεν θέλει να ζήσει πάλι εκεί, και ξαναλέω δεν τους έχουν προϊδεάσει για κάτι τέτοιο θεωρώ ότι αν το ήξερε θα είχε παραιτηθεί , θα φανεί πιστεύω τις επόμενες μέρες, σε ευχαριστώ για την συζήτηση 

Ακούστε με μια κοπέλα δεν παρουσιάστηκε την πρώτη μέρα και ένα παλικάρι παραιτήθηκε την παρασκευή γιατί πέρασε πυροσβεστική δεν έφυγε κανείς άλλος στρατολόγος αυτά τα δύο άτομα μακάρι να βγω ψεύτης για σας αλλά νομίζω την Αθήνα δεν θα την γλιτώσει 

Με τα ενοίκια της Αθήνας δύσκολο να καθίσει φίλε μου , δεν θα βγαίνει οικονομικά οπουδήποτε αλλού θα την παλέψει αλλά Αθήνα με τιποτα κάτω απο 500 ευρω δεν θα βρει κάτι αξιοπρεπές να μένει. 

Effie

Δημοσίευση από Effie »

Ξέρετε η εκπαίδευση ειδικότητας για ποσο διαρκεί; Ας πούμε ως υλικονομος.. Επίσης παρέχεται η δυνατότητα διαμονής στο Καβούρι;
Arxisminias
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Effie έγραψε: Δευ Ιούλ 28, 2025 10:33 pm Ξέρετε η εκπαίδευση ειδικότητας για ποσο διαρκεί; Ας πούμε ως υλικονομος.. Επίσης παρέχεται η δυνατότητα διαμονής στο Καβούρι;

Τώρα τι ρωτάς την παρασκευή ορκίζεσαι τέλος 

Arxisminias
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

dimisbo έγραψε: Δευ Ιούλ 28, 2025 7:11 pm

Με τα ενοίκια της Αθήνας δύσκολο να καθίσει φίλε μου , δεν θα βγαίνει οικονομικά οπουδήποτε αλλού θα την παλέψει αλλά Αθήνα με τιποτα κάτω απο 500 ευρω δεν θα βρει κάτι αξιοπρεπές να μένει. 

Το άσχημο είναι ότι θα μετατεθούν πολλά παιδιά Αθήνα από την αεροπορία στην αττική έχει μεγάλες ανάγκες η ΠΑ 

episkeptis1

Δημοσίευση από episkeptis1 »

Arxisminias έγραψε: Τρί Ιούλ 29, 2025 12:06 am

Το άσχημο είναι ότι θα μετατεθούν πολλά παιδιά Αθήνα από την αεροπορία στην αττική έχει μεγάλες ανάγκες η ΠΑ 

μετά την ορκωμοσία στην ειδικότητα θα μένουν μέσα ή έξω? 
Arxisminias
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

episkeptis1 έγραψε: Τρί Ιούλ 29, 2025 8:14 am
Arxisminias έγραψε: Τρί Ιούλ 29, 2025 12:06 am

μετά την ορκωμοσία στην ειδικότητα θα μένουν μέσα ή έξω? 

Στην ειδικότητα θα μένουν μέσα 

episkeptis1

Δημοσίευση από episkeptis1 »

καλημέρα σας !!!

αύριο ορκίζονται όλοι....ξέρει κανείς τι θα γίνει όσον αφορά τις άδειες? 
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

ξερει κανεις αν τη μερα της ορκομωσιας μπορει καποιος να μην ορκιστει και να παραιτηθει?
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες