Πόσο μάχιμος είναι ο στρατός;

Δημιουργία απάντησης


Αυτή η ερώτηση είναι ένα μέσο για την πρόληψη αυτοματοποιημένων υποβολών φόρμας από κακόβουλη χρήση.
Εικονίδια smilies
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

Το BBCode είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Το [img] είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Το [url] είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Τα εικονίδια είναι ΑΝΟΙΧΤΑ

Περίληψη Θέματος
   

Αναπτυγμένη προβολή Περίληψη Θέματος: Πόσο μάχιμος είναι ο στρατός;

Πόσο μάχιμος είναι ο στρατός;

από Soap » Πέμ Φεβ 18, 2016 2:22 am

Αυτο που περγραφεις εσυ ειναι η κατασταση στη μοναδα που υπηρετησες εσυ. Μακαρι να ηταν σε ολες τις μοναδες ετσι αλλα δυστυχως δεν ειναι. Αν θες να μιλησουμε συνολικα και συλλογικα, καθως ο στρατος ειναι μια κοινωνια και πρεπει να μιλαμε με συλλογικους ορους ειμαστε αντικειμενικα για το πεος. Υπαρχουν καποια πραγματα στο στρατο μας που λειτουργουν σωστα αλλα κατα τ αλλα τα περισσοτερα υπολειτουργουν.

ΥΓ. Για να μην πει κανεις οτι μιλαω εκ του ασφαλους,317 γ μοιρα αμφιβιων καταδρομων (γελαει ο κοσμος)

Πόσο μάχιμος είναι ο στρατός;

από blood » Πέμ Φεβ 18, 2016 1:47 am

Jimmy έγραψε:Εγω θα συμφωνησω σε ολα αυτα που λεει ο φιλος. Ο Ε. Σ. Εχει καταντησει μια κοροιδια και μιση. Λιγοι ειναι αυτοι στις ενοπλες δυναμεις οι οποιοι ειναι μαχιμοι και τιμιοι. Ολοι κοιτανε πως να γινουν συνταγματαρχες και στρατηγοι. Μια επιθεση αν μας κανουν στην κατασταση που βρισκομαστε τωρα, εχουμε τελειωσει Να το ξερετε.

Δεν εχεις αδικο... Οσο για το μαχιμοι σε γενικες γραμμες δεν ειμαστε καθολου μα καθολου υπαρχουν βαιβαια αλλα ειναι λιγοι δυστηχως... Κριμα πηγα Ε. Δ περιμενα να δω πολυ εκπεδευση και ειδα ενα τιποτα ισως να ηταν οι προσδικιες μου μεγαλες δε ξερω... Παντως πρεπει ν αλλαξουν πολλα...

Πόσο μάχιμος είναι ο στρατός;

από ziaba » Τρί Ιουν 23, 2015 2:17 pm

Φίλε Μου απο τότε που Ήσουνα στρατό έχουν αλλάξει τα πράγματα... Ειμαι 2015 α εσσο έχω κάνει μια βολή στο κέντρο 100μ, στην μονάδα στα 200μ, στα σπεν στα 200, στα 300μ με διόπτρα stinger Και χωρίς και στα 300 νυχτερινή (με διόπτρα νυχτερινής όρασης) μεσα στην βροχή μάλιστα έχω κάνει πυρ και κίνηση με πραγματικά πυρά και μη... Για την ειδικότητα (ΤΦ) έκανα στα 200 πάλι μια Πρηνηδόν Και μια Γονυπετώς Και με ηκ11 + μια νυχτερινη... Τωρα στην 2ρη μονάδα πάλι τα ίδια με αυτές τις ειδικότητας (εκτος νυχτερινής) είχαμε αλλα τα έχασα δυστυχώς Εικόνα Λόγω αναρρωτικης.

Πόσο μάχιμος είναι ο στρατός;

από AtomicYeti » Δευ Ιουν 22, 2015 9:13 pm

Πως θες να είναι μάχιμος ένας στρατός ο οποίος έχει παραμείνει απόλεμος απο το 1953. Οι αξιωματικοί παλαιώνουν σαν το παλιό καλό κρασί και παίρνουν βαθμό, οι ΣΤΡ ειναι σκοπετάνθρωποι, περιπολάνθρωποι και γενικά συντηρητές κτιρίων (ασβέστωμα, βάψιμο και λοιπές πολεμικές εργασίες). Οι ανθυπασπιστές να "ψήνουν" και να πίνουν τσίπουρα στον όρχο και ο ΕΑΣ μετά την φρουρά να βγαίνει στα αρχικά νουμερα, μετά να παίρνει τα σουβλάκια απο την πύλη και playstation /ύπνο.
Μάχιμοι στρατοί == εμπειρίες μάχης με ικανά στελέχη και στράτευμα.
Έτσι θυμάμαι το στρατό όταν είχα πάει πριν 12 χρόνια.1 βολή στο ΚΕΝ, άλλη μία στο τάγμα και τέλος, αλλά απείρες οπλοασκήσεις, γιατί το να αποδίδεις τιμές είναι μεγαλύτερης στρατηγικής σημασίας :D.
Ευελπιστώ να έχουν αλλάξει τα πράγματα.

Πόσο μάχιμος είναι ο στρατός;

από samloxias » Κυρ Μάιος 31, 2015 12:34 pm

Άν αντιλαμβάνωμαι σωστά το τελευταίω διάστημα κάτι γίνεται απο πλευράς εκπαίδευσης γενικός;

Παρατήρηση Στρατοπεδάρχη : Γράφε σωστά Ελληνικά με σωστή ορθογραφία σε παρακαλώ πολύ καθώς έχουμε αναγκαστεί αρκετές φορές να κάνουμε επεξεργασία δικά σου μηνύματα γιατί βγάζουν μάτι. Διάβασε και το Σωστά Ελληνικά ή διαγραφή . Ευχαριστώ.

Πόσο μάχιμος είναι ο στρατός;

από pao-13 » Τετ Οκτ 16, 2013 12:21 am

Ναι με αυτη τη θεωρια ομως οτι δεν θα μας πειραξει κανενας φτασαμε εδω που φτασαμε ( δεν με πειραζουν οι ειρωνιες μια συζητηση κανουμε και ο καθενας εχει την αποψη του )

Πόσο μάχιμος είναι ο στρατός;

από elias17 » Τρί Οκτ 15, 2013 10:39 pm

Απο τις ασκησεις που κανει ο στρατος αποκτα εμπειρια, αλλα εσυ αν θες τωρα να προλαβεις τους Τουρκους παρε την παρεα σου παρτε καραμπινες, φυσιγγια μονοβολα, γαζες, βαρκες παραλιας (ξερεις τις πορτοκαλι για τα μωρα), υπνοσακους, οξυγονα, γουοκι τοκι κ. Α και παντε για αποβαση στη Μ. Ασια και οταν φτασετε εξω απο την Πολη θα ερθουμε κι εμεις. Και οσο για τη μεταφορα μην ανησυχεις εχω κονε στο υπουργειο και θα σας παμε με κανενα C-130 η κανενα Chinook.

αν δεν ειμαι ανθρωπος που ειρωνευομαι με αυτα που λες με εξωθεις να το κανω

Πόσο μάχιμος είναι ο στρατός;

από pao-13 » Τρί Οκτ 15, 2013 2:51 am

elias17 έγραψε: Φυσικα να παιρνουμε τους στρατευσιμους να τους πηγαινουμε 5 μηνες στη Συρια, Αφγανισταν κ. Α. Να γινει πιο μαχιμος ο στρατος. Καλη ιδεα, ε?
Ναι και μετα οταν μπουκαρουν οι Τουρκαλαδες θα παρακαλαμε για βοηθεια

Πόσο μάχιμος είναι ο στρατός;

από Sosialisths » Τρί Οκτ 15, 2013 2:33 am

Ειναι μάχιμος όταν παει στο ΑΤΜ να πληρωθεί!!

Πόσο μάχιμος είναι ο στρατός;

από elias17 » Τρί Οκτ 15, 2013 1:51 am

Φυσικα να παιρνουμε τους στρατευσιμους να τους πηγαινουμε 5 μηνες στη Συρια, Αφγανισταν κ. Α. Να γινει πιο μαχιμος ο στρατος. Καλη ιδεα, ε?

Πόσο μάχιμος είναι ο στρατός;

από pao-13 » Δευ Οκτ 14, 2013 5:14 pm

Πρωτα απο ολα πως να ειναι καποιος μαχιμος οταν παει και καθαριζει τουαλετες για 9 μηνες. Αν δεν αλλαξει η θητεια δεν παμε πουθενα

Πόσο μάχιμος είναι ο στρατός;

από samloxias » Παρ Ιούλ 12, 2013 8:55 pm

Είπα και εγώ να ανακοινήσω το θέμα, για το πόσο μάχιμος είναι ο Στρατός. Όχι για θέματα διαδικασίας και προσωπικής αντιπαράθεσεις. Εικόνα

Πόσο μάχιμος είναι ο στρατός;

από βαγγος » Κυρ Μάιος 05, 2013 10:32 pm

Μηπως βλεπεις πολλες αμερικανικες ταινιες λεω εγω... Εγω μπηκα μεγαλο πευκο πριν 1 χρονο και μετα ι μακ σε ολη μου τη θητεια περα απο το απλο καψονι πε και πε ορθιος κτλπ δεν ειδα να βριζουν μανες και να δινουν χαστουκια... Εγω λεω μην λεμε μλκιες για τον στρατο γιατι απο κατι τετοιους σαν και σας βγανουν κατι ατομα που λενε εγω να παω στρατο ρε; Φυγε απο δω. Κτλπ. Τωρα στη κριση σας ειναι να μιλατε οπως θελετε.
μια διαταγη που ξεχασα να αναφερω απο εναν λοχαγο ****** 3ος λοχος κεεδ: Εχετε δικαιωμα οποιος σας βρισει οικογενεια κτλπ να πραξετε αναλογως και να βγει στην αναφορα (πραξετε εστι=μπουνιες)

φιλια πολλα απο αυλωνιτη βαγγελη Δ. Ε. Α

Πόσο μάχιμος είναι ο στρατός;

από samloxias » Παρ Απρ 26, 2013 9:43 pm

Κλειστά φόρουμ απο 15/Φεβρουαρίου/2009, γιατί βρε παιδιά; Τι πρέπει να απασχολεί κάποιον στρατεύσιμο, η μόνιμο στέλεχος; . Η γνώμη μου είναι ότι αυτά τα φόρουμ πρέπει να είναι γεμάτα! και μετά όλα τα άλα βέβαια.

Πόσο μάχιμος είναι ο στρατός;

από Anonymous » Κυρ Φεβ 15, 2009 5:13 pm

Ειλικρινά το σκέφτηκα και δεν θα προσπαθήσω ξανά τουλάχιστον για το Στρατό Ξηρας, δεν αξίζει κίολας... Να προσπαθήσω και να μπω σε ένα σώμα που σε βρίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ και σου λένε πώς δεν προσφέρεις τίποτα, ένω εσύ μπορεί και να δίνεις και την ψυχή σου; Ο αδελφός μου υπηρέτησε την θητεία του στις ειδικές δυνάμεις (60% για τα μόρια,30% γιατί δεν ήθελε να πάει πεζικό και να κάθεται να φουσκώνει τη κοιλίτσα του και 10% γιατι δεν ήξερε τι του γίνεται). Σε όλη τη θητεία του έβλεπε ΕΠΟΠ και φαντάρους να τρώνε χαστούκια στα καλά καθούμενα (και αυτός), να φωνάζουν, να βρίζουν τις μανάδες (από τα πιο ιερά πράγματα), να ρίχνουνε για κάμψεις και από ασκήσεις τίποτα... Μόνο αυτό να έκαναν ασκήσεις. Να λένε ότι πήγαν ειδικές δυνάμεις και κάτι έκαναν... Τίποτα όμως. Μόνο σκοπιές, αλτι ισι, και ξύλο... Ηθελα να ήξερα αυτός που έβγαζε λόγο όταν ορκίστηκαν για τους είπε "είστε οι εκλεκτοί μας";

Κορυφή