Μαρίνα έγραψε:Είναι πολύ κρίμα αλλά η αδικία υπάρχει σε όλους τους Τομείς της ζωής μας. Ας ελπίσουμε μόνο πως τόσα παιδια που είναι επιλαχόντες και περιμένουν δεν θα μείνουν εκτος επειδή δεν είχαν μέσον. Όσοι πάντως έχουν το κουράγιο ας ξαναδώσουν.
Μακαρι ευχομαι σε ολους τα καλυτερα! Και εαν καποιοι δεν περασουν να μην το παρουν στραβα. Εαν το θελουν πολυ, να προσπαθησουν παλι ξανα και ξανα. Καπια στιγμη ειμαι σιγουρος πως στο τελος θα κερδισουν. ( ο επιμενων νικα) καλη επιτυχια σε ολους.
Απόστολε νιώθω τρομερά απογοητευμένη με την όλη διαδικασία... Εκτός από το μέσον που κυριάρχησε και σε αυτήν την προκήρυξη τα μάτια μου είδαν πολλά. Στην δικιά μου την ειδικότητα πήραν άτομα που όχι μόνο δεν άξιζαν... Αφήσαν απέξω αξιόλογα παιδιά με προσόντα. Και οι φίλες μου που έδιναν και αυτές το ίδιο νιώθουν. Τζάμπα τα πτυχία τους.
Μαρινα τα ειπαμε... και εχθες... Αν 8ελεις κατι πολυ καισε αυτη την περιπτωση το μονο που πρεπει να κανεις ειναι εισαι οκ με τ ον ευατο σου σε οτι κανεις... ! Κρατα Αυτο!
Ειλικρινά το σκέφτηκα και δεν θα προσπαθήσω ξανά τουλάχιστον για το Στρατό Ξηρας, δεν αξίζει κίολας... Να προσπαθήσω και να μπω σε ένα σώμα που σε βρίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ και σου λένε πώς δεν προσφέρεις τίποτα, ένω εσύ μπορεί και να δίνεις και την ψυχή σου; Ο αδελφός μου υπηρέτησε την θητεία του στις ειδικές δυνάμεις (60% για τα μόρια,30% γιατί δεν ήθελε να πάει πεζικό και να κάθεται να φουσκώνει τη κοιλίτσα του και 10% γιατι δεν ήξερε τι του γίνεται). Σε όλη τη θητεία του έβλεπε ΕΠΟΠ και φαντάρους να τρώνε χαστούκια στα καλά καθούμενα (και αυτός), να φωνάζουν, να βρίζουν τις μανάδες (από τα πιο ιερά πράγματα), να ρίχνουνε για κάμψεις και από ασκήσεις τίποτα... Μόνο αυτό να έκαναν ασκήσεις. Να λένε ότι πήγαν ειδικές δυνάμεις και κάτι έκαναν... Τίποτα όμως. Μόνο σκοπιές, αλτι ισι, και ξύλο... Ηθελα να ήξερα αυτός που έβγαζε λόγο όταν ορκίστηκαν για τους είπε "είστε οι εκλεκτοί μας";
Κλειστά φόρουμ απο 15/Φεβρουαρίου/2009, γιατί βρε παιδιά; Τι πρέπει να απασχολεί κάποιον στρατεύσιμο, η μόνιμο στέλεχος; . Η γνώμη μου είναι ότι αυτά τα φόρουμ πρέπει να είναι γεμάτα! και μετά όλα τα άλα βέβαια.
Μηπως βλεπεις πολλες αμερικανικες ταινιες λεω εγω... Εγω μπηκα μεγαλο πευκο πριν 1 χρονο και μετα ι μακ σε ολη μου τη θητεια περα απο το απλο καψονι πε και πε ορθιος κτλπ δεν ειδα να βριζουν μανες και να δινουν χαστουκια... Εγω λεω μην λεμε μλκιες για τον στρατο γιατι απο κατι τετοιους σαν και σας βγανουν κατι ατομα που λενε εγω να παω στρατο ρε; Φυγε απο δω. Κτλπ. Τωρα στη κριση σας ειναι να μιλατε οπως θελετε. μια διαταγη που ξεχασα να αναφερω απο εναν λοχαγο ****** 3ος λοχος κεεδ: Εχετε δικαιωμα οποιος σας βρισει οικογενεια κτλπ να πραξετε αναλογως και να βγει στην αναφορα (πραξετε εστι=μπουνιες)
elias17 έγραψε: Φυσικα να παιρνουμε τους στρατευσιμους να τους πηγαινουμε 5 μηνες στη Συρια, Αφγανισταν κ. Α. Να γινει πιο μαχιμος ο στρατος. Καλη ιδεα, ε?
Ναι και μετα οταν μπουκαρουν οι Τουρκαλαδες θα παρακαλαμε για βοηθεια
Απο τις ασκησεις που κανει ο στρατος αποκτα εμπειρια, αλλα εσυ αν θες τωρα να προλαβεις τους Τουρκους παρε την παρεα σου παρτε καραμπινες, φυσιγγια μονοβολα, γαζες, βαρκες παραλιας (ξερεις τις πορτοκαλι για τα μωρα), υπνοσακους, οξυγονα, γουοκι τοκι κ. Α και παντε για αποβαση στη Μ. Ασια και οταν φτασετε εξω απο την Πολη θα ερθουμε κι εμεις. Και οσο για τη μεταφορα μην ανησυχεις εχω κονε στο υπουργειο και θα σας παμε με κανενα C-130 η κανενα Chinook.
αν δεν ειμαι ανθρωπος που ειρωνευομαι με αυτα που λες με εξωθεις να το κανω
Καλύτερα ένα εφιαλτικό τέλος παρά εφιάλτες δίχως τέλος (Matsch)
Ναι με αυτη τη θεωρια ομως οτι δεν θα μας πειραξει κανενας φτασαμε εδω που φτασαμε ( δεν με πειραζουν οι ειρωνιες μια συζητηση κανουμε και ο καθενας εχει την αποψη του )