ΥΕΑ: Θητεία στη Πολεμική Αεροπορία

Δημιουργία απάντησης


Αυτή η ερώτηση είναι ένα μέσο για την πρόληψη αυτοματοποιημένων υποβολών φόρμας από κακόβουλη χρήση.
Εικονίδια smilies
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

Το BBCode είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Το [img] είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Το [url] είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Τα εικονίδια είναι ΑΝΟΙΧΤΑ

Περίληψη Θέματος
   

Αναπτυγμένη προβολή Περίληψη Θέματος: ΥΕΑ: Θητεία στη Πολεμική Αεροπορία

ΥΕΑ: Θητεία στη Πολεμική Αεροπορία

από ChrisBosk » Κυρ Σεπ 18, 2022 9:15 pm

Καλησπέρα να ρωτήσω αν δείξει κάποιος ενδιαφέρον για ΥΕΑ Και τελικά δεν τον Πάρουν μήπως μετά τον κάνουν ΜΕΤΑ; Οι αποριφθεντες ας πούμε πάνε κάπου συγκεκριμένα?

ΥΕΑ: Θητεία στη Πολεμική Αεροπορία

από Σμηνίτης » Τετ Ιουν 16, 2021 9:24 pm

Λοιπόν, στις τελευταίες ΕΣΣΟ της ΠΑ, ΔΕΑ γίνονταν ΜΟΝΟ Ιατροί και απόφοιτοι (με πτυχίο ή βεβαίωση σπουδών) Οικονομικών σχολών. Από την δική μου σειρά που ήταν και αρκετά μεγάλη, μόνο 4 άτομα πήγαν ενώ ζήτηση υπάρχει.

ΥΕΑ: Θητεία στη Πολεμική Αεροπορία

από υποψήφιος » Κυρ Φεβ 28, 2021 12:33 am

Περνουν δεα στην αεροπορία

ΥΕΑ: Θητεία στη Πολεμική Αεροπορία

από Νικος » Δευ Ιουν 29, 2020 7:26 pm

Αδερφε γνωστος μου συναντησε ακριβως αυτο που λεει και ενα σχολιο παραπανω. Οι καλες εποχες οπου οι δοκιμοι ανα εσσο φτανανε και τους 30-40 πανε. Πλεον σε μια ολοκληρη εσσο προκυρηχθηκε μονο μια θεση και αυτη ηταν για οικονομικο. Οι αναγκες τωρα καλυπτονται κυριως απο την ΣΤΥΑ, οποτε ο θεσμος των δοκιμων τεινει προς εξαφανιση στην ΠΑ. Το σιγουρο ειναι παντως πως στο κεντρο αν υπαρξει κατι θα ενημερωθεις. Εννοειται παιρνουν μονο πτυχιουχους ΑΕΙ/ΤΕΙ.

ΥΕΑ: Θητεία στη Πολεμική Αεροπορία

από Βασιλης » Δευ Ιουν 22, 2020 8:29 pm

Αν και τα πρωτα θεματα εδω ειναι απο εποχες 2008 μεχρι και 2011, εγω που επειδη με ενδιεφερε πολυ να γινω δοκιμος στην ΠΑ το εψαξα φουλ και γενικα παιρνουν ελαχιστους τωρα.(Εννοειται πρεπει να εχεις πτυχιο ΑΕΙ/ΤΕΙ) για να σε παρουν και σκεφτειτε ρωτησα εναν γνωστο που υπηρετησε ως δοκιμος (2019-2020) και ηταν ο μονος απο την εσσο του που τον πηραν. Δηλαδη σε μια ολοκληρη εσσο προκυρηχθηκε μια μονο θεση και αυτη ηταν για ειδικοτητα οικονομικου. Επειδη εχω 3 χρονακια μπροστα μου ακομα στο πολυτεχνειο (ειμαι 2ο ετος) ας μας πει καποιος τι παιζει που πηγε τωρα προσφατα θα ταν ενδιαφερον να μαθουμε.

ΥΕΑ: Θητεία στη Πολεμική Αεροπορία

από Ashen » Τρί Σεπ 10, 2019 4:13 pm

Εννοείται πως μιλάμε για πριν την κατάταξη σου φαντάζομαι.

Δεν είναι τόσο δύσκολο πια, σήμερα υπάρχουν αρκετοί που μπαίνουν Αεροπορία - Ναυτικό τυχαία επειδή υπάρχει ζήτηση.

Όσο χημείο και να είναι η Αεροπορία και το Ναυτικό, το 3μηνο παραπάνω θητείας σήμερα το σκέφτονται πολύ σοβαρά όσοι είναι να καταταγούν.

Το βύσμα για μετάταξη από ότι έχω ακούσει είναι συνήθως στρατιωτικό πάντως (υψηλόβαθμος στο Ναυτικό ή στην Αεροπορία για να τρέξουν αυτοί την μετάταξη)

ΥΕΑ: Θητεία στη Πολεμική Αεροπορία

από nikos » Τρί Σεπ 10, 2019 3:15 am

Καλημέρα παιδιά, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Πόσο δύσκολο είναι, ενώ είσαι στρατό ξηράς να γίνει μετάταξή στην Π. Α εννοείται με βισμα. Θέλει πολιτικό, στρατιωτικό;

ΥΕΑ: Θητεία στη Πολεμική Αεροπορία

από ΔΗΜΗΤΡΗΣ » Παρ Μαρ 08, 2019 1:32 pm

Αλλοι λενε οτι θελει προκηρύξεις για να γινεις έφεδρος αλλοι λενε να εχεις βγάλει μια σχολη Καπου κατι ξεκαθαρο δεν υπαρχει και το σχετικο φορουμ για υεα ΠΑ Αμα ξέρει καποιος ακριβώς την διαδικασια που να πηγε προσφατα που να πηγε ομως οχι το 2005 Ας μου απαντησει

ΥΕΑ: Θητεία στη Πολεμική Αεροπορία

από Χρηστος » Τρί Σεπ 19, 2017 4:17 am

Χρωσταω 3 μαθηματα για πτυχιο στην ασοεε μπορω να παω ΔΕΑ (οικονομικο);ευχαριστω πολυ!

ΥΕΑ: Θητεία στη Πολεμική Αεροπορία

από Panos7658 » Κυρ Μαρ 20, 2016 7:57 pm

Γεια σας παιδια εχω ειδικοτητα στην αεροπορια ΔΕΥ(ΑΜΑΔ) . Δεν κανω παραπανω θητεια ετσι; Το οτι παιρνω ενα βαθμο παιζει κανενα ρολο στους μηνες που θα υπηρετήσω?

ΥΕΑ: Θητεία στη Πολεμική Αεροπορία

από Kissos » Σάβ Οκτ 17, 2015 2:47 am

Καλησπέρα σε όλους! Έχουμε κανένα νέο για τους ΥΕΑ στην Αεροπορία; Εφόσον παίρνουν Ιατρούς, μπορούν να μπουν και οι ψυχολόγοι ως Υγειονομικού;

ΥΕΑ: Θητεία στη Πολεμική Αεροπορία

από cuervo » Τρί Οκτ 06, 2015 4:28 pm

mike έγραψε:Καλησπέρς παιδιά. Έχω πάρει ειδικότητα ΔΕΥ (ΣΥΕΓ). Το ΣΥΕΓ είναι συντηρητής εγκαταστάσεων λόγω του [τυχίου πολιτικού μηχανικού που έχω. Το ΔΕΥ με παραξένεψε λίγο. Ξέρει κανείς τι ακριβώς είναι;


Δόκιμος Έφεδρος Υπαξιωματικός.

Λόχος Υποψηφίων Βαθμοφόρων (ΛΥΒ)

ΥΕΑ: Θητεία στη Πολεμική Αεροπορία

από mike » Τρί Οκτ 06, 2015 2:38 am

Καλησπέρς παιδιά. Έχω πάρει ειδικότητα ΔΕΥ (ΣΥΕΓ). Το ΣΥΕΓ είναι συντηρητής εγκαταστάσεων λόγω του [τυχίου πολιτικού μηχανικού που έχω. Το ΔΕΥ με παραξένεψε λίγο. Ξέρει κανείς τι ακριβώς είναι;

ΥΕΑ: Θητεία στη Πολεμική Αεροπορία

από Ipan » Τρί Σεπ 01, 2015 2:20 am

Καλησπέρα παιδιά.

Μπαίνω το Νοέμβριο στην Πολεμική Αεροπορία και σκέφτομαι μήπως δηλώσω για ΥΕΑ. Έχω πτυχίο ΗΜΜΥ ΕΜΠ.

Μπορεί κάποιος που έχει πάει να πει δυο λόγια αν αξίζει; Να πω την αλήθεια κυρίως για τα χρήματα θα το κάνω γιατί με το που τελείωσω τη θητεία μάλλον θα φύγω για μεταπτυχιακό οπότε θέλω να μαζέψω χρήματα.

Ισχύει ότι η εκπαίδευση είναι 30-40 μέρες (όχι 4 μήνες όπως στη ξηρά), ο μισθός 520? το μήνα και πληρώνεσαι από τον τρίτο μήνα της θητείας (αφού τελειώσει τη βασική εκπαίδευση και αυτή των ΥΕΑ) και ότι κατα πάσα πιθανότητα θα μείνεις στο τόπο διαμονής σου;(είμαι από Αθήνα).

ΥΕΑ: Θητεία στη Πολεμική Αεροπορία

από damzRR » Τρί Ιουν 09, 2015 3:55 pm

Σε ευχαριστώ πολύ Νάσο

Κορυφή