Σύντμηση ειδικότητας ΕΠΟΠ
Καλημερα παιδακια... Εχω ανχωθει σχετικα με τιν αιτηση εποπ αεροπορια. Εκει που σκαλονω ειναι που λεει οπλο/σωμα και στο υποδηγμα λεει πχ, ΔΒ. ΠΖ. ΚΤΛΠ
εγω υπιρετισα στιν Π. Α τι να βαλο εκει; Ρωτισα αλοι μ ειπανε να βαλω κενο και αλοι να βαλω παλι πα... Και κατι ακομα στιν συντιμσι ειδικοτιτας που θελω αμυνας αεροδρομιων τι να συμπλιροσο; Ααδ; Ευχαριστο πολι περιμενω τι βοιθεια σας
εγω υπιρετισα στιν Π. Α τι να βαλο εκει; Ρωτισα αλοι μ ειπανε να βαλω κενο και αλοι να βαλω παλι πα... Και κατι ακομα στιν συντιμσι ειδικοτιτας που θελω αμυνας αεροδρομιων τι να συμπλιροσο; Ααδ; Ευχαριστο πολι περιμενω τι βοιθεια σας
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 3
- Ενδιαφέροντα: Αθλητισμός
- Επάγγελμα: φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ
Στη συντομευση ναι αυτο θα δηλωσεις. Τωρα αν εχεις υπηρετησει φανταρος στην Αεροπορια θα το αναφερεις. Και προσοχη στην υπευθυνη δηλωση να γραψεις αν εχεις κανει τα χαρτια σου για αλλον διαγωνισμο η αν εισαι αποκλειστικος υποψηφιος! Παρε και το γενικο επιτελειο αεροποριας να σου λυσει καθε απορια σου !
Καλημέρα παιδιά θέλω να ρωτήσω κάτι στην αίτηση για αεροπορία γράφει πάνω σύντμηση ειδικότητας τι γράφουμε εμείς εκεί πάνω; Ευχαριστώ
Πολίτης έγραψε:Καλημέρα παιδιά θέλω να ρωτήσω κάτι στην αίτηση για αεροπορία γράφει πάνω σύντμηση ειδικότητας τι γράφουμε εμείς εκεί πάνω; Ευχαριστώ
Δεν γράφεις τίποτα! Το συμπληρώνουν αυτοί!

-
- Υπολοχαγός
Οσο εκει που λεει συντομευση ειδικοτητας γραφεις σε συντομευση την ειδικοτητα! Για παραδειγμα εγω που δηλωσα αστυνομικος στη συντομευση εβαλα ΑΣΤΥ! Στις οδηγιες σου λεει να το συμπληρωσεις εσυ!
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Καλησπερα σε ολους. Εγω εκει που ελεγε συντμηση ειδικοτητας δεν εγραψα τιποτα. Λετε να μου την βγαλουν ακυρη την αιτηση;
Παιδια τι γραφουμε τελικα στην συντμηση; Κ ακομα μια ερωτηση οσοι εχουν κανει τα χαρτια για την αεροπορια μπορουν να κανουν κ για ΕΠΟΠ. Ευχαριστω
Στην συντμηση δεν γράφουμε τπτ μαριαννα το συμπληρώνουν αυτοί οι ίδιοι όσο για να κάνεις κ τ χαρτιά σου για ΕΠΟΠ εκτός απο αεροπορία δεν διεθκρινίζεις τι ΕΠΟΠ στρατολογία; Ή ναυτικό
Για στρατολογιαbillopc έγραψε:Στην συντμηση δεν γράφουμε τπτ μαριαννα το συμπληρώνουν αυτοί οι ίδιοι όσο για να κάνεις κ τ χαρτιά σου για ΕΠΟΠ εκτός απο αεροπορία δεν διεθκρινίζεις τι ΕΠΟΠ στρατολογία; Ή ναυτικό
Καλημερα, θα ήθελα μια πληροφορία όσον αφορά την αίτηση για την προκύρηξη εποπ αεροπορίας που λήγει την 5η οκτωβρλιου 2009. Όταν αναφέρεται ότ πρέπει να αναγράψουμε την σύντμιση της ειδικότητας που επιλέγουμε τι εννοείται ακριβώς; Πως για παράδειγμα είναι η σύντμιση της ειδικότητας ΄΄πυροσβέστης΄΄;
-
- Υπολοχαγός
ΠΥΡ θα βαλεις!CHROG έγραψε:Καλημερα, θα ήθελα μια πληροφορία όσον αφορά την αίτηση για την προκύρηξη εποπ αεροπορίας που λήγει την 5η οκτωβρλιου 2009. Όταν αναφέρεται ότ πρέπει να αναγράψουμε την σύντμιση της ειδικότητας που επιλέγουμε τι εννοείται ακριβώς; Πως για παράδειγμα είναι η σύντμιση της ειδικότητας ΄΄πυροσβέστης΄΄;

-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 1
- Επάγγελμα: RIGGER - AIR DROPS
- Επικοινωνία:
CHROG έγραψε:Καλημερα, θα ήθελα μια πληροφορία όσον αφορά την αίτηση για την προκύρηξη εποπ αεροπορίας που λήγει την 5η οκτωβρλιου 2009. Όταν αναφέρεται ότ πρέπει να αναγράψουμε την σύντμιση της ειδικότητας που επιλέγουμε τι εννοείται ακριβώς; Πως για παράδειγμα είναι η σύντμιση της ειδικότητας ΄΄πυροσβέστης΄΄;
Δεν συμπληρώνεις τίποτα εκεί. Θα το συμπληρώσουν αυτοί

Καλή επιτυχία!

Τελικά ρε παιδία πρέπει να αναγράψουμε την σύντμιση της ειδικότητας που επιλέγουμε ναι η οχι; Ο ενας λέει ναι ο αλλος οχι... 

Για τις ειδικότητες
1) Τεχνίτης Τηλεπικοινωνιών-Ηλεκτρονικών
και
2) Τεχνίτης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών
τι συντόμευση βάζουμε;
Και που μπορουμε να παρουμε τηλ για περισσότερες πληροφορίες;
1) Τεχνίτης Τηλεπικοινωνιών-Ηλεκτρονικών
και
2) Τεχνίτης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών
τι συντόμευση βάζουμε;
Και που μπορουμε να παρουμε τηλ για περισσότερες πληροφορίες;
Alex έγραψε:Τελικά ρε παιδία πρέπει να αναγράψουμε την σύντμιση της ειδικότητας που επιλέγουμε ναι η οχι; Ο ενας λέει ναι ο αλλος οχι...
Δεν συμπληρώνουμε τίποτα στη σύντμηση. Πήρα τηλ και μου το είπανε.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης