Θητεία στην παραμεθόριο (2009)
Θητεία στην παραμεθόριο (2009)
Καλησπερα παιδια, ακούγονται διάφορα για 4 μηνες παραμεθόριος για 307. Ξέρετε εαν ισχυει; Ή είναι ραδιο αρβύλα; Και ακούσατε εαν περνουν μετάθεση η 8μηνιτες που ζουν βόρια ελλαδα; Ξέρει κανεις τπτ; Ή είναι και αυτοι αμετάθετοι; Ευχαριστω εκ των προτέρων.
- Snakeshit
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 2
Θητεία στην παραμεθόριο
Ακούστικε απο έγκυρη πηγή ότι όλοι οι κληρωτοί θα στέλνονται παραμεθώριο μετά τη βασική και οι γιωτάδες στα μετόπισθεν.
-
- Συνταγματάρχης
Θητεία στην παραμεθόριο
αυτο ειναι αληθεια...Snakesh*t έγραψε:Ακούστικε απο έγκυρη πηγή ότι όλοι οι κληρωτοί θα στέλνονται παραμεθώριο μετά τη βασική και οι γιωτάδες στα μετόπισθεν.
- Snakeshit
- Αντισυνταγματάρχης
Θητεία στην παραμεθόριο
Ε καιρός ήταν. Απο πότε θα ισχύει;
-
- Συνταγματάρχης
Θητεία στην παραμεθόριο
Ποτε δεν ξερω ακριβως παντως αρκετοι στρατιωτικοι εδω πανω το λενε... Αλλα αυτο που ξερω σιγουρα Ειναι οτι πολλοι εποπ ηδη στελνονται Εβρο και νησια...
Θητεία στην παραμεθόριο
Καλό θα ήταν snakesh*t να μην χαρακτηρίζεις τους Ι3 Άοπλο και Ι4 "γιωτάδες", γιατί ήμουν και εγώ "γιωτάς", αλλά βολές και όπλο γενικότερα μπορώ να χρησιμοποιήσω.
Το ότι κάποιοι έχουν πρόβλημα υγείας δεν σημαίνει ότι είναι και βλαμμένοι.
Το ότι κάποιοι έχουν πρόβλημα υγείας δεν σημαίνει ότι είναι και βλαμμένοι.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Θητεία στην παραμεθόριο
Εχεις δικιο σαυτο αλλα οταν ο αλλος δηλωνει Ι4 για μεση ποδια κτλ και παει προπονιση καθε μερα με υπηρεσιακο ε τι να πω δλδ ο δικας η ειναι ***** η το πεζει
Θητεία στην παραμεθόριο
Ναι, αυτός είναι "γιωτάς" με τόνο, για να μη πω κάτι πιο χοντρό. Και εγω είχα στη σειρά μου άτομα που ήταν μια χαρά αλλά έβαλαν βύσμα για να βγούν άοπλοι.
Θητεία στην παραμεθόριο
Γειά σας !!! Θα ήθελα να ρωτήσω κατι... ισχύει πως οποίοι παρουσιάζονται τώρα πηγαίνουν σύνορα ( πχ εβρο, νησιά) και ότι υπηρετούν όλη τη θητεία τους εκεί; Χωρις βισμα εννοείται...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες