Ύπνος στο πάνω ή στο κάτω κρεβάτι;
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Πολύ απλό ερώτημα αλλά για κάποιον που μπαίνει σε ένα μήνα, μπορεί να αποδειχθεί καίριο! Καλύτερα να επιλέξεις το κάτω ή το πάνω κρεβάτι στο θάλαμο; Και για ποιους λόγους;
- yandr
- Στρατάρχης
Όντως είναι φλέγον ζήτημα και σου παραθέτω ορισμένα υπέρ και κατά.
Όσοι θέλουν μπορούν να συμπληρώσουν.
- Στο κάτω κρεβάτι μπορεί να κάθονται διάφοροι άλλοι φαντάροι και να στο ξεστρώνουν, για να κάνουν ένα τσιγάρο ή να μιλήσουν
- Το πάνω κρεβάτι φαίνεται περισσότερο και καλύτερα στην επιθεώρηση, άρα πρέπει να το προσέχεις καλύτερα
- Όταν κοιμάσαι στο κάτω κρεβάτι βλέπεις το από πάνω, και επειδή τα πάντα τρίζουν στο στρατό μπορεί να σε ενοχλεί όταν αυτός αλλάζει πλευρό στον ύπνο του
Όσοι θέλουν μπορούν να συμπληρώσουν.
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Σωστές οι παρατηρήσεις yandr. Σκέφτηκα επίσης ότι
1. Στο κάτω κρεβάτι έχεις πιο κοντά και άμεσα δίπλα σου τα πράγματά σου
και
2. Το πρωί στο ξύπνημα στο πάνω κρεβάτι είσαι πιο εκτεθημένος στο ενίοτε "κούνημα" ξυπνήματος.
Δεν ξέρω αν είναι σωστά αυτά αλλά είναι σκέψεις...
1. Στο κάτω κρεβάτι έχεις πιο κοντά και άμεσα δίπλα σου τα πράγματά σου
και
2. Το πρωί στο ξύπνημα στο πάνω κρεβάτι είσαι πιο εκτεθημένος στο ενίοτε "κούνημα" ξυπνήματος.
Δεν ξέρω αν είναι σωστά αυτά αλλά είναι σκέψεις...
-
- Αντιστράτηγος
Εγώ που είχα δοκιμάσει και τις περιπτώσεις και βάση της εμπειρίας μου σας λέω ότι με βόλεψε το κάτω κρεβάτι έπειδή από πάνω μου δεν είχα κανέναν...
-
- Α/ΓΕΣ
- Επικοινωνία:
Εάν είσαι κοντός, κάτω. Εάν είσαι ψηλός επάνω.
Καλά, εάν τρίζει το κρεβάτι, ή βάζεις λίγο λαδάκι ή φοράς ωτοασπίδες.
Α, και οπωσδήποτε να τινάζονται οι κουβέρτες αν όχι κάθε ημέρα, μέρα παρά μέρα.
Καλά, εάν τρίζει το κρεβάτι, ή βάζεις λίγο λαδάκι ή φοράς ωτοασπίδες.
Α, και οπωσδήποτε να τινάζονται οι κουβέρτες αν όχι κάθε ημέρα, μέρα παρά μέρα.
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Ερώτηση... Γιατί αν είσαι ψηλός πάνω Νάσσο; Μόνο και μόνο επειδή είναι ευκολότερο για Τους ψηλούς Να ανέβουν;
-
- Αντιστράτηγος
Χαχαχαχααχαχαχαχα ρε τι διαβάζω
-
- Α/ΓΕΣ
- Επικοινωνία:
Αντώνιος έγραψε:Ερώτηση... Γιατί αν είσαι ψηλός πάνω Νάσο; Μόνο και μόνο επειδή είναι ευκολότερο για Τους ψηλούς Να ανέβουν;
Ναι. Στο θάλαμο μου είχαμε 4 ψηλούς, άνω των 1.85 μ. και οι 4 κοιμόντουσαν επάνω. Μου έλεγαν ότι τους βόλευε καλύτερα το πάνω κρεβάτι.
Και οι κοντοί μπορούν να ανέβουν, απλώς ή θα κάνουν άλμα ή θα πατήσουν πάνω στο σίδερο (ή και στο στρώμα) του κρεβατιού.
-
- Αντιστράτηγος
Νάσσο μου θυμίζεις το ανέκδοτο με τους νάνους και τις πουτ. Ες
χαχαχαχαχα
χαχαχαχαχα
Στην κανονιοφόρο που ήμουνα, έδειρα 2 άτομα για να πάρω το πάνω. Οταν πήρα απόσπαση στη βάση υποβρυχίων (στεριά) έδειρα 3.Αντώνιος έγραψε:Πολύ απλό ερώτημα αλλά για κάποιον που μπαίνει σε ένα μήνα, μπορεί να αποδειχθεί καίριο! Καλύτερα να επιλέξεις το κάτω ή το πάνω κρεβάτι στο θάλαμο;
Νομίζω ότι σε βοήθεισα!

-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
UFO έγραψε:Αντώνιος έγραψε:Πολύ απλό ερώτημα αλλά για κάποιον που μπαίνει σε ένα μήνα, μπορεί να αποδειχθεί καίριο! Καλύτερα να επιλέξεις το κάτω ή το πάνω κρεβάτι στο θάλαμο;
Στην κανονιοφόρο που ήμουνα, έδειρα 2 άτομα για να πάρω το πάνω.
Οταν πήρα απόσπαση στη βάση υποβρυχίων (στεριά) έδειρα 3.
Νομίζω ότι σε βοήθεισα!
σιγά τα καλσόν...

-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Χαίρομαι που σε διασκεδάζω φιλαράκο.TOPOL-M έγραψε:Χαχαχαχααχαχαχαχα ρε τι διαβάζω
Τέλος πάντων, μια απλή εξήγηση ζητούσα, δεν τρέχει και τίποτα, σ'ευχαριστώ πολύ Nassos.
-
- Αντιστράτηγος
Τα καλό στο είπα. Είναι το κάτω κρεβάτι χωρίς να έχεις απο πάνω κανέναν. Εγώ το κατάφερα στην μισή θητεία μου
Καλυτερα ειναι πανω φυσικα.1ον... Το πανω κρεβατι ειναι πιο καθαρο. Η Αν το θελεις αλλιως το καθαριζεις πιο ευκολα.2ον... Δεν φοβασαι μηπως και ο πανω σε κλασει. Γιατι ειναι γνωστο οτι ολοι οι φανταροι αυτοκλανονται. Ετσι θα εχεις εσυ τον ελεγχο.3ον... Δεν θα εχεις κανεναν βλακα γυφτουλα να ανεβαινει στο κρεβατι σου με την βρωμιαρα και αθλια παραλλαγη μαζι με τις αρβυλες και να στο λερωνει. Επισης ετσι ελλατωσεις Τις περιπτωσεις να κολλησεις ΚΟΡΙΟ.4ον... Θα νιωσεις πιο ελευθερος και δεν θα εισαι πολυ διπλα στον αλλον που μπορει να βρομαει να κλανει, να ρευεται και τελος παντων να ενοχλει.5ον... Θα παιρνεις αερα.6ον. Οταν σκουπιζουν το πατωμα δεν θα πηγαινει ολη η σκονη στο κρεβατι σου.7ον. Ακομα καλυτερα αν δεν εχεις καποιον απο κατω. Και γενικα διαλεξε το πανω αν δεν θες πολλα παρε δωσε με αλλους γιατι δυσκολα αν εισαι πανω καποιος να σου πριζει τα εντερα. Αυτα και καλη θητεια
- D.S.
- Ανθυπασπιστής
Με τον 2ο και τον 4ο λόγο που είπες για να να επιλέξουμε το πάνω κρεβάτι εμένα με έπεισες! Δε χρειαζόταν να γράψεις τους υπόλοιπους! Πιστεύω αυτοί οι 2 ήταν αρκετοί...etsi έγραψε:Καλυτερα ειναι πανω φυσικα.1ον... Το πανω κρεβατι ειναι πιο καθαρο. Η Αν το θελεις αλλιως το καθαριζεις πιο ευκολα.2ον... Δεν φοβασαι μηπως και ο πανω σε κλασει. Γιατι ειναι γνωστο οτι ολοι οι φανταροι αυτοκλανονται. Ετσι θα εχεις εσυ τον ελεγχο.3ον... Δεν θα εχεις κανεναν βλακα γυφτουλα να ανεβαινει στο κρεβατι σου με την βρωμιαρα και αθλια παραλλαγη μαζι με τις αρβυλες και να στο λερωνει. Επισης ετσι ελλατωσεις Τις περιπτωσεις να κολλησεις ΚΟΡΙΟ.4ον... Θα νιωσεις πιο ελευθερος και δεν θα εισαι πολυ διπλα στον αλλον που μπορει να βρομαει να κλανει, να ρευεται και τελος παντων να ενοχλει.5ον... Θα παιρνεις αερα.6ον. Οταν σκουπιζουν το πατωμα δεν θα πηγαινει ολη η σκονη στο κρεβατι σου.7ον. Ακομα καλυτερα αν δεν εχεις καποιον απο κατω. Και γενικα διαλεξε το πανω αν δεν θες πολλα παρε δωσε με αλλους γιατι δυσκολα αν εισαι πανω καποιος να σου πριζει τα εντερα. Αυτα και καλη θητεια

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες