574 ΤΠ - Καστοριά
574 ΤΠ - Καστοριά
Τι παιζει εκει μαγκες;
ηταν κανεις;
πληροφοριες;
ειναι ταγμα προκαλυψης. Δηλαδη;
ηταν κανεις;
πληροφοριες;
ειναι ταγμα προκαλυψης. Δηλαδη;
574 ΤΠ - Καστοριά
Μεγαλε, οσοι πανε θελουν να ξαναφυγουν, εκτος απο αυτους που τους αρεσει η βρομα και εχει και φοβερη εμπλοκη ολο το χρονο. Συμβουλη: Αποσπαση στο πρατηριο η τη λεσχη
574 ΤΠ - Καστοριά
Καλησπερα παιδες. Καμμια πληροφορια εχουμε για το 547. Τι στρατοπεδο ειναι; Που ακριβως στην καστορια; Εμεις απο σαμο φευγουμε 21 ατομα για εκει στις 24 αυγουστου. Κανεις απο μεσα να μας δωσει τιποτα πληροφοριες υπαρχει; Τι κοσμο εχει; Εποπ; Υπηρεσιες; Εμπλοκη; Ελα ντε... Πειτε τπτ...
574 ΤΠ - Καστοριά
Ο δήκας είναι κάργα προβλεπόμενος και βρέχει καμπάνες. Αν φτάσεις εκεί ντού σε κανα φιλάκιο!
574 ΤΠ - Καστοριά
ΑΛΕΥΡΑΣ
οποιος πάει εκεί θα καταλάβει τι εστί αυτό το επίθετο...
Αλλιώς A.A
20αρες για την πλάκα
Καλύτερες καβάτζες.
Πρώτα πρώτα φυλάκιο
έπειτα 1o γραφείο-ταχυδρόμος
τέλος κεπικ (αρκεί να μην είναι ο ένας σε άδεια)
οποιος πάει εκεί θα καταλάβει τι εστί αυτό το επίθετο...
Αλλιώς A.A
20αρες για την πλάκα
Καλύτερες καβάτζες.
Πρώτα πρώτα φυλάκιο
έπειτα 1o γραφείο-ταχυδρόμος
τέλος κεπικ (αρκεί να μην είναι ο ένας σε άδεια)
574 ΤΠ - Καστοριά
Εσυ πρεπει να εισαι 8αρης η 7αρης... Ακριβως οπως τα ειπες μονο που ξεχασες οοτι δν παιρνεις ειδεικη αδεια για κανενα λογο... Οι 20αρες πεφτουν για πλακα τερμα προβλεπομενος και καθημερινη εκπαιδευση στα φυλακια η περιπολα στα συνορα για ωρες μεσα στον καυσονα... Ειδικα στον λυτ γαμισετα στελεχη κ λοχαγο... Ειμαι 10αρης κ τα ζω καθημερινα
574 ΤΠ - Καστοριά
Εφυγε ο προβλεπε λοχαγος απο το λυτ μαγκες... Αλλα αλλευρας ενας...
574 ΤΠ - Καστοριά
Ολη μέρα αγκαρίες, υπηρεσίες, εκπαιδευση και τρέξιμο... ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ.
574 ΤΠ - Καστοριά
Ρε μη λετε ψεματα στα παιδια... ζωαρα θα κανετε. λιγη εμπλοκη βεβαια αλλα ολα τα αλλα παλευονται. αν ειστε οδηγοι ειστε οι καλυτεροι. και εγω 10ρης ειμαι αλλα εφυγα απο εκει.

-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
574 ΤΠ - Καστοριά
Μεγαλε αμα μπορεις καντην για πουθενα αλλου. Δν παλεβεται και πολυ η κατασταση. Ο δικας ειναι μεγαλο αλανι αλλα πολυ προβλεπομενος. Θα σας τρεχει ολη μερα. Και τιμιτικη δν παιζει. Η εστω πολυ δυσκολα. Ταξιαρχια πιγαινε. Καλα ειναι. Και λεσχη επισης
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες