95 TYEΘ - Ρόδος
95 TYEΘ - Ρόδος
Γεια χαρα παιδες, σε κανα μηνα φευγω για Ροδο,95 ΤΥΕΘ. Αν γνωριζει καποιος τιποτα σχετικα με το στρατοπεδο καλο θα ηταν να βοηθησει!
Ευχαριστω
Ευχαριστω
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
95 TYEΘ - Ρόδος
Είναι παλιό το μήνυμα, αλλά δεν μπόρεσα να αντισταθώ! Είναι ανοικτό ακόμη αυτό το μπουρδέλο!
Γενικά όποιος πάει σε ΤΥΕΘ δεν περνάει καλά. Ρώτα και κανέναν παλιό.
Γενικά όποιος πάει σε ΤΥΕΘ δεν περνάει καλά. Ρώτα και κανέναν παλιό.
95 TYEΘ - Ρόδος
Αν είναι δυνατόν να μην περνάς καλά 1) σε ένα στρατόπεδο του υγιειονομικού,2) σε ένα νησί σαν τη Ρόδο...
Το 09 που υπηρέτησα Ρόδο, γενικώς σε οποιαδήποτε στρατόπεδα και να είχα γνωστούς ήταν καλά. Στο ΤΥΕΘ απλά τα έξυναν ασταμάτητα και από εξόδους μια χαρά. Στρατός είναι δεν είναι κατασκήνωση, σταματήστε να αγχώνεστε για τα πάντα χωρίς λόγο αλλά προπάντων σταματήστε να αγχώνετε τα παιδιά που ρωτάνε λόγω άγχους πληροφορίες για συγκεκριμένα στρατόπεδα.
Όπου και να πας περνάς μια χαρά εάν δεν είσαι της νοοτροπίας "φοβάμαι που έφυγα μακριά από το σπίτι μου".
Το 09 που υπηρέτησα Ρόδο, γενικώς σε οποιαδήποτε στρατόπεδα και να είχα γνωστούς ήταν καλά. Στο ΤΥΕΘ απλά τα έξυναν ασταμάτητα και από εξόδους μια χαρά. Στρατός είναι δεν είναι κατασκήνωση, σταματήστε να αγχώνεστε για τα πάντα χωρίς λόγο αλλά προπάντων σταματήστε να αγχώνετε τα παιδιά που ρωτάνε λόγω άγχους πληροφορίες για συγκεκριμένα στρατόπεδα.
Όπου και να πας περνάς μια χαρά εάν δεν είσαι της νοοτροπίας "φοβάμαι που έφυγα μακριά από το σπίτι μου".
95 TYEΘ - Ρόδος
322 απολυθηκα μολις απο τυεθ ζωαρα 1-2 1-3 διανυκτερευση σε ολους κ γενικα τρομερη θητεια ξαναπαω αυριο κιολας...
95 TYEΘ - Ρόδος
Οταν μπηκα ημουν ο μονος νεος και ειμασταν 14 ατομα για 22 υπηρεσιες. Μεσα σε εναν μηνα που ηρθε ολη σχεδον η σειρα μου φτασαμε κοντα 120 ατομα για τις ιδιες υπηρεσιες. Μια χαρα... Για οποιον παει. Ωραιο χαλαρο στρατοπεδο, Ωραιο νησι και το τυεθ ειναι το πιο κοντινο στρατοπεδο στην πολη. Ζωαρα.305 λελε...
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 1
95 TYEΘ - Ρόδος
Το καλυτερο νησι για θητεια ειναι η Ροδος. Αλλα και σαν μερος, παιζει να ειναι το πιο ωραιο νησι στην Ελλαδα, εχει πολυ ζωη ακομα και το χειμωνα.
95 TYEΘ - Ρόδος
KΑλημερα σημερα βγηκαν οι μεταθεσεις μας απο μεσσολογγι με εστειλαν η στο τυεθ η στο 95 ΕΑΝΕΘ δεν μας το ξαναειπαν... Τι παιζει με αυτες τις μοναδες;
95 TYEΘ - Ρόδος
Υπηρετησα εκει το 98... Οι υπηρεσίες μια ετσι μια αλλιως. Οι αναμνήσεις παντως υπεροχες...
95 TYEΘ - Ρόδος
Παιδιά προσοχή το ΤΥΕΘ είναι πολύ προβλεπόμενο και δεν θυμίζει στρατόπεδο υγειονομικού...
95 TYEΘ - Ρόδος
Γειά σας παιδιά εγώ υπηρέτησα το 2006 294 σειρά περάσαμε τέλεια ήταν από τα καλύτερα στρατόπεδα που πέρασα δίπλα η θάλασσα μπάνια.. μακάρι να πήγενα τώρα κανένα μήνα.. Στο υγειονομικό περνάς φίνα...
95 TYEΘ - Ρόδος
Για πλάκα ξανά πάω!! Απο Οκτώβριος του 1996 έως Μάρτιο του 1998 πέρασα ζωαρα...244 για πάντα...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες