298 Μ/Κ ΤΕ - Σάμος
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
298 Μ/Κ ΤΕ - Σάμος
Καλησπερα, μολις εμαθα οτι η μεταθεση μου ειναι στο παραπανω στρατοπεδο στην Σαμο την αλλη βδομαδα. Ξερει κανεις τι παιζει γενικοτερα απο διοικητη, ποσο κοσμο εχει, υπηρεσιες κλπ. Σε ποια περιοχη της Σαμου βρισκεται, γιατι δεν μπορεσα να βρω πληροφοριες σχετικα στο forum. Τελος ποσες ωρες ειναι απο πειραια με το πλοιο; Τhanks...
-
- Στρατιώτης
298 Μ/Κ ΤΕ - Σάμος
Κανεις ρε παιδια; Ετσι για να παρω την κρυαδα, μεχρι αυριο το μεσημερι καποιος... Γιατι απογευμα μπαινω κ την αλλη βδομαδα δεν εχει αδεια...thanks...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: Πρώην Σμηνιτης ''Πολεμικης Αεροποριας''
- Επάγγελμα: Ζαχαροπλαστης
- Επικοινωνία:
298 Μ/Κ ΤΕ - Σάμος
Φιλε δεν ξερω πολλα. Νομιζω ειναι στο καρλοβασι σαμου. Με σαπιο καραβι 17 ωρες απο πειραια. Και με δελφινι 7 ωρες. Θα εισαι με ενα φιλαρακι μου. Κι αυτος μαζι σου παει σημερα. Καλα να περασετε. Η σαμος ειναι φοβερη. Ολα καλα θα πενε.

-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Ενδιαφέροντα: πλοια, τρενα, φυσικη . . .
- Επικοινωνία:
298 Μ/Κ ΤΕ - Σάμος
ΔΕΝ είναι στο καρλόβασι, στο Ηραίο είναι.
Σαν στρατόπεδο έχει καινούργιες εγκαταστάσεις.
17 ώρες δεν το έκανα ποτέ το σάμος-πειραιάς, εκτός κι αν κάνεις κανα τουρνέ από διάφορα νησιά. Αν εννοείς κάποιο του Αγούδημου, είναι παλιό αλλά όχι σάπιο (3πλάσιο πάχος λαμαρίνας σε σχέση με καινούργιο, αν σου λέει αυτό κάτι).
Με το "μύκονος" που ΔΕΝ ειναι ταχύπλοο ("δελφίνι") αλλά πιάνει 25+ κόμβους, ήταν γύρω στις 8+ 'ωρες, τώρα λίγο παραπάνω γιατί πάει μέσω Πάρου-Νάξου. Ταχύπλοο είχαν το "corsica express 3 " που το εκανε περιπου 6 ώρες.
καλή θητεία! Είναι ωραία η σάμος!
Σαν στρατόπεδο έχει καινούργιες εγκαταστάσεις.
17 ώρες δεν το έκανα ποτέ το σάμος-πειραιάς, εκτός κι αν κάνεις κανα τουρνέ από διάφορα νησιά. Αν εννοείς κάποιο του Αγούδημου, είναι παλιό αλλά όχι σάπιο (3πλάσιο πάχος λαμαρίνας σε σχέση με καινούργιο, αν σου λέει αυτό κάτι).
Με το "μύκονος" που ΔΕΝ ειναι ταχύπλοο ("δελφίνι") αλλά πιάνει 25+ κόμβους, ήταν γύρω στις 8+ 'ωρες, τώρα λίγο παραπάνω γιατί πάει μέσω Πάρου-Νάξου. Ταχύπλοο είχαν το "corsica express 3 " που το εκανε περιπου 6 ώρες.
καλή θητεία! Είναι ωραία η σάμος!
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Ενδιαφέροντα: πλοια, τρενα, φυσικη . . .
- Επικοινωνία:
298 Μ/Κ ΤΕ - Σάμος
Πιο κοντά είναι στο ηραίο!
298 Μ/Κ ΤΕ - Σάμος
Το στρατόπεδο αρχικά βρισκόταν στη Χώρα Σάμου.4Χλμ από το Πυθαγόρειο. Εγώ ήμουν Εκεί 7 μήνες Και όλο ακούγαμε ότι θα μετακομίσει στις νέες εγκαταστάσεις στο Ηραίο. Τελικά μάθαμε ότι μεταφέρθηκε το 2004 (;). Οσο είμασταν στη Χώρα, το τάγμα 298 Μ/Κ ΤΕ ήταν ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ. Σε αυτό βοήθησαν πολύ τα ΕΠΟΠια. Μιλάμε για πολύ κομπλεξαρισμένα άτομα. Ευτυχώς που είχαμε έναν διοικητή (την αξία του οποίου την αναγνωρίζουμε όλοι μετά την απόλυσή μας) ο οποίος τους έβαζε στη θέση τους. Άδειες εξόδου δεν είχαμε (12-1) αλλά όταν πέρναμε άδειες για τα σπίτια μας είμασταν σχετικά καλά.
298 Μ/Κ ΤΕ - Σάμος
Το 298 ειναι στο ηραιο σαμου ημουν εκει για πεντε μηνες πριν λιγες μερες την εκανα. Ειναι πολυ προβλεπε κ εχει κ πολυ εκπαιδευση. Κουραγιο!
298 Μ/Κ ΤΕ - Σάμος
Ειμαι τεσσερεις μηνες στο 298 και τα περναω πολυ καλα. Με λιγα λογια το 298 ειναι ζωαρα
298 Μ/Κ ΤΕ - Σάμος
To 298 είναι από τα πιο προβλεπέ στρατόπεδα του Αιγαίου, έχει τρελή εκπαίδευση, αυστηρότητα και κούραση. Τα καλά είναι ότι έχει άψογες εγκαταστάσεις, φαγητό καλύτερο από εστιατόριο και πολλές εξόδους.
298 Μ/Κ ΤΕ - Σάμος
Αυριο παρουσιαζομαι 298 και εχω ακουσει τα παντα...
ελπιζω μονο να ειναι ωραια για να περασει και ο καιρος!
ελπιζω μονο να ειναι ωραια για να περασει και ο καιρος!
298 Μ/Κ ΤΕ - Σάμος
Καλα ταλες ειμαι τωρα εκει στο298 σαμου ειναι παλουκη για ο σους ειναι μεσα τωρα
Ποτε μιν πατε εκει για τι 

-
- Υποδεκανέας
- Επικοινωνία:
298 Μ/Κ ΤΕ - Σάμος
Πςς ςον ελεγαν ςον διοικηςη;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες