557 ΤΠ - Σταυρούπολη Ξάνθης
Παιδιά πάω εκέι και πραγματικά δεν ξέρω ούτε που είναι... Σας παρακαλώ βοηθήσ'τε με όποιος μπορεί με οτιήποτε και αν ξέρει για το συγκεκριμένο στρατόπεδο...
Γειά σου σειρά ,
κι εγώ για εκεί είμαι,9/2 !
από που είσαι εσύ;
δεν έχω μάθει και πολλά , απλά ξέρω πως πρόκειται για μικρό στρατόπεδο , αρκετά κοντά στη Σταυρούπολη. Μπορείς να πας και με τρένο , κάνουν στάση εκεί και τα intercity .
κι εγώ για εκεί είμαι,9/2 !
από που είσαι εσύ;
δεν έχω μάθει και πολλά , απλά ξέρω πως πρόκειται για μικρό στρατόπεδο , αρκετά κοντά στη Σταυρούπολη. Μπορείς να πας και με τρένο , κάνουν στάση εκεί και τα intercity .
Είναι ακριβώς δίπλα στη Σταυρούπολη... Βασίλη με λένε και μπαίνω τρίτη 10 του μήνα όποτε θέλεις κάνε με add στο msn να τα πούμε... djvasillis2007@hotmail.com
Δεν ειναι καλα εμαθα εκει πολλα κανουν τα παιδια τα τρομοκρατουν ειναι σωστο αυτο γιατι εχουμε δημοκρατια οχι τρομοκρατια
ΛΕΩ ΩΧΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝς
ΛΕΩ ΩΧΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝς

την Δευτερα που πηγαν τα παιδια τα κανανε και γυνανε πολυ χαλια η πρωτη μερα κολαση η δευτερη χαλια η τριτη φαρμακερη δηθεν θα γινουν αντρες με τις βλακειες που τα κανουν Γι αυτο αυτοκτονανε ντροπη
Εγώ πάλι είμαι κοντά στις 2 εβδομάδες μέσα πρώτος λόχος πρώτη διμοιρία 0αχ0χα0αχ Δυνατά με τον Κλωναρίδη (ένα της Ελλάδος ένα του στρατού 557 τάγμα πεζικού)
Ειμαι σειρα 301 2007 δ' ΕΣΣΟ. παρουσιαστικα στο κεντρο 557 ΤΠ και ειναι παρα πολλη καλα εχο της καλυτερες εντυπωσεισ... και γενικα η θειτια μου ηταν καλη ως μαγειρασ... παντως το κεντρο ειανι παρα πολι καλο ειμουν στον 2 λοχο και 2 δοιμιρια... περασα τελεια... και ηη σταυρουπολη ειναι ενα χωριο γραφικο πολη ωραιο... ολλα ειναι θεμα ψυχολογιας αμα σε παρη απο κατο κτυπας αναβολη...
308 Γ/2009 Δύο λόχους νεοσυλλέκτων έχει. Στον πρώτο λόχο (λοχαγός Παρασκεύπουλος) που είμαι περνάμε ωραία. Στο δεύτερο τους τρέχουν και τους φωνάζουν λίγο παραπάνω αλλά γενικά είναι καλά.
Παιδια καλο ειναι σας παρακαλω να μην αναφερονται ονοματα διοικητων υποδιοικητων η πασης φυσεως επιθετα. Να ξερετε ομως οτι το Στρατοπεδο που ειναι ενα βημα στη σταυρουπολη και γενικα το μερος εχει κρυο και ομιχλη απο αυγ λογω του ποταμου νεστου. Επισης εχει καλες ταβερνες και μεσα σταυρουπολη αλλα και στον οικισμο δαφνωνα και οικισμο "πιλιμα" θα βαρεθειτε να βλεπετε φυση. Μεσα στο στρατοπεδο γνωμες διυσταντε. Αλλοι λενε οτι ειναι καλα και αλλοι οχι. Καλη θητεια!
Οσοι πανε σταυρουπολη θελω ακομα να σας πω οτι λογω κρυου και χιονιου που πιανει εκει να παρετε και τα αναλογα αξεσουαρ επισης προσοχη πολυ στο δρομο απο ξανθη προς σταυρουπολη γιατι εχει πολλες στροφες και λογω των καιρικων συνθηκων φευγουν ιχ προς γκρεμους που εχει πολλους και στενους δρομους μεγαλη προσοχη λοιπον στις εξοδους σας!
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Παιδια καλησπερα μου ηρθε χαρτι για πεζικο ΥΕΑ 557 ΤΠ λυβ σταυρουπολη ξανθησ... τι σημαινει αυτο;
Καλησπέρα, θα παρουσιαστείς στο 557 και το "ΥΕΑ" είναι ένδειξη για δόκιμος (Υποψήφιος Έφεδρος Αξιωματικός). Την μέρα που θα παρουσιαστείς θα σε ρωτήσουν αν θες να γίνεις ή όχι. Δεν σημαίνει η ένδειξη αυτή τίποτα για την θητεία σου αν δεν πας δόκιμος. Το 557 είναι το πιο χαλαρό κέντρο που υπάρχει κ με διαφορά.
Παλικαρια μ ειρθε το χαρτι και μ λεει οτι : Εχω επλεγει για πεζικο ΥΕΑ και υποχρεομαι να καταταγω στο 557 ΤΠ (ΛΥΒ / ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΞΑΝΘΗΣ, ξερει κανεις να μ πει με πιον τροπο μπορω να παω στην κυπρο απο εδω , τι πεζει γενικως;
Οκ guys, παίρνω το τραίνο Θεσσαλονίκη - Ξάνθη, ξέρει κανένας οδηγίες για το πως ακριβός πάω στο στρατόπεδο της Σταυρούπολης;
FANX
FANX
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης