492 ΓΣΝ / 216 ΚΙΧΝΕ - Αλεξανδρούπολη
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: Mou Aresoun Oi H/Y Kai Ta Grigora Aytokinita.. Perisotero O Ipologistis Se Themata Asfalias I Kai Hacking..Kati Sxetiko Me To Linu
- Επάγγελμα: TI SE NIAZEI?
- Επικοινωνία:
Καταρχήν ελπίζω να μην το έχει κάνει κανέις αφτο το θέμα και το ξανακάνω εγο οπως το προηγούμενο θέμα τεσπα προχοραω...
Σε αυτο το στρατόπεδο μπορει να έρθει κανεις απο μετάθεση απο το υγειονομικό οπως εγώ ι δεν ξερώ και εγω πως αλλίως... όποιος έρθει εδω πέρα θα περάσει μέλη και γάλα... πιστέυω οτι είναι απο τα καλύτερα στρατόπεδα... αναφορά έχουμε μια φορα την ημέρα τουλάχιστον τωρα στην αρχη... [δεν εχει πολλη καιρο που ήρθα εδώ] ... στις 8 ι ώρα το πρώι μέσα στους θαλάμους... 1 θάλαμο έχουμε ολο και ολο... :P 20 με 30 άτομα είμαστε... μετα πάμε για πρωινό self service και self πλήσιμο μετά :D
[πάρτε ενα κουτάλι πιρούνη μαχέρι και ενα ποτηρι αν έρθετε εδω απο το σπίτη σας γιατι δεν θα σας δόσουνε... ]
Τα sleeping bag απαγορέυοντε δια ροπάλου α0χα0χ0α :D αν έρθει εφοδος το βράδι και σας πιάσουν με sleeping bag εχετε δορακι 20 μερες φιλακή ετσι στο άκυρο... παρτε μαζι σας 2 με 3 σεντόνια πράσινα χακί να κοιμάστε το βράδυ
Και απο έξοδο καπου 2 με 3 εξόδους την εβδομάδα έχει εκτός αν είστε γκαντέμιδες οι κολόφαρδοι... και εχετε 4 ... βισματα ουυ :D
p.s sorry για τα ορθωγραφικά μου λάθοι :P
Σε αυτο το στρατόπεδο μπορει να έρθει κανεις απο μετάθεση απο το υγειονομικό οπως εγώ ι δεν ξερώ και εγω πως αλλίως... όποιος έρθει εδω πέρα θα περάσει μέλη και γάλα... πιστέυω οτι είναι απο τα καλύτερα στρατόπεδα... αναφορά έχουμε μια φορα την ημέρα τουλάχιστον τωρα στην αρχη... [δεν εχει πολλη καιρο που ήρθα εδώ] ... στις 8 ι ώρα το πρώι μέσα στους θαλάμους... 1 θάλαμο έχουμε ολο και ολο... :P 20 με 30 άτομα είμαστε... μετα πάμε για πρωινό self service και self πλήσιμο μετά :D
[πάρτε ενα κουτάλι πιρούνη μαχέρι και ενα ποτηρι αν έρθετε εδω απο το σπίτη σας γιατι δεν θα σας δόσουνε... ]
Τα sleeping bag απαγορέυοντε δια ροπάλου α0χα0χ0α :D αν έρθει εφοδος το βράδι και σας πιάσουν με sleeping bag εχετε δορακι 20 μερες φιλακή ετσι στο άκυρο... παρτε μαζι σας 2 με 3 σεντόνια πράσινα χακί να κοιμάστε το βράδυ
Και απο έξοδο καπου 2 με 3 εξόδους την εβδομάδα έχει εκτός αν είστε γκαντέμιδες οι κολόφαρδοι... και εχετε 4 ... βισματα ουυ :D
p.s sorry για τα ορθωγραφικά μου λάθοι :P
Κοιτα να δεις δεν κσερω τη λες για τα σλειπιπ πανγκ αλλα απο τι βλεπω θα εχουμε σοβαρα προβληματα εκει μεσα!

Σας ευχαριστώ πολύ!
Αυτο που μπορω να σου πω μονο ειναι οτι γενικα στα στρατιωτικα νοσοκομεια εχουν αλλη κουλτουρα. Δεν εχει καμια σχεση με τις μοναδες. Πχ δεν θα σου βαλει κανεις τις φωνες γιατι ησουν αξυριστος η αγυαλιστος ουτε και θα μοιραζει φυλακες. Βεβαια χωρις να προκαλεις και συ. Οι πεισσοτεροι γιατροι φαρμακοποιοι δεν δινουν σημασια ς αυτα. Ασε που καμια φορα δειχνουν σα να σιχαινονται το στρατο. Αλλη νοοτροπια εχουν. Τωρα απο θεμα υπηρεσιων κλπ δεν γνωριζω. Αν καποιος ξερει ας ποσταρει. Με την ευκαιρια για να σου δωσω να καταλαβεις πως λειτουργουν γενικα τα στρατιωτικα νοσοκομεια ειχα παει για να παρω συμβουλες απο εναν γιατρο και η πορτα ηταν ανοιχτη ξαφνικα εμφανιζεται ο στρατηγος και παει να μπει μεσα τοτε ο τχης του λεει "σας παρακαλω στρατηγε μπορειτε να περασετε εξω΄" τελειωσα εγω και μετα μπηκε ο στρατηγος αλλη νοοτροπια.

τι παίζει με τις άδειες και με την συμπεριφορά των ανωτέρων προς τους φαντάρους; Το αγόρι μου είναι Διδυμότειχο και κοιτάμε μήπως πάρει απόσπαση αλλά πρώτα θέλουμε να δούμε αν στο 492 είναι καλύτερα τα πράγματα απ' ό, τι στο Διδυμότειχο, διαφορετικά... Δεν έχει νόημα...
Να πω εγω καποια στοιχεια για το 492 που ειμαι περιπου ενα μηνα εκει. Το 492 ειναι μεσα σε ενα στρατοπεδο με πεζικο και διαβιβαστες. Τρο 492 ειναι ξεχωριστο με δικο του μαγειριο δικες του εγκαταστασεις. Οι σκοπιες τωρα στα παιδια τους παει 1-1 αφου εχουν μια σκοπια μονο με 8 ατομα την ημερα και 3 ατομα θαλαμοφυλακες δλδ 11 ατομα την ημερα. Ο λοχαγος ειναι σουπερ φοβερος και ο αρχιλοχια το ιδιο φυσικα πιο νεος και τρελαμενος με την καλη την εννοια. Για οποιον ειναι 9 μηνος ειναι το καλυτερο μερος να περασει τη θητεια του αν και ο λοχαγος λενε οτι το μαιο την κανει συνταξη. Τα πραγματα τωρα ειναι καλυτερα γιατι τα παιδια της 306 307 και 308 φαγανε τρελη εμπλοκη αφου τους ειχαν δωσει και μια σκοπια οι πεζικοι και τα παιδια ητανε μεχρι και 7-1.
πολλα λενε για το στρατοπεδο οτι θα φυγει το πεζικο οτι θα φυγει ξεωρ γω το νοσοκομειο να παει μονο του αλλα ολα στα λογια.
πολλα λενε για το στρατοπεδο οτι θα φυγει το πεζικο οτι θα φυγει ξεωρ γω το νοσοκομειο να παει μονο του αλλα ολα στα λογια.
Ενα απο τα καλυτερα νοσοκομεια απο πλευρας βεβαια μεταθεσεως. Τα στρατιωτικα νοσοκομεια εχουν αλλη νοοτροπια γενικα. Δεν υποχρεωνεσαι να καθεσαι συνεχεια προσοχη και γυαλισμενο αρβυλο. Ειναι πολυ χαλαρα
Λοιπον το 492 ειναι απο τα καλυτερα στρατιωτικα νοσοκομεια με ανετα πολυ καλα στελεχη που οπως λενε κ οι περισσοτεροι δεν σε πρηζουν αν εισαι αξυριστος η αγυαλιστος αλλα οχι κ να εισαι κ μεσα στη μπιχλα βρε αδερφε! Ο λοχαγος κ ο αρχιλοχιας ειναι απιστευτοι κ ειδικα ο λοχαγος ειναι πολυ καλος! Αν ειναι ολα καθαρα κ ηρεμα μεσα στο λοχο δεν θα σας δημιουργησουν ποτε προβλημα κ μπορειτε αφοβα να συζητατε μαζι τους οτι θελετε! Γενικα δεν καταλαβαινεις οτι εισαι στρατο. Μια σκοπια υπαρχει κ οταν εχει κοσμο ο λοχος παει πολυ καλα 1-1 με υπηρεσιακα διανυκτευρευσεις κτλ. Κ η ζωη στην Αλεξανδρουπολη ειναι υπεροχη ! Ωραιος κοσμος κ ωραια μερη! Οταν εισαι εξω ειναι σαν να εισαι φοιτητης! Εμπλοκη παει μονο αν εχει φυγει κοσμος με αδειες η περιμενουν να ερ8ει η καινουργια εσσο δηλ μιλαμε για δυο φορες το πολυ σε ολη τηθητεια! Αλλα μεχρι 7 μεσα εχω δει ! Τωρα σε αλλα μερη οπως διδυμοτειχο κτλ κ πιο πολλες υπηρεσιες εχουν απο οσο ξερω κ πιο προβλεπομενα κ δεν εχει γενικα ζωη εξω στην πολη! Γενικα οποιος μπορει να παει 492 αλεξ/πολη ειναι πολυ τυχερος κ το συνιστω ανεπιφυλακτα. Ζωαρα!
Μηπως ξερει κανενας να μου πει ποιος ειναι ο στρατιωτικος ορθοπεδικος στο νοσοκομειο αυτο;
Τα πραγματα το 492 διαφερουν προς το καλητερο ο αρχιλοχιας βαλ... κ οδιοικητς πιλαρ...
ειναι κ***** τα ατομα, εγω τα περασα καλα,302α΄εσσο 08
ειναι κ***** τα ατομα, εγω τα περασα καλα,302α΄εσσο 08
Ακουστηκε οτι το 492 γσν θα κλεισει. Και οι στρατιωτικοι γιατροι θα πανε στο γενικο νομαρχιακο νοσοκομειο αλεξπολης. Κατα ποσο θα γινει πραξη θα δουμε. Που μαλλον θα γινει δηλαδη.
Το κλείσιμο περιφερειακών στρατιωτικών νοσοκομείων αποφάσισε η κυβέρνηση στο πλαίσιο περικοπών.
Για τουλάχιστον ένα μήνα αναστέλλεται η λειτουργία του 492 Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης και μετά θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση, ενώ το προσωπικό και οι ιατρικές πράξεις θα μεταφερθούν από Δευτέρα στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.
Ανάλογη διαδικασία ακολουθείται και στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο Ξάνθης.
Newsit.gr
...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες