563 ΤΠ - Νιγρίτα Σερρών
563 ΤΠ - Νιγρίτα Σερρών
Ekatsa kana 3 bdomades ekei kaneis ena noumero to poli 2 kai se paei 1/1 ,einai sxetika oraio stratopaido kai oi serraies oraies kai dia8esimes
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: διάβασμα,κυνήγι,πουλιά
563 ΤΠ - Νιγρίτα Σερρών
Δεν είναι και ότι καλύτερο σαν κέντρο. Ανάλογα με τα άτομα της ΕΣΣΟ θα είναι και η πορεία σου εκεί.
563 ΤΠ - Νιγρίτα Σερρών
563 ΤΠ Νιγριτα Σερρων 18/05/2009.
εχω ακουσει διαφορες αποψεις για το αν ειναι καλο η οχι.
ειμαι της αποψης αστον τρελο στην τρελα του, οποτε οτι και να μου τυχει δε με πτοει.
Κανας αλλος;
εχω ακουσει διαφορες αποψεις για το αν ειναι καλο η οχι.
ειμαι της αποψης αστον τρελο στην τρελα του, οποτε οτι και να μου τυχει δε με πτοει.
Κανας αλλος;
563 ΤΠ - Νιγρίτα Σερρών
Ότι χειρότερο μας έχει καθίσει φιλε μου. Μαζί θα παρουσιαστούμε.
563 ΤΠ - Νιγρίτα Σερρών
Χαλαρωσε ρε ψαρι! Και εμενα ετσι μου ελεγαν, αλλα μονο οι μαγκες τις τρωνε για τα καλα! Καντε αυτο που λενε οι ανωτεροι και ολα καλα! Μπητε και μετα κρινετε. Τωρα αν καθε πρωι η μαμακα εφτιαχνε να φας, και τα ειχες ολα ετοιμα, θα τα βρεις σκουρα σε ολο το στρατο...
563 ΤΠ - Νιγρίτα Σερρών
Ωπα ρε μεγάλε χαλάρωσε λίγο...
Εγώ προσωπικά στα @@ μου είμαι
Εγώ προσωπικά στα @@ μου είμαι
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
563 ΤΠ - Νιγρίτα Σερρών
Χμ. Εγω παρουσιαστικα στο 563 τον φεβρουαριο... Δεν μπορω να πω οτι ητανε κ τοσο χαλια κ ας ελεγαν οτι ηταν ταγμα ανεπηθυμητων ! Γενικα καλουτσικα ειναι αρκει να το παρεις ποιο χαλαρα οι φανταροι οκ εχει πομακους κλπ αλλα δεν επεξε προβλημα με κανεαναν, το φαγητο αρκετα καλο, οι υπηρεσιες 1/1 ο υποδκτς στεφανου γαματος ο λογαγος τσανγας γαματος επισης... Οποιος θα εχει ντανο θα πιξει λολ πολυ προβλεπε ο συγεκριμενος κ πριξαρχιδας αλλα πεταει πολλα πετυχημενα κ ξεστρωνει κρεβατια γ καμια βδομαδα μεχρι να του την πεις αυτα χε ! Ολα κουλ μωρε καλη θητεια σε οποιον παρουσιαζεται :)
563 ΤΠ - Νιγρίτα Σερρών
@trelos. Τοτε φιλε μου μια χαρα θα τα πας, υπομονη και τιποτα αλλο. Μην ακους κανεναν την γνωμη του. Στα @@ σου να εισαι με οτι συμβαινει και ΟΧΙ με οτι σου λενε να κανεις! Καλη θητεια!
@geo. Σε ποιο λοχο Ησουν;
@geo. Σε ποιο λοχο Ησουν;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες