471 ΤΗΠ

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Anonymous

471 ΤΗΠ

Δημοσίευση από Anonymous »

Καλησπερα! Ειμαι στρατιωτης διαβιβασεων 2 μηνων και αυτη τη στιγμη ειμαι στον Ηλεκτρονικο Πολεμο στη Λαρισα. Η μεταθεση μου ειναι για 3 διμοιρια 2ος λοχος στο 471 ΤΗΠ αλλα κανεις δεν ξερει που ειναι... αλλοι λενε Σαμο, αλλοι Λεσβο, αλλοι Λημνο... μηπως μπορει να πει κανεις καποια πληροφορια για αυτο; Ρωτησα τους αξιωματικους εδω και λενε θα το δουν αλλα ως τοτε θα ηθελα να ξερω.

Και κατι αλλο. Στο χαρτι μεταθεσης εχει στο ονομα μου μεσα σε παρενθεση την ενδειξη (ΥΠΑΞ), αυτο σημαινει οτι θα κανω και επιπλεον εκπαιδευση μετα την ειδικοτητα; Και αν ναι που; Μπορω να δηλωσω οτι ΔΕΝ θελω να γινω υπαξιωματικος;

Ευχαριστω!

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 2

471 ΤΗΠ

Δημοσίευση από yandr »

Το 471 Τάγμα Ηλεκτρονικού Πολέμου ασχολείται με ραδιοακροάσεις και τον εντοπισμό ραδιοπομπών, με διμοιρίες σε πολλά νησιά.

Ο 2ος Λόχος βρίσκεται στην Χίο, στην Λήμνο και στην Μυτιλήνη, και ο 1ος στην Ρόδο και στην Σάμο.

Υπαξιωματικός σημαίνει ότι θα πάρεις βαθμό Δεκανέα ή Λοχία. Πραγματικά δεν βρίσκω κανένα μειονέκτημα σε κάτι τέτοιο. Δεν θα υπηρετήσεις παραπάνω, ενώ τα ΛΥΒ (Λόχος Υποψήφιων βαθμοφόρων) λέγονται και Λόχος Υπέρ Βυσμάτων.
Nικος

471 ΤΗΠ

Δημοσίευση από Nικος »

Ευχαριστω πολυ. Τελικα πραγματι με ενημερωσαν σημερα οτι πηγαινω Λημνο και το αναφερω για την ιστορια, μηπως και καποιος αλλος εχει την ιδια απορια.
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 2

471 ΤΗΠ

Δημοσίευση από yandr »

Καλά κάνεις, ευχαριστούμε...
ΛΕΛΕ

471 ΤΗΠ

Δημοσίευση από ΛΕΛΕ »

ΕΛΑ ΦΙΛΕ ΗΜΟΥΝ 3/2/471 ΤΗΠ. ΕΙΝΑΙ ΛΗΜΝΟ.

ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΣΕ ΕΝΑ ΝΤΑΜΑΡΙ ΔΙΠΛΑ. ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ 15 ΧΜ ΑΠΟ ΜΥΡΙΝΑ.

ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4 ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ. ΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 15.00 ΟΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΛΟΧΑΓΟΣ.

ΣΚΟΠΙΑ/ΠΕΡΙΠΟΛΟ ΕΙΝΑΙ 4 ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗ ΜΕΡΑ (2 ΠΕΡΙΠΟΛΑ ΑΝΑ 3ΩΡΟ ΑΛΛΑΖΟΥΝ). ΣΥΝΗΘΩΣ 3 ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΚΑΙ 1 ΕΠΟΠ ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΕΙΣΤΕ 4 ΣΑΣ ΠΑΕΙ 1-1,2-1. ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΡΚΕΤΟΙ Π. Χ.6 ΣΤΑΝΤΑΡ 1-1.

ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΦΥΛΑΚΙΟ ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΑ. ΤΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΖΟΡΙΚΟΣ Ο ΛΟΧΑΓΟΣ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ...20 ΑΤΟΜΑ ΟΛΗ Η ΔΥΝΑΜΗ !

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ.

ΑΥΤΑΑΑΑ !

Anonymous

471 ΤΗΠ

Γεια σου φίλε,

Το 3/2/471 είναι στη Λήμνο - και εγώ εκεί υπηρετούσα μεχρι το Μάιο 2008.

Anonymous

471 ΤΗΠ

Καλησπέρα παιδιά!
Παρουσιάζομαι την Τρίτη στο 471 ΤΗΠ στη Μυτιλήνη. Επειδή δεν ξέρω τίποτα για τη μονάδα αυτή, μήπως μπορεί να μου πει κάποιος που βρίσκεται και πώς είναι τα πράγματα;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Thoridus
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

471 ΤΗΠ

Δημοσίευση από Thoridus »

Καλησπέρα παίδες, επειδή τα ποστ είναι πολύ παλιά, μπορεί κάποιος να μας πει τι παίζει με το 3/2/471 ΤΗΠ στη Λήμνο ; Είμαι Χαϊδάρι Εκπαίδευση και θα πάω από εβδομάδα... Ευχαριστω

Στρατιώτης

471 ΤΗΠ

Δημοσίευση από Στρατιώτης »

Φίλε τώρα στη Λήμνο τους πηγαίνει 9 μέσα 1 έξω αλλα έχει βελτιωθεί πολυ το φαγητό
Άβαταρ μέλους
kolegas
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 1

471 ΤΗΠ

Δημοσίευση από kolegas »

Τι 9-1 ρε φιλε; Οτι νανε λετε; Χωρις υπηρεσιακο οι 9 μερες?
Στρατιωτηζ

471 ΤΗΠ

Δημοσίευση από Στρατιωτηζ »

Παιδια ειμαι 3/2/471 ΤΗΠ και ειναι γαματα. Πάει 1-1 εως 1-3 και στα γκρουπακια το χειρότερο 3-1.Κωλοφαρδος οποιος ρθει και ***** τις διακοπες!!

Λογοθετης

471 ΤΗΠ

Δημοσίευση από Λογοθετης »

Καλησπέρα και απο μένα, Εκανα υπηρεσιες στο ΚΕΑΑΠ που είναι δίπλα απ αυτό το στρατόπεδο.

Αποσο είχα μιλήσει και εβλέπα τα παιδιά έχουν πολυ συχνές εξόδους με πολύ καλό λοχαγο.

Καλοκαίρι είναι πολύ καλά και το κλίμα οικογενειακό.

Καλη θητεία σε όσους καταλήξουν εκεί.

Ανώνυμος Διαβιβαστής

471 ΤΗΠ

Δημοσίευση από Ανώνυμος Διαβιβαστής »

Παιδιά γνωρίζω για το 1/1/471 ΤΗΠ στη Σάμο. Είναι μόνιμα σε φυλάκιο κοντά στο Βαθύ. Ψόφια πόλη. Η υπηρεσία πάει αυστηρά 1-1 με ελάχιστες εξαιρέσεις (1-2 φορές που μας πήγε 2-1). Φαγητό κακό και συνήθως κρύο γιατί έρχεται από αλλού. Καλό σποτ για ήσυχη θητεία αλλά με ελάχιστες διεξόδους "διασκέδασης". Το Βαθύ απέχει 1,5 ώρα με τα πόδια. Επιστροφή αυστηρά με ταξί (8-9?) γιατί οι ανηφόρες είναι απάλευτες. Η υπηρεσία περιλαμβάνει ακροάσεις και περίπολα. Κάποια στιγμή θα γράψω και περισσότερα, δυστυχώς τώρα δεν προλαβαίνω
Guest1994

471 ΤΗΠ

Δημοσίευση από Guest1994 »

Εμενα ειναι 2/471 παιζει να παρουσιαστω μυτηληνη και μετα να μου δωσουν δοιμιρια για χιο ;
Πρώην Ανώνυμος Διαβι

471 ΤΗΠ

Δημοσίευση από Πρώην Ανώνυμος Διαβι »

Καλημέρα σας. Έχω ξαναγράψει παραπάνω, αλλά είναι εμφανή τα σημάδια της φανταρικής μιζέριας. Τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα. Πάμε από την αρχή:Το 471 τηπ οργανώνεται σε δυο λόχους. Ο πρώτος (1/471) απλώνεται σε Ρόδο, Κω και Σάμο και ο δεύτερος (2/471) σε Χιο, Λέσβο, Λήμνο.

Η πρώτη διμοιρία του πρώτου λόχου (Ι/1/471) είναι σε ένα γραφικό φυλάκιο πάνω από το Βαθύ. Όσα έγραψα για την πόλη ισχύουν. Καμπάνες ούτε λόγος, σε έξι μήνες δεν μετρήσαμε παρά κάτι κρατησούλες. Επειδή είναι φυλάκιο πρέπει να μπορείς να βγαίνεις μια στις τρεις μέρες, οπότε και η πεντάρα φυλακή θα γίνει διημερη. Δεν τη ριχνουν. Το κλίμα είναι ευχάριστο και τα στελέχη το ίδιο, αρκεί να γίνονται οι δουλειές που πρέπει να γίνουν. Δεν έχει αδικαιολόγητο σκατό και ακόμα και οι ένοπλες υπηρεσίες γίνονται από αποσπασμένους (συνήθως). Υπηρεσίες βγάζει φαντάρος, οπότε όλοι βολεύονται για να μην υπάρχει γκρίνια. Αυτά έχω.

Καλή θητεία εύχομαι και καλοί πολίτες!

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες