Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2007)
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
re paidia telika pote tha bgoun;
Κανένα νεότερο για τα αποτελέσματα;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Μετα τις 20 του μηνος ειπανε.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!! ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΠΟΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΟΠ 2007. ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΟΥ;
Ρώτησα και εγώ στην στρατολογία της πόλης μου και μου είπαν σε 2-3ημέρες. οπότε από εβδομάδα.
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 2
- Επάγγελμα: ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ
ΣΗΜΕΡΑ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ.. (www.army.gr). ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ. ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ.. ΚΟΠΗΚΑΑΑ 

ΠΕΡΑΣΑ! ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΩ.
gia sou...ektos sto army iparxi alli selida pou na exi analitika ta onomata epitixonton;
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 2
- Επάγγελμα: ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ
ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΕΣ(www.army.gr) ΠΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΗΜΕΡΗΣΙΟΣ ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 19/09/07. ΕΚΕΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΘΡΑ ΑΠΟ ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ
Αλλος για Ειδικότητα: Ρίπτης Επισκευαστής αλεξιπτώτων Τεχνίτης σωστικών μέσων ΕΜ (Ι1) ;
Με στέλνουν Μεσσολόγγι κανονικά ΚΕΕΜ Σπάρτη δεν έπρεπε;
Με στέλνουν Μεσσολόγγι κανονικά ΚΕΕΜ Σπάρτη δεν έπρεπε;
Άλλος για 586 Γρεβενά;
Το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνει ότι, τα ονοματεπώνυμα των Επιλαχόντων Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠΟΠ) του Στρατού Ξηράς, είναι καταχωρημένα στην ηλεκτρονική σελίδα του ΓΕΣ ( www.army.gr ) και επιπλέον δόθηκαν προς δημοσίευση στο Αθηναϊκό ημερήσιο Τύπο της 16 Οκτωβρίου 2007. Οι παραπάνω επιλαχόντες ΕΠΟΠ επελέγησαν με βάση τα μόριά τους, προκειμένου να συμπληρώσουν κενές θέσεις.Οι καλούμενοι οφείλουν να επικοινωνήσουν με το Στρατολογικό Γραφείο του τόπου εγγραφής τους στα Μητρώα Αρρένων (άνδρες) ή εγγραφής τους στα Δημοτολόγια (γυναίκες), προκειμένου να εφοδιαστούν με Σημείωμα Κατάταξής ΕΠΟΠ.
Η κατάταξη των επιτυχόντων θα πραγματοποιηθεί την 22 Οκτωβρίου 2007, στο κέντρο εκπαιδεύσεως που καθορίζεται στο σημείωμα κατάταξης και παρέχεται προθεσμία δύο (2) ημερών, προκειμένου να παρουσιασθούν όσοι εμποδίστηκαν αποδεδειγμένα από λόγους ανώτερης βίας.
Πηγή: ΓΕΣ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες