Αρμενιστής άνευ ειδικεύσεως

Πληροφορίες για όλες τις ειδικότητες από μελλοντικούς συναδέλφους που ήδη υπηρετούν σε αντίστοιχες θέσεις.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Κανείς που δήλωσε αρμενιστης άνευ ειδικεύσεως;
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Μάιος 05, 2025 11:32 am Κανείς που δήλωσε αρμενιστης άνευ ειδικεύσεως;
Να ρωτήσω κάτι. Το σκέφτηκες καλά πριν δηλώσεις αυτή την ειδικότητα θέλω να πω ξέρεις τι κάνει; Κατά τη γνώμη μου πάντα δεν υπάρχει χειρότερη ειδικότητα από τον Αρμενιστή στο ναυτικό.
guest79

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)

Δημοσίευση από guest79 »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Μάιος 05, 2025 12:17 pm
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Μάιος 05, 2025 11:32 am Κανείς που δήλωσε αρμενιστης άνευ ειδικεύσεως;
Να ρωτήσω κάτι. Το σκέφτηκες καλά πριν δηλώσεις αυτή την ειδικότητα θέλω να πω ξέρεις τι κάνει; Κατά τη γνώμη μου πάντα δεν υπάρχει χειρότερη ειδικότητα από τον Αρμενιστή στο ναυτικό.
καλα εκανε. Ολες εχουν τα θετικα και τα αρνητικα
Επισκέπτης

Χαχα ναι, ένα reality check το χρειαζόμουν! Αλλά ναι ξέρω με τι σχετίζεται. Έχω ακούσει τα χειρότερα για την ειδικότητα αλλά το ίδιο για το ΠΝ σε γενικό βαθμό. Τελικά κάνεις που δήλωσε; Λέτε να με κάνουν κιόλας ή μπα;
guest79

Δημοσίευση από guest79 »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Μάιος 05, 2025 3:22 pm
Χαχα ναι, ένα reality check το χρειαζόμουν! Αλλά ναι ξέρω με τι σχετίζεται. Έχω ακούσει τα χειρότερα για την ειδικότητα αλλά το ίδιο για το ΠΝ σε γενικό βαθμό. Τελικά κάνεις που δήλωσε; Λέτε να με κάνουν κιόλας ή μπα;
για τις περισσοτερες τα ιδια θα ακουσεις μην τσιμπας. Οταν ειχα δηλωσει διαχειριστης μου ελεγαν οτι ειναι απο τις χειροτερες. Θετικο μην περιμενεις να ακουσεις απο αλλους
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες