Και εγώ το ίδιο νόμιζα αλλά έτσι μου είπαν ότι θα βγει με αριθμούς αιτήσεωνΕπισκέπτης έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 08, 2024 11:59 am Όντως τώρα; Αυτό δεν ήξερα δηλαδή θα το κάνουν σαν την εμοδε με αριθμούς; Αν ισχύει αυτό και δεν είναι μεγάλη παπατζα ως συνήθως σε αυτό το φόρουμ τότε όντως την έβγαλαν για να διορίσουν τα δικά τους παιδιά!
Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Ενστάσεις θα μπορούμε να κάνουμε ρε παιδιά
Εννοείται φίλε μου το λέει και στην προκήρυξηGreekba έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 08, 2024 1:03 pm Ενστάσεις θα μπορούμε να κάνουμε ρε παιδιά
Και εσύ που το ξέρεις; Έχεις κάτι έγκυρο?Greekba έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 08, 2024 2:26 pm Αυτό με τα βύσματα άτοπο φίλος
Εδώ τι εννοεί, θα πάρει με ποσοστό από γενικό λύκειο και ΕΠΑΛ;
Δηλαδή θά Πάρει πχ 30% ΓΕΛ 20% ΕΠΑΛ και 70% από σχολές;
https://workenter.gr/eidikoi-frouroi-20 ... las-718684
Δεν νομίζω θα το έλεγε εξ αρχής στην προκήρυξηAnastasia2003 έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 08, 2024 4:51 pm Εδώ τι εννοεί, θα πάρει με ποσοστό από γενικό λύκειο και ΕΠΑΛ;
Νομίζω πως εννοεί ότι θα πάρει +30% επιπλέον άτομα ως επιλαχόντες στην Α κατηγορία και +20% άτομα για επιλαχόντες στην Β χωρίς όμως να είμαι σίγουρος
Θα καλέσει ένα ποσοστό επιλαχόντων και από τις δύο κατηγορίες σε περίπτωση που κοπούν όσοι είναι στους πίνακες σε θέσεις επιτυχόντων.Επισκέπτης έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 08, 2024 5:25 pm Νομίζω πως εννοεί ότι θα πάρει +30% επιπλέον άτομα ως επιλαχόντες στην Α κατηγορία και +20% άτομα για επιλαχόντες στην Β χωρίς όμως να είμαι σίγουρος
Ξερετε αν η προκυρηξη και οι θεσεις ειναι μονο για αθηνα; εγω μενω κω και θελω να μεινω εδω
Κάτσε στην Κω εσύ. Οι θέσεις είναι μόνο για Αθήνα.
Καλησπέρα, οι θέσεις είναι για όλη την Ελλάδα σε σημεία που υπάρχουν ειδικοί φρουροί προφανώς.
Το μεγαλύτερο ποσοστό 80-90% ωστόσο θα απορροφηθούν στα μεγάλα αστικά κέντρα Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Το μεγαλύτερο ποσοστό 80-90% ωστόσο θα απορροφηθούν στα μεγάλα αστικά κέντρα Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Οι θέσεις είναι όλες για πεζές περιπολίες στο κέντρο της Αθήνας εκεί που εγκληματικότητα είναι στον Θεό. Σταματήστε να παραπληροφορειτε τον κόσμο αν δεν γνωρίζετε.
Και μετά ξύπνησες. Ετοιμάσου να φας την Αθήνα με το κουτάλι, εάν περάσεις δηλαδή.Astynomia2024 έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 10, 2024 6:39 pm Καλησπέρα, οι θέσεις είναι για όλη την Ελλάδα σε σημεία που υπάρχουν ειδικοί φρουροί προφανώς.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: MRKasimis και 4 επισκέπτες